Baska bir silahımı yükseltmek için eşyamı attım ama yükselte
Baska bir silahımı yükseltmek için eşyamı attım ama yükselte
Silahım parlaktı büyücü asası baska bi asamı yükseltmek için asamı attım ama yükseltme qelmesi lazım değil mi 2 gündür bekliyorum qelmiyor nedne bir yardım eder misiniz . . .
Re: Baska bir silahımı yükseltmek için eşyamı attım ama yükselte
Merhabalar
viewtopic.php?f=104&t=53040
-Silah Yükseltme başvurusu yaptığınız silahı silerseniz, silah yükseltme hakkınız sonraki sabah size iade edilir.
Bu maddede bahsedilen durum, silah yükseltmesi yaptıktan sonra güncellemeye kadar yani silahınız yükseltilmeden önce silahınızı silerseniz hakkınız iade edilir.Yükseltilmiş silahı silmeniz hakkınızı geri vermez.Silmiş olduğunuz silahı geri almak için www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden Oyun Hatası bölümünü kullanınız.
Bilginize
viewtopic.php?f=104&t=53040
-Silah Yükseltme başvurusu yaptığınız silahı silerseniz, silah yükseltme hakkınız sonraki sabah size iade edilir.
Bu maddede bahsedilen durum, silah yükseltmesi yaptıktan sonra güncellemeye kadar yani silahınız yükseltilmeden önce silahınızı silerseniz hakkınız iade edilir.Yükseltilmiş silahı silmeniz hakkınızı geri vermez.Silmiş olduğunuz silahı geri almak için www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden Oyun Hatası bölümünü kullanınız.
Bilginize