KOnu artık destegindir
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
KOnu artık destegindir
Konularımın şahsi sebeplerden dolayı silinmesinden sonra . Bu olayı destege iletcem gelecek cevabı burada yayınlıcam herkes kimin ne mal oldugunu ögrensin diye .
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: KOnu artık destegindir
hANGİ kONU İçeriği anlayamadım
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: KOnu artık destegindir
Konu budur . Kendisine elçi sıfatını yakıştırmadıgı için kilitlemiştir konuyu . Oysaki Arif genel etkileşimde yönetimin elçisi görevini yapacak diyerek onların elçisi oldugunu dile getirir iken bunlar elçi olduklarını inkar etmekte baş kaldırmaktadırlar
Konuların ss leri alınmıştır. Bende forum yönetiligi yapıyorum ve bana kimse yönetim elçisi dedi diye konusunu kilitlemiyorum . Çünkü yönetimi temsil ediyorum
Silinen konuda beklentimizi ona açmışız ondan yönetime iletmesini istemişiz . Onu yüceltmişiz elçi demişiz o kilitlemiş
viewtopic.php?f=26&t=68317
Konuların ss leri alınmıştır. Bende forum yönetiligi yapıyorum ve bana kimse yönetim elçisi dedi diye konusunu kilitlemiyorum . Çünkü yönetimi temsil ediyorum
Silinen konuda beklentimizi ona açmışız ondan yönetime iletmesini istemişiz . Onu yüceltmişiz elçi demişiz o kilitlemiş
viewtopic.php?f=26&t=68317
kötürüya