VS Şifacısı - konfucyus yardım lütfen..

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
aslanaga
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

VS Şifacısı - konfucyus yardım lütfen..

Mesaj gönderen aslanaga »

merhaba arkadaşlar sizden bir yardım isteyeceğim oyuna yeni başlamış biri olarak, özellikle konfucyus yardımcı olursan minnettar olurum ;

benim merak ettiğim vs şifacısı yani destek gibi konulardan uzak kendini Yaşatıp (!) düşmanını kendi kesebilen bi şifacı yetenek ve direnç dağılımı istiyorum sizden... şimdiden teşekkürler..
bestone
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Re: VS Şifacısı - konfucyus yardım lütfen..

Mesaj gönderen bestone »

benim WS ŞİFACISI adıyla açtığım konuda herşey yazıyor . Forumu araştırırsan aradığını bulacağını düşünüyorum .
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen konfucyus »

aslanaga yazdı:merhaba arkadaşlar sizden bir yardım isteyeceğim oyuna yeni başlamış biri olarak, özellikle konfucyus yardımcı olursan minnettar olurum ;

benim merak ettiğim vs şifacısı yani destek gibi konulardan uzak kendini Yaşatıp (!) düşmanını kendi kesebilen bi şifacı yetenek ve direnç dağılımı istiyorum sizden... şimdiden teşekkürler..

öncelikle yaradılışın yardımcıları arasına hoş geldin.

şimdi bilgi almak istediğin konu çok kapsamlı olup bir kaç başlık altında vericem sana.

düşmanını kendi kesebilen demişsin. buradaki düşmandan kasıt eğer yaratıklarsa ve herzaman tek takılacaksan eğer;

şifa - bilgisi - ruh kalkanı - cankurtaran - element direnç alanı ve çağrıya 15, meditasyon 5 büyü bozma ve sakinleştirmeye 1 ver en zor yaratığı eğer eşyaların sağlamsa çok rahat yatırırsın.

ama düşmandaki kasıt eğer oyunculara karşı ise tek bir şifacı ile hepsini kesmen biraz zor.

bu cümlemin altında yatan kasıt şu;

rakibin şifacı ise yetenek dağılımın farklı olmalı
rakibin büyücü ise yetenek dağılımın farklı olmalı
rakibin savaşçı ise yetenek dağılımın farklı olmalı.

ortak bir yetenek dağılımı yapıp her sınıftan adam kesebilirsin ama çoğuna kesilirsin.

mesela büyücüye karşı zehire 15 verebilirsin ama şifacıya karşı yaramaz.

mesela savaşçılara karşı cankurtaran yeteneğini 15 yapmak zorundasın.

ama şifacılara karşı yapmana gerek yok benim gözümde.

neden dersen cankurtaran yeteneğinin özelliği aldığın hasar canını yüzde 5ten daha fazla götürürse devreye girer.
örnek vermek gerekirse canın 10 bin ve karşındaki sana 400 vuruyor. burda cankurtaranın etkisi yoktur. ama karşındaki sana 501 vurduğu anda cankurtaran devreye girer ve o vurduğu 501 hasarın otomatikman yüzde 70ini engeller buda sana çok düşük hasar olarak geri döner.

peki neden şifacılara karşı olan v.s. de gerek yok cankurtarana.

şifacının gücü savaşçı gibi değildir. full max hasar olsa bile en yüksek vuracağı rakam (ruh kalkansız) 1000-1500 arası
ruh kalkanı açıldığı taktirde zaten otomatikman bu hasarın yüzde 30u düşer ve sana 1000-1500 arası vuran bir şifacı 700-1200 arası vurmaya başlar. bunun yanında giydiğin elbiselerin sana vermiş olduğu zırh var ki buda en az yüzde 10 eder. adamın sana hasarı 600e düşer.

element hasar giyen bir şifacıya karşısın diyelim bu seferde dirençler devreye girer.

hemen hemen her şifacının yaptığı ortak şey şudur;

element direnç alanına verip karakter direnç puanlarını fiziksel hasarlara eşit olarak dağıtmak.
buda ortalama olarak tüm dirençlerini birbirine yakın yapar.

karşındaki rakibinin element hasarı 1000 ise sana otomatikman 700 vurmaya başlar ruh kalkanı ilede bu daha aşşağıya düşer.
bu arada rakamlar faraza verilmiştir sakın ola gerçek rakamlar sanmayın örneklemek için.

burda bütün iş sana kalır.

yapmak istediğin ne ise o yönde güçlenmen. ha yok ben her sınıftan adam kesmek istiyorum ve klanda çok sağlam bir destek şifacısı olmak istiyorum dersen seninde şifacı karakter sayın benim gibi 10un üzerine çıkar. :D

saygılar sevgiler.

konfüçyüs

kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Kullanıcı avatarı
aslanaga
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

eline sağlık kardeş yardımcı oldu ;)
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen konfucyus »

aslanaga yazdı:eline sağlık kardeş yardımcı oldu ;)

sen kararını ver şifacını nasıl kullanacağın konusunda önce.

gerisinde ise gerek yetenekler olsun gerek eşyalar olsun gerekse püf noktaları olsun bilgim dahilinde ve forumda olduğum sürece yardımcı olurum.

konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Kullanıcı avatarı
aslanaga
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

bir soru daha sorayım o zaman :

şimdi 10 levelken zehirlemeye verdim çünkü tek atak skillimdi bunu geliştirerek iyi sonuçlar alacağımı düşündüm fakat böyle olmayacağını öğrendim "taktikler şifacı-büyücü" konusunda petcarar dan..

bi de şöyle bi durum var 10 levelken ona vermeseydim ben nasıl kesecektim bütün şifacılar böylemi yaptı yani zehirlemeye vermedi hepsi asa ve gürz vuruşlarıylamı kastılar 30 (!) levele kadar çoğu dağılımda sadece asite puan verilmiş (o da 1 puan).. ??
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ikvm »

seviyen daha 10 yani yolun daha çoook başındasın sen zehire ver ama çok fazla puan verme misal

10. Seviye = 20 puan

1 İyileştirme
15 İyileştirme Bilgisi
4 Zehir

ben böyle kastım sürekli hiç sorun yaşamadım daha iyi bir yöntemi olan varsa paylaşsın onuda denerim bilgi almaya açık bir insanım :D
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Xxkontxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Xxkontxx »

ikvm yazdı:seviyen daha 10 yani yolun daha çoook başındasın sen zehire ver ama çok fazla puan verme misal

10. Seviye = 20 puan

1 İyileştirme
15 İyileştirme Bilgisi
4 Zehir

ben böyle kastım sürekli hiç sorun yaşamadım daha iyi bir yöntemi olan varsa paylaşsın onuda denerim bilgi almaya açık bir insanım :D
Evet yolun çok uzun :D Ben şifacımı kasana kdr anam ağladı.Bu arada aramıza katıldın hosgeldin :D
Kullanıcı avatarı
aslanaga
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

makınaya gırmeyı dusunuyom 15lik zehri şifalamaya vericem .
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

şifacıya türlü türlü yetenek vermişler
illede meditasyon demiş
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)

“Şifacı” sayfasına dön