--------YOL SAVAŞCISI----------------

arkadaşlar burda yol savaşcısını keserkenki fotolar kesim biçimi tank arkadaşımız büyücülerden birini saptırıyor ve başlıyorz kesmeye yanlış hatırlamıyosam canı 74 de bu bomba senin için gibi bir yetenek kulanıyor burda sarsılmaz ve kutup işe yarar arkadaşlar ve canı 50den sonra 20 snde bir iksir içer onu önlemek için ayı çıkarıyoruz ve devam ediyoruz ayı yerine asit te olabilir ama bilgisi 15 şartıyla..
----GBM X ----------------

arkadaşlar burdada gbmx keserkenki fotolar kesim biçimi bunu sadece ofansif keser tank savaşcı ateş ve asit direncinin 1000 olması lazım zırhınında 75 olması lazım (asit direnci 1000 olması şart değil şifacı yormama acısından) ve dk atınca hemen şifa tanka ck ve büyücülerinde dk yı bozması lazım arkadaşlar tank ofansifi saptırcak o kesecek olay bu.
ve galiba oyundaki tek mevlana ayakabısı düştü Meran sunucusunda tek onu biliyorum..
---2.bölge ve Struat Efendi--------

arkadaşlar burdada 2.bölge giriş gibi labaratuvar yerleri ve struat Kesim biçimi tankın buza direnci 1000 olması lazım ve büyücüyü saptırıp kesime başlanılır belirli canlarda bazı yetenekleri var 1.si Enerji ile ilgili bir şey söylüyorum şuan hatırlamıyorum ck , kutup işe yarar diğer yeteneği ise canı 52den sonra galiba kudretleri sıfırlıyor erg le ilgili bir şey söylüyor bunun kesimide böyle arkadaşlar..
------Ve Semiha * Gaffar ---------------

Arkadaşlar burdada semia ve gaffar resimlerimiz semia kesim biçimi tankın elek direnci 1000 olması ve zırhı 75 olması lazım 2 tane yeteneği var semiha nın 1.si hiddeti sıfırlama yeteneği 2. ise bir şey diyor ama unuttum k.b ordada kutup açacak büyücüler ve iksir içiyor onun içinde ayı çıkarması lazım savaşcıların ve burda tank ofasfi saptırması gerek ve dk atıyor semiha 5 snde bir etkisi 10 sn ve bunu büyücüler bozacak tanktakini ve canı 49 olunca ışınlanıyor gaffarın yanına..
Gelelim gaffara arkadaş onun için şuan fazla bilgi veremeceğim bizde taktik bir tane oluşturduk ama daha işe koyamadık ondan size onu uygulayınca sizlerle paylaşacağım gaffar elek buz ve fiziksel atıyor bir fotodo almıştım....Ve İlk gaffar kesilcek semihaya dalmayın Yol savaşcısı gibi düşünün arkadaşlar...
Öncelikle EMEĞİME saygı gösterin paylaştığıma pişman etmeyin arkadaşlarım ve sorularınıza cevap vermeye çalışacağım..
Grubuma çok çok tşk ediyorum onlar olmadanda olmazdı ben sadece sizlerle paylaşmayı düşündüm Ayrıca bazı fotolarda sohbeti karaladım orda arkadaşlar ortamı olduğu için biraz argo ve küfür var benden bu kadar..