ÖnceLikle Tüm Herkesin Kandili Mübarek Olsun
Buğünün tarihi 28.06.2011 Tarihi ile hayli uzun bir zaman oyunda olmayacağımı dostlarıma ve ulaşamadıgım arkadaşlarıma belirtmek isterim .Charlarım Online Olsa dahi ben değil kardeşim oynayacak,bunlara mütakiben k Kimi zaman kedi fare oyununa dönen İKV kimi zaman ise mizah dolu güzel ve hoş vakit dolu bir çok an geçirdim Dile kolay 4 yılı aşkın süredir oynuyordum özlem duyacagım tek şey sanırım o güzel sohbetler olucak.Sevdigim kıymet verdıgım dostlarımda numaram var bana skype yada oyun aracılıgıyla ulaşım malesef mümkün olmayacak Ve geleyim en önemli konuya ;Kimi gruplar yoklugumuzdan istifade bir takım icraatlar bulucaklardır bunlara dikkat edin Selametle
Uzun Bir Zaman ( xXEnDLesSLoVeXx)
- xxDAMAGExx
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Uzun Bir Zaman ( xXEnDLesSLoVeXx)

Fani dünyanın baki padişahı değiliz gönül hırkalarını yamar dikeriz ve dostlarla ağlar dostlarla güleriz
Re: Uzun Bir Zaman ( xXEnDLesSLoVeXx)
iYi veya KöTü GünLerimiZ GeçTi BaşLarkeN Veya Bırakırken Yanında oLamaDım Her Ne Kadar Tartışmış Konuşmuyor oLsakDa Bende Hakkın Büyük Kardeşim Bundan Sonra Ne Yapacağını Bilmiyorum Ama Başarılar DiLiyorum iKv De oLDuğuN Kadar Gerçek HayaTTada BaşarıLı oLacağıNı Biliyorum aLLaha eMaNeTsin...
....TaCSıZKraL.....
....IMaGiCiaNDeaDLyI...
....IMaGiCiaNDeaDLyI...
- OooJustPLayooO
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Ne kadar takışsakta , Kavga etsekte , Bir davayı Çok fazla abartsakta .. Sonuçta bir oyun, Reel hayatında Başarılar
EuxinouS.....
- izlenimci
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Tek Yürek
Seninde kandilin mubarek olssun eyv
Sifacima az cektirmediniz Migratta zirh dusurme cabalarindayken
Cemberli atmaya firssatimiz olmadi ama onemli olan hos sohbetimiz
Skypeden gorusuyoruz zaten kendine iyi bak kardesim HAyatinda mutluluklar. Fazla uzatmaya gerekte yok "OkBy Caan" 
Selametle...
Selametle...