Arkadaslar bir şifacı dırenclerını nasıl vermelı
Arkadaslar bir şifacı dırenclerını nasıl vermelı
Arkadas bir konu acmıs hem ws ci hem klan hemde grup şifacısı yeteneklerı nasıl oluyor demıs yeteneklerı hepımız bılıyoruz ama nasıl dırenc vermelıyız nasıl kolyeler ve gozlukler takmalıyız anlatırsanız super olur oren olarak birisi yaptıgı direnclerının fotosunu cekıp koya bılır saygılar
Re: Arkadaslar bir şifacı dırenclerını nasıl vermelı
s.a kardeş. ;
öncelikle ben yeniyim onu söyleyim esinlendiğim bilgileri yazacağım...(oyuna ilk başladım şifacı açtım)
bence direnç puanlarının hepsini zehir ve asite vermeli şifacı..eşit olarak dağıtabilir, bir tanesi biraz fazla olabilir neyse..20 olunca element direnç alanını 15 yapma düşüncesindeydim bu sayede hem ateş buz elektrik hem de zehir ve asiti arttırmış olacağız..henüz oyunu tam bilmiyorum itemler hakkında görüşlerimi söyleyemiycem...
iyi oyunlar...
öncelikle ben yeniyim onu söyleyim esinlendiğim bilgileri yazacağım...(oyuna ilk başladım şifacı açtım)
bence direnç puanlarının hepsini zehir ve asite vermeli şifacı..eşit olarak dağıtabilir, bir tanesi biraz fazla olabilir neyse..20 olunca element direnç alanını 15 yapma düşüncesindeydim bu sayede hem ateş buz elektrik hem de zehir ve asiti arttırmış olacağız..henüz oyunu tam bilmiyorum itemler hakkında görüşlerimi söyleyemiycem...
iyi oyunlar...
dedıgınden hıc bır sey anlamadım bır orantıyla yazarsanız super olur
Dirençlerin hepsini fiziksele(zehir ve asit) ver,
Yetenek olarakda element direnç alanına verki ateş buz ve elektrik defansında sıkıntı çekme diyorum
Yetenek olarakda element direnç alanına verki ateş buz ve elektrik defansında sıkıntı çekme diyorum