Loncalarla ilgili gm bir sorum var!
- bakana24
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Büyük Britanya Krallığı
Loncalarla ilgili gm bir sorum var!
Sayın Gm (Bay/Bayan) size loncalarla ilgili bir sorum var sorum şu diyelim kahramantürklerx diye bir lonca kurduk bazıları diyorki loncanın resmiyete varmı ? böyle birşey var mı ? ve varsa nasıl yapabilirim ? bunu öğrenmek istiyorum! :geek:
Gök Gibi mavi,
Deniz gibi beyaz,
Yıldırım gibi Hızlı ve Gri
Kalp gibi Duraksız Ama Geceleri Sessiz,
Güneş Gibi Güçlü,Atom gibi Parçacıklı Sevdim.
Fakat Ben Dünya'ya Sevmek için değil Ölmek için geldim.
Deniz gibi beyaz,
Yıldırım gibi Hızlı ve Gri
Kalp gibi Duraksız Ama Geceleri Sessiz,
Güneş Gibi Güçlü,Atom gibi Parçacıklı Sevdim.
Fakat Ben Dünya'ya Sevmek için değil Ölmek için geldim.
Re: Loncalarla ilgili gm bir sorum var!
Ben yardımcı olmak istedim:
Lonca sistemi henüz gelmedi. Geldiğinde loncanız devam ederse açarsınız.
tam 1 yıl varKUTLUBEY yazdı:Ben yardımcı olmak istedim:
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Ciddi misin giderayak maytap mı geçiosun :mrgreen:Mrxbaris yazdı:tam 1 yıl varKUTLUBEY yazdı:Ben yardımcı olmak istedim:
Lonca sistemi henüz gelmedi. Geldiğinde loncanız devam ederse açarsınız.GameX 2011 fuarında tanıtım videosunu görcez hazirandada kendisini
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
x0xKaaNx0x yazdı:Ciddi misin giderayak maytap mı geçiosun :mrgreen:Mrxbaris yazdı:tam 1 yıl varKUTLUBEY yazdı:Ben yardımcı olmak istedim:
Lonca sistemi henüz gelmedi. Geldiğinde loncanız devam ederse açarsınız.GameX 2011 fuarında tanıtım videosunu görcez hazirandada kendisini
:arrow: :arrow:xPrince yazdı:x0xKaaNx0x yazdı:Ciddi misin giderayak maytap mı geçiosun :mrgreen:Mrxbaris yazdı:tam 1 yıl varKUTLUBEY yazdı:Ben yardımcı olmak istedim:
![]()
![]()
![]()
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- seagle
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sentinus
:arrow: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :idea: :lol:HaNdSoMe yazdı::arrow: :arrow:xPrince yazdı:x0xKaaNx0x yazdı:Ciddi misin giderayak maytap mı geçiosun :mrgreen:Mrxbaris yazdı:tam 1 yıl varKUTLUBEY yazdı:Ben yardımcı olmak istedim:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
azcık kafayı çalıştırın fuar videolarını izleyin birisi Zwartanlar konuşurken video çekmişti orda ilk çemberlitaş sonra lonca sistemi diyordu dikkatli izleseydinizx0xKaaNx0x yazdı:Ciddi misin giderayak maytap mı geçiosun :mrgreen:Mrxbaris yazdı:tam 1 yıl varKUTLUBEY yazdı:Ben yardımcı olmak istedim:
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
Fuar videosunun nerde olduğunu söyle tadından yenmez :mrgreen:Mrxbaris yazdı:azcık kafayı çalıştırın fuar videolarını izleyin birisi Zwartanlar konuşurken video çekmişti orda ilk çemberlitaş sonra lonca sistemi diyordu dikkatli izleseydinizx0xKaaNx0x yazdı:Ciddi misin giderayak maytap mı geçiosun :mrgreen:Mrxbaris yazdı:tam 1 yıl varKUTLUBEY yazdı:Ben yardımcı olmak istedim:
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
şuan forumu gezer bulurdum sana gösterirdim ama üşeniyomx0xKaaNx0x yazdı:Fuar videosunun nerde olduğunu söyle tadından yenmez :mrgreen:Mrxbaris yazdı:azcık kafayı çalıştırın fuar videolarını izleyin birisi Zwartanlar konuşurken video çekmişti orda ilk çemberlitaş sonra lonca sistemi diyordu dikkatli izleseydinizx0xKaaNx0x yazdı:Ciddi misin giderayak maytap mı geçiosun :mrgreen:Mrxbaris yazdı:tam 1 yıl varKUTLUBEY yazdı:Ben yardımcı olmak istedim: