edaxmaral yazdı:
söyledıklerinde biz ikv severler olarak haklılık payımız cok fazla .
katılıyorum sana evet haklısın haklıyız hatta ve hatta eksik bile daha yazılması söylenmesi gereken şeyler o kadar çokki.
senin yazına ilave etmek istediğim bikaç şey var müsadenle,
sancak savaşları şu ballandıra ballandıra anlatılıp yaptırılan sonucunda kazananlara isim kodu hediye edeceğiz denilen şu etkinlik, sonunda hata oldu yanlış bilgi aktarımı yapıldı ee özür dileriz ve bitti elimizde 10tane dinazor ejderha iksirimizle kalakaldık.
ben bu savaşlara çok fazla katılım göstermedım hem vaktim yoktu hemde böyle bir iddaam.
fakat bağlı bulunduğum lonca üyelerının göstermiş olduğu katılımlardan ellerinde toplamda büyük rakkamda iksirler olmuştu. hiç bir arkadaşıma bu iksirleri kullandırmadan hepsini tek bir kasada toplayarak daha o zaman çemberlitaş bölgesine hazırlık yaptım.
ve sonuç yaptıkları hatanın sonucu çemberltaş açıldığı gün carım banlanarak iksirler alındı.
şimdi soruyorum 150tane iksir yerine 150 ejderha 150 dinazor iksir konulamazmıydı biz bir hata yaptık bu hatalı iksirleri sizlere hediye ettik birde üstüne aylarca sizler çemberlitaşın gelmesini beklediniz tamda getirdiğimiz gün böyle bir aksaklık yaşadınız özür dileriz mesajı okuyan varmı aranızda
bizmi çok ince düşünüyoruz yoksa yönetimmi bizi ciddiye almıyor die soruyorum bazen kendime fakat cevabını kendime söylerken üzülüyorum.
yani sonuç olarak ben hem iksirlerimden hemde benim için önemli olan bir günde ve saatte oyuna giremeyerek zaman kaybettim sayın yöneticilerden ne bir özür nede hatasının telafısını göremedim.
herkese keyfli ve adil oyunlar dilerim......
arkadaşlar bu yazıyı geçtiğimiz günlerde HARABAT konu başlıklı bir sayfaya yazmıstım phxliderin zorlamasıylada olsa aşağıdaki cevap geldi yine o günlerde sosyolog arkadaşımızın cevabı aynen söyle olmuş
Merhabalar,
İsim E-pin' i konusunda sonuna kadar haklısınız. Yanlış bir anlaşılmadan dolayı siz oyuncularımızı madur durumda bırakmak bizleri de üzmüştür. İksir konusunda ise, oyuncularımızı memnun edecek bir güncelleme eminim ki yapılacaktır.
şimdi benim merak ettiğim konu şudur biz oyuncuları memnun edecek çözüm bizde kalması gereken ve hediye ettiği iksirleri toplayıp geri alan yönetimin, tanesi 60 akçeye gelen iksir satışlarının başlatılması mıdır.
önce geri aldık, şimdi paranızı vererek geri alacağınız hakkınız sızı memnun edecekmi diyorlar tam anlıyamadım ben. yok sayet buysa mutlu edecek çözüm bizi hemen alalım.
doğru söyliyen 9 köyden kovulurmuş adı ya deli yada patavatsız olurmuş çok doğru.
varsın ben deli olayım doğru bildiğimden şaşmam İKV ye gönül veren bir oyuncuyum yapılan yanlışlarında farkında olan ve doğru bıldiğimi sonuna kadar savunan olmuşumdur hep şimdi sıra sizde yönetim doğru bildiğiniz bumu :?: :?: :?:
hepinize keyfli forumlar
İksirler
- Siouxanubis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Re: İksirler
Selamlar;
1 tane iksirin 60 kuruşa (gerçek para ile) satılması sanırsam Türkiye Cumhuriyeti GSMH'sının hesaplanmadan fiyat biçildiği inancını oluşturuyor bende. Ayrıca loncamıza ait 150 cift iemli iksirin haberimiz olmadan çalınması ay pardon geri alınması 150* 1 TL (tek itemi 60 kr sa çift itemi 1 tl kafadan yapar diye düşünüyorum) iksiri alanların bize (Estergon Ailesine) iade etmeleri gerekli gerçek paradır diye düşünüyorum.
Paramız yada iksirlerimiz iade edin...
Keyifli forumlar...
1 tane iksirin 60 kuruşa (gerçek para ile) satılması sanırsam Türkiye Cumhuriyeti GSMH'sının hesaplanmadan fiyat biçildiği inancını oluşturuyor bende. Ayrıca loncamıza ait 150 cift iemli iksirin haberimiz olmadan çalınması ay pardon geri alınması 150* 1 TL (tek itemi 60 kr sa çift itemi 1 tl kafadan yapar diye düşünüyorum) iksiri alanların bize (Estergon Ailesine) iade etmeleri gerekli gerçek paradır diye düşünüyorum.
Paramız yada iksirlerimiz iade edin...
Keyifli forumlar...
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
YÖNETİMİN tek Hatası İleriyi Düşünmemesi dir ve Yine Bu Yönetimin Bana Göre Yaptıgı Her işi Eline Yüzüne Bulaştırmasıdır.Neden ? Diyorlarki Mario da Bir oyun Onu oynayın Begenmiyorsanız ! Yine Bunu Söyleyenler Şunu İdraak edemiyorlarki Mario Hiç Bir Zaman İlk Türk ONLİNe OYUNU Diye Reklam Yapılmamıştır ve MArio TÜRK OYUNU deyildir ! Tam Tersi Super Mario, Japon oyun firması Nintendo tarafından 1980'li yıllarda piyasaya sürülen bir video oyununun baş kahramanıdır.
İlgili kişilere Duyrulur...
150 Adet İKSİRİ İSTİYORUZ...Amma ÖyLe Amma BöyLe Bi Hal çaresini BULUN...( yerse skaype gelin :mrgreen: )
İlgili kişilere Duyrulur...
150 Adet İKSİRİ İSTİYORUZ...Amma ÖyLe Amma BöyLe Bi Hal çaresini BULUN...( yerse skaype gelin :mrgreen: )
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Yapılan hatanın bedeli ne zaman oyuncuya ödetilmedi ki.Böyle gelmiş böyle gidiyor.İşleri güçleri dalga geçmek oyuncuyla.Alttan yetiştirdikleri de kendilerine benzemeye başlamış
Önce hata yap oyuncuya ödet sonra para ile tekrar satmaya çalış fevkaladenin fevki ikv 
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.