Bu sabah 6 kişilik grubumuzu topladıktan sonra Sığınaklar Grup Bölgesine Kenan'dan şaheser düşürebilmek amacıyla girdik sırasıyla düşünen ve motoru kestikten sonra sıra kenana gelmişti alışık olduğumuzdan Kenan'a karşı elektrik direncimi 1002 yaparak saldırdım ancak 1200 küsür hasar alıyordum gruptaki arkadaşlardan ShenKuo eşyalar alarak tekrar denedik fakat sonuç nafile belki bir tane daha ShenKuo eşyamız olsaydı kesmeyi becerebilirdik ancak habersiz sessiz sedasız yapılan bu değişiklik neyin nesi anlam veremedim. Yönetime hitaben yazılmıştır...........
Eğeer böyle bişey oldysa tamamen saçmalık bu ne böle hiç biryerde haberi olmadı insan gerek facebook sayfasından gerekte forumdan olsun haber verir. haber vermek bir yana zaten 1000 hasar iken kesemyordu millet sırF o düşmesi imkansız olan takı seti düşürmek için neler çekiyordu. şimdi 1200 bakalım nolcaak kenan beyi kesmek için shen cuo İtem alıcaz aldık diyelim onu giyicez biz hangi hasarla kenanı kesicez hayırlısı olsun dicek başka laf bulamıyorm..
ondan sonra bız 4 parça shen kuoyla denedık yıne olmadı.bende sorun avırada sanıyordum hakkaten sorun var be.bende o gruptaydım 30 dk denedık kesemedık 3 ejderlı +1 ejdersız (950 buz 242 elektrık vardı benım çarım ).
Puan olarak elektrik direncimize verdiğimizde, 1000+ üzeri olabilir fakat; onayladığımızda bu sayı 1000'e düşer.
Resimlere baktığımızda elektrik direnci 1000+ olmuş ama onaylanmamış. Kenan hala sadece elektrik hasarı vermektedir.
Elektrik dirençlerinizi verdiğinizde onaylayıp kesime başlarsanız hasar almazsınız.
Not: Onaylanmadan verilmiş puanlarla direncinizi yükseltemezsiniz. Puan verdikten sonra, o puanların işlemesi için onaylayınız.
Puan olarak elektrik direncimize verdiğimizde, 1000+ üzeri olabilir fakat; onayladığımızda bu sayı 1000'e düşer.
Resimlere baktığımızda elektrik direnci 1000+ olmuş ama onaylanmamış. Kenan hala sadece elektrik hasarı vermektedir.
Elektrik dirençlerinizi verdiğinizde onaylayıp kesime başlarsanız hasar almazsınız.
Not: Onaylanmadan verilmiş puanlarla direncinizi yükseltemezsiniz. Puan verdikten sonra, o puanların işlemesi için onaylayınız.