alın artık biriniz beni loncaya
alın artık biriniz beni loncaya
lonca arıyorum far etmez ama 49 lwl olsun istiom bide bizi kasacak olan lonca arıyorumm pm atın lütfen
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: alın artık biriniz beni loncaya
Oyundaki adını lvllini yazsan iyi olur ve kaç yıldır tecrübelisin

- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

- Klan: Arzın Çocukları
sahamuay yazdı:lonca arıyorum far etmez ama 49 lwl olsun istiom bide bizi kasacak olan lonca arıyorumm pm atın lütfen
XDXDXD , Bilalx , Aslıx Loncalarına başvurmanı öneririm. Sunucunun en Gözde LoncaLarı bunlar
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
XxTayfunxX yazdı:sahamuay yazdı:lonca arıyorum far etmez ama 49 lwl olsun istiom bide bizi kasacak olan lonca arıyorumm pm atın lütfen
XDXDXD , Bilalx , Aslıx Loncalarına başvurmanı öneririm. Sunucunun en Gözde LoncaLarı bunlar
aRsx leride unutmayalım :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

Öyle bi Lonca yokkicilek yazdı:XxTayfunxX yazdı:sahamuay yazdı:lonca arıyorum far etmez ama 49 lwl olsun istiom bide bizi kasacak olan lonca arıyorumm pm atın lütfen
aRsx leride unutmayalım :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
sHarex de xDXd LERE KATILCAKMIŞ XdXd LONCASINA KATIL DERİM 
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

bilinmez yazdı:sHarex de xDXd LERE KATILCAKMIŞ XdXd LONCASINA KATIL DERİM
XxTayfunxX yazdı:Öyle bi Lonca yokkicilek yazdı:XxTayfunxX yazdı:sahamuay yazdı:lonca arıyorum far etmez ama 49 lwl olsun istiom bide bizi kasacak olan lonca arıyorumm pm atın lütfen
aRsx leride unutmayalım :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:o aRs = Arz anlamına geliyo
aRs lonca deıl ama Bilalx , xDxDxD , Aslıx , ve benm kuracağım ve Tayfun'un en önemli üye olduğu Kamillerx loncasına gelebilirsin.
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

EmRReX67 yazdı:XxTayfunxX yazdı:Öyle bi Lonca yokkicilek yazdı:XxTayfunxX yazdı:sahamuay yazdı:lonca arıyorum far etmez ama 49 lwl olsun istiom bide bizi kasacak olan lonca arıyorumm pm atın lütfen
aRsx leride unutmayalım :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:o aRs = Arz anlamına geliyo
aRs lonca deıl ama Bilalx , xDxDxD , Aslıx , ve benm kuracağım ve Tayfun'un en önemli üye olduğu Kamillerx loncasına gelebilirsin.