Geçen gün ev'in tadilatı için eski bilgisayarımı çatıdan indirmek zorunda kaldım.
Tadılat bitince sıra eşyaları yerleştirmeye gelmişti ...
Bütün temizlik bitdikden sonra, eski bilgisayarımı kurdum ve arvişin içinde bulunan resimler,
beni gerçekten çok mutlu etdi işte bazılarını sizinle paylaşıyorum ...
Eskilerden böyle görseller paylaşılmaya devam edilirse, ne mutlu BETA Halkına ...
BETAoyuncusu degilim fakat o zamanlar oyunda bir uzur varmış.Herkes birbiriyle yardımlaşıyor ve birbirleriyle iyi geçiniyor.Üstelik yöneticiler oyuncular ile daha fazla etkileşim içerisinde.Bunları şuan da görebilsek diye düşünüyorum.Ama artık zor gibi geliyor.
ARGOS-ARGOSS
.
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
TURKIYEIMPARATOR yazdı:BETAoyuncusu degilim fakat o zamanlar oyunda bir uzur varmış.Herkes birbiriyle yardımlaşıyor ve birbirleriyle iyi geçiniyor.Üstelik yöneticiler oyuncular ile daha fazla etkileşim içerisinde.Bunları şuan da görebilsek diye düşünüyorum.Ama artık zor gibi geliyor.
TURKIYEIMPARATOR yazdı:BETAoyuncusu degilim fakat o zamanlar oyunda bir uzur varmış.Herkes birbiriyle yardımlaşıyor ve birbirleriyle iyi geçiniyor.Üstelik yöneticiler oyuncular ile daha fazla etkileşim içerisinde.Bunları şuan da görebilsek diye düşünüyorum.Ama artık zor gibi geliyor.
Evet Arkadaşım Eskiden Huzur ve Yardımlaşma Vardı. Birde Gece 12den Sonra Resmen İkv Show Programına Dönüşürdü. Çok Çok Hoş Sohbetler Olurdu.
Yöneticilerinde Çok İşi Yoktu Oyuna Vakit Ayırabiliyorlardı. Fakat Artık Çalıştıkları İçin Oyuna Vakit Bulamıyorlar. Bundan Emin Olabilirsin.