MiRaSDeĞiLaLınTR bir veda benden:((
- ASHABISUFFA
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
MiRaSDeĞiLaLınTR bir veda benden:((
ÖnceLikle son dönemde oyunda olan büyük çapLı değişiklikler benı bu noktaya getirdi .Eskiden 10 saat araLıksız oturduğum bu oyun artık can sıkıcı bir hal almaya başLadı.Adamların dini imanı para oldu .Nerde ah o eski günler .Oyuna giriyorum her qün dükkanda yenı bir oLay yok silah yükselt yok maden artırıcı yok kangal ayı vb .Bir zamanlar ben bu oyunu oynuyorum diye alay eden arkadaşlara şu cevabı verıyordum .Türkiye'nin Ücretsiz Ve İlk MMOG'li oyunu bu ben sizin gibi oyuna bir ton para harcamıyorum diyordum.Ama her gün yenilikler İnsan merak edıyor alıyor sonuçta oyunu tamamen Para'ya dönüştürdüler.Uzun lafın kısası herkez kendine iyi baksın ALLAH'a emanet olun kımse 1 oyun için birbirini üzüp kırmasın .Burdan kendimden çok sevdğim abilerime kardeşlerime Selam söylüyorum Kendinize iyi bakın .CaNaVaN(emRe)IIESATII Majesty(Gökhan) TürkiyeİşBankası (Hasan abi ) Takıo (Serhat abi ) Finalsine(Metin abi) miesmacheR(Umut abim) jigsaw'a MİRBENOVELENT (Uğura) Batuhan'a seLam söylüyorum sağLıcakla kalın
>>>E F E <<<
- Gazixonurburkel
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: MiRaSDeĞiLaLınTR bir veda benden:((
YETER YA YETER KAÇ AKRDAŞIMIZ OYU BIRAKCAK LAR YETER BU KADAR BEN BİLİE O ESKI ÜGNLERI ÖZLEDIM YA
KAÇ KARDEŞIM OYNU BURAKCAK KAÇ ABİM OYNU BURAKCAK GM ler yeter kaç kardeşlerımız kaybetcez allh rıza için yeter yaw
herşey para oldu ıksır bile paradan mı olur ya yuh ya yuh artık nedim ben size yeter
ben senın bırakmamn dan yanayım keşke ama bence bizim bırakma zamnımız geldi desem yalan olur sanal hayatın başarılar dilerım
KrAL OLsAN Ne YaZaR GirCeN 2 MeTrE MeZaR
Güle güle
Merhaba Fuat
Seninle ilk karşılaştığımda dediğim lafı tekrar vurgulıyacam.Sunucuda en iyi vs atan şifacı sensin(Melihden sonra:D)
Bana skypeden yada burdan özel msj atarsan konuşmak istiyorum senle.skypemi sor söylerler tanıdıklar sana.
Bırakmana gelince Yolun sonuna kadar açık olması dileklerimle
MİRXBENEVOLENT
- ASHABISUFFA
- Cin Avcısı
Öncelikle herkeze teşekkürler arkadaşlar uğur sanada teşekkürler bulurum ben senı D
>>>E F E <<<
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
Belki de bu oyunu bırakmak için sunulmuş bir fırsattı.Arayıpta bulunmayacak bir fırsat.Teşekkürler para hırsı, insanları bu oyundan soğuttuğun için.Hayatında başarılar ve zamanını iyi değerlendirmen dileğiyle..
- MaMy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Lonca: De Va
atabey yazdı:Güle güle
- siyahbereli
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Otur Lan Oturduğun Yerde Hiç Bir Yere Gidemezsin
Finalshine / SaNSüR
Finalshine / SaNSüR
FiNaLShİNe [Bıçak Sırtı Kılıç (^)] [Hidra Çift Bıçak ]]
SiYaHBeReLi [Kıyamet Asa (^)] [Transformatör Asa]
DaMSıZADaM [Mevlana Asa (^)] [Hidroflorik Asa] [Ruh Döven Asa]
SiYaHBeReLi [Kıyamet Asa (^)] [Transformatör Asa]
DaMSıZADaM [Mevlana Asa (^)] [Hidroflorik Asa] [Ruh Döven Asa]
Sanki serkan Oyuncu azalsında biz tek kalalım diyor gibime geldi :lol: :lol:atabey yazdı:Güle güle
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Reel hayatta basarılar..