Manicking Ten Veda. Seven Sevmeyen İçeri lütfen. . .
-
Manicking
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kabile
Manicking Ten Veda. Seven Sevmeyen İçeri lütfen. . .
Öncelikle Selamın aleyküm ben Manicking öz kardeşi Ahmet abim 1 aya yakındır oyuna giremiyor yurt düşünda oldugu için bana gonderdigi mektupta bu yazıları yazmamı istedi. Manicking yani Memat. mrb arkadaşlar başlıkta yazdıgım gibi oyuna cok uzun bir ara verecem BEN istanbul kıyamet vakti oynunu betadan beri oynayan bir ikv oyuncusuyum 3 4 sene aralıksız oyunu oynadım sırf Türk oyunu oldugu için oyuna destek amaclı plus paket alıyordum her ay eskiden pluslu oyuncular parmakla gosterilirdi eski oyuncular bilir. oyunda kimsenin bir kuruş parasına tenelzül etmedim cok şükür paramız vardı evet ikv oynunun 3 senesinde Kholpashali. loncasına katıldım gercekten oyun olsun veya karekter olrak cok saglam karekterli kişiler vardı güzel muhabetler yaptım kendi kişisel sebeblerimden dolayı loncadan ayrılmak istedim saolsunlar Mehmet olsun Ömer olsun anlyışla karşıladılar. oyunda item olsun maden olsun vardı itemle madenle havada atacak insanlardanda degiliz meran sunucusunda rütpe olarak cok geri kalmış bir sunucuydu ortaya bir hedef koydum naylon yapmaya karar verdim charımı sildim 25 level yaptım 25 level daha kolaydı D naylon char kasmaya başladım 92 tane char kastım ikv rekoru olsa gerek D neyse naylona başladım sık yapma fırsatım olmuyordu iş güç günde 1 2 kere naylon yapabiliyordum zaten rütpe *** yıldız oldu *** yeşil oldu *** pembe oldu hiç birisindede ne forma nede blgeye hava atma amaçlı yazı yazmadım amacımda o degildi zaten bazı arkadaşlar benim sivri ada bronz da naylon yaptıgımı orendiler gordüler D ve salsunlar dahada naylon yapmama izin vermiyordı 100 karizmayla naylon yapamadım daha ve ozamnlar kp artırıcı felanda yktu isimlerini yazmicam buraya ordata her seferinde biz adamız biz boyleyiz biz şoyleyiz diyen kişiler brozda benim oyuna girmemi bekliyorlardı resmen 25 levllik karekteri kesme zor LMASSA GEREK neyse char kasmasmaya karar verdim 49 yaptım gerekli itemleri düşürdüm 4 milyon şanım vardı mereşal yapmamı istedi arkadaşlarım tamam dedim 3 ay boyuncu naylon charları kastım 92 tane 25 level charı 49 level yaptım buda bir rekor sayılır D charları kastım kasmasına naylonada başladım tam randumallı naylon yaotıgım zamn günde 250 bin kp kasabiliyordum savaşçımın şanını 5 milyona cıkardım gelelim ilkv yoneticilerine veya Devlerine oyunu resmen oyuncuları somürme üstüne kurmaya başladılar oyuncuları onerilerini dikkate almamaları. benim gibi bir kişi daha varmı acaba oyuna bu kadar yatırım yapan ben SOBEE binasına gittim Devlerle gorüşmek için gorüşmediler toplantıda dediler eyv dedim 1 hafta sonra gene gittim randevusuz gorüşmessin dediler tmm dedim aradım sobeee yi gorüşmek istedigim kişini adını verdim ve reandevu talep etim randevu alamssınız dediler Sobee binasına gitim randevusuz gorüştüremiyoruz dediler resmen sacmalık ya bende tamam dedim akşama kadar beklerim dedim işim yk bekle dediler onlar zannetilerki beklemicem 1 saat bekledim güvenlik gelip dışarda beklememi soyledi tmm dedim binanın dışında beklemeye başladım 2 saat sonra aynı güvenlik gene gelip burdan gitmediginiz taktirde polisi cagıracagını soyledi sadece güldüm bir ikv yoneticisinin sadece 10 dk bir ikv oyuncusuyla konuşma tenezülünde bulunmuyorsa gercekten yazık sadece konuşacaktım adamın kafasına silah dayatan yok. arkadaşlar şunu soyliye bilirim ikv yetkililerin sizi zerre kadar önemsedigini düşünmeyin ne kadar cok oyuncu okadar ck para ne yapsamda şu oyundulardan para alsam düşüncesindeler. alın oynunuz sizin olsun bole yaparak siz daha cok oyuna gercekten emek veren kişileri kaybedersiniz oturup oynunuzu kendiniz oynayın. burdan bütün herkese sesleniyorum beni seven sevmeyen benden nefret eden herkese sizden tek istegim var bu oyunda bir oyun için kalbini kırdıgım insanlar varsa HAKKINIZI helal etmeniz. benim hakkım helalı hoş olsun. Sizi Rabbime emanet ediyorum.Alasmadık
- lSuSTuRunl
- Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Manicking Ten Veda. Seven Sevmeyen İçeri lütfen. . .
Meran'ın en sessiz ama kafasına koyduğunda herşeyi yapabileceği nadir insanlarından.Hayatında başarılar dilerim, boxa devam
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKV
M2
DeaTH..SusTuRun
İKV

M2

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Lonca: #direngezi
Memati abi'yi kişisel olarak tanımam. Sadece kim olduğunu bilirim ve oyuna gerçekten emek verdiğini de biliyorum. O pembe rütbeyi gördüğüm zaman beni en çok şaşırtan şeylerden biri oldu gerçekten. Ama şunu bilmeliyiz ki biz oyuna para versek dahi yöneticilere para kazandırmak için değil kendimiz oyundan daha çok zevk alabilmek için veriyoruz. Yani biz verelim ya da vermeyil. Bu kimine göre yanlış bir düşünce olabilir ancak biz versek de vermesek de bu para mutlaka kazanılacak. Yani düzen kurulmuş. Demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir. Allah'a emanet ol Memati abi...

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Galiba Memati abi bazı şeyleri bize göstermeye çalışmış 10 dk bile bir DEV ile görüşememiş.Yazık çok yazık oyun adına hiç bir şey kalmamış yazık.Kendine iyi bak Memati abi hakkım var ise helal olsun.Manicking yazdı:Öncelikle Selamın aleyküm ben Manicking öz kardeşi Ahmet abim 1 aya yakındır oyuna giremiyor yurt düşünda oldugu için bana gonderdigi mektupta bu yazıları yazmamı istedi. Manicking yani Memat. mrb arkadaşlar başlıkta yazdıgım gibi oyuna cok uzun bir ara verecem BEN istanbul kıyamet vakti oynunu betadan beri oynayan bir ikv oyuncusuyum 3 4 sene aralıksız oyunu oynadım sırf Türk oyunu oldugu için oyuna destek amaclı plus paket alıyordum her ay eskiden pluslu oyuncular parmakla gosterilirdi eski oyuncular bilir. oyunda kimsenin bir kuruş parasına tenelzül etmedim cok şükür paramız vardı evet ikv oynunun 3 senesinde Kholpashali. loncasına katıldım gercekten oyun olsun veya karekter olrak cok saglam karekterli kişiler vardı güzel muhabetler yaptım kendi kişisel sebeblerimden dolayı loncadan ayrılmak istedim saolsunlar Mehmet olsun Ömer olsun anlyışla karşıladılar. oyunda item olsun maden olsun vardı itemle madenle havada atacak insanlardanda degiliz meran sunucusunda rütpe olarak cok geri kalmış bir sunucuydu ortaya bir hedef koydum naylon yapmaya karar verdim charımı sildim 25 level yaptım 25 level daha kolaydı D naylon char kasmaya başladım 92 tane char kastım ikv rekoru olsa gerek D neyse naylona başladım sık yapma fırsatım olmuyordu iş güç günde 1 2 kere naylon yapabiliyordum zaten rütpe *** yıldız oldu *** yeşil oldu *** pembe oldu hiç birisindede ne forma nede blgeye hava atma amaçlı yazı yazmadım amacımda o degildi zaten bazı arkadaşlar benim sivri ada bronz da naylon yaptıgımı orendiler gordüler D ve salsunlar dahada naylon yapmama izin vermiyordı 100 karizmayla naylon yapamadım daha ve ozamnlar kp artırıcı felanda yktu isimlerini yazmicam buraya ordata her seferinde biz adamız biz boyleyiz biz şoyleyiz diyen kişiler brozda benim oyuna girmemi bekliyorlardı resmen 25 levllik karekteri kesme zor LMASSA GEREK neyse char kasmasmaya karar verdim 49 yaptım gerekli itemleri düşürdüm 4 milyon şanım vardı mereşal yapmamı istedi arkadaşlarım tamam dedim 3 ay boyuncu naylon charları kastım 92 tane 25 level charı 49 level yaptım buda bir rekor sayılır D charları kastım kasmasına naylonada başladım tam randumallı naylon yaotıgım zamn günde 250 bin kp kasabiliyordum savaşçımın şanını 5 milyona cıkardım gelelim ilkv yoneticilerine veya Devlerine oyunu resmen oyuncuları somürme üstüne kurmaya başladılar oyuncuları onerilerini dikkate almamaları. benim gibi bir kişi daha varmı acaba oyuna bu kadar yatırım yapan ben SOBEE binasına gittim Devlerle gorüşmek için gorüşmediler toplantıda dediler eyv dedim 1 hafta sonra gene gittim randevusuz gorüşmessin dediler tmm dedim aradım sobeee yi gorüşmek istedigim kişini adını verdim ve reandevu talep etim randevu alamssınız dediler Sobee binasına gitim randevusuz gorüştüremiyoruz dediler resmen sacmalık ya bende tamam dedim akşama kadar beklerim dedim işim yk bekle dediler onlar zannetilerki beklemicem 1 saat bekledim güvenlik gelip dışarda beklememi soyledi tmm dedim binanın dışında beklemeye başladım 2 saat sonra aynı güvenlik gene gelip burdan gitmediginiz taktirde polisi cagıracagını soyledi sadece güldüm bir ikv yoneticisinin sadece 10 dk bir ikv oyuncusuyla konuşma tenezülünde bulunmuyorsa gercekten yazık sadece konuşacaktım adamın kafasına silah dayatan yok. arkadaşlar şunu soyliye bilirim ikv yetkililerin sizi zerre kadar önemsedigini düşünmeyin ne kadar cok oyuncu okadar ck para ne yapsamda şu oyundulardan para alsam düşüncesindeler. alın oynunuz sizin olsun bole yaparak siz daha cok oyuna gercekten emek veren kişileri kaybedersiniz oturup oynunuzu kendiniz oynayın. burdan bütün herkese sesleniyorum beni seven sevmeyen benden nefret eden herkese sizden tek istegim var bu oyunda bir oyun için kalbini kırdıgım insanlar varsa HAKKINIZI helal etmeniz. benim hakkım helalı hoş olsun. Sizi Rabbime emanet ediyorum.Alasmadık
[VuSTuLaT]
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı

Bravo ŞAMPİYON ! YOLUN AÇIK OLSUN
60 m ni çalmıştım AAHAHAHHA
Helal et BOKSÖR !!
HOŞÇAKAL CANIM :idea: :mrgreen:
BBM PİN : 2709C9F2
Allah'a emanetsin, yolun açık olsun.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı

Gerçek hayatında başarılar dilerim , bu oyunun nasıl bir çarkta döndüğünü öğrendiğin için inan çok mutlu oldum , her şey gönlünce olsun.

- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Oyunda ne kadar adam gibi adam varsa bir bir bırakmaya başladı ... Bu durum gerçekten sinirimi bozuyor.Loncam dahilinde o kadar kişi olmasa bende sanırım şu oyunu bırakırdım.Memati abi seninle ilk tanışmamız 2009 Compex'te olmuştu , ondan sonra yürüdü gitti dostluğumuz.Hoş senin yaşını biraz geç öğrensemde son zamanlarda abi demeye başladım
.Şu oyunda kendisine hedef koyupta o hedefi gerçekleştirebilen nadir insanlardansın , bu yüzdende sana zaten hayrandım
.Kendine rütbe kasarken ne kadar plus parası harcadığını az çok biliyorum ve herkeste sadece zevk için o kadar parayı harcamaz.Şu oyunda beni rütbede geçipte hırslandıran kişisin , senin yüzünden 1.5 m KP daha kastım :lol: .
Çarının başına gelenlerden sonra yaşadıklarına gerçekten üzüldüm.Bu kadarına da pes doğrusu demek geldi okuduktan sonra.Fakat sende oraya izbandut gibi gidersen adamlar tabikide korkup içeri almazlar
.
Hakkım varsa sonuna kadar Helaldir.Yaşamında dilediğin ne varsa seninle olması dileklerimle.ALLAH'a emanet ol , kendine dikkat et ...
Çarının başına gelenlerden sonra yaşadıklarına gerçekten üzüldüm.Bu kadarına da pes doğrusu demek geldi okuduktan sonra.Fakat sende oraya izbandut gibi gidersen adamlar tabikide korkup içeri almazlar
Hakkım varsa sonuna kadar Helaldir.Yaşamında dilediğin ne varsa seninle olması dileklerimle.ALLAH'a emanet ol , kendine dikkat et ...
[YaLNıZSavaŞÇII]
Gitmek cesaret ister",gideceğin yer neresi olursa olsun sevdiklerinle arana mesefa girince varış yerinin hiç bi anlamı kalmaz..Vedalaşmakta zor iş biliyormusun?Oturursun geminin kıçına,bakarsın sevdiklerine...Gittikçe ufalırlar ve kaybolurlar O zaman anlarsın işte..Vedalaşmak asıl kalana deil gidene Koyar.Yüzdefa söyledim sana;hüzünlü değilim mizacım böyLe...Bak $arabımla beraberim.Çocukluğumdan beri hayaller kuruyorum $arabımdan ayrılmadan hemde.Ben $arabımdan ayrılmıyorum o da bana bunca gidene rağmen hala hayal kurdurtmayadewam ettiriyor...NE OLMUŞ YANİ BÜYÜK ADAM OLAMADIYSAK HAYALLERİMİZİ SATMADIKYA..
KaRGaLaR SüRüYLe KaRTaLLaR YaNLıZ UÇaR...
- KristalxTEAM
- İri Fare Avcısı

MERHABA ARKADAŞIM. YAŞINI BİLMİYORUM AMA BENİM 25 MERANDA ESKİ KARAKTERİM Kızılxmadalyon . Varsa hakkım helali hoş olsun yöneticiler ile ilgili söylediklerin açıkcası beni baya düşündürdü. Ben buraya Karahan diye bir oyundan sırf oraya değilde Türkler para kazansın diye bu oyuna döndüm. Sanırım hata etmişim. Ama hani çemberlitaş ta diyor ya son oyunu biz oynayacağız 2 ters 1 düz diye. İşte eğer bir gün tüm server ların zoruna giden bişey olurda birleşirsek 5 iksiri bile 300 akçeye satmaya çalışan bu yönetime karşı o zaman son oyunu biz oynarız >>> 2 TERS 1 DÜZ <<<

Kristalx İsmini Her Bünye Taşıyamaz !!!
***** IKızılxMadalyoNI ***** IıIxKristaLxIıI *****