Beyler son yeniliklerle ikv yönetimi resmen kendi kuyusunu kazdı hem akçe sisteminin berbatlığı hemde gurup bölgelerinin haddinden fazla zor, uzun ve zaman alıcı olması.... bir insan bir oyuna en fazla ne kadar zaman ve para verebilir/vermeli sizce?
Eskiden(39 lvllerde) en zor görev karakürk göreviydi ve en fazla 1 saat sürüyordu şuan bizden istedikleri 7 Saat :!: dile kolay çemberlitaş 7 saat sürüyor gurubu toplamayla en az 8 saat yahu :!: bir gün 24 saat el insaf :!: 8 saat yatalım 8 saat çemberlide geleceğe yönelik birşeyler düşürmeye çalışalım kalan 8 saatte de okulamı gidersin dersmi çalışırsın işemi gidersin ailene zamanmı ayırırsın kimseyi ilgilendirmez bu kadarda olmazki kardeşim migratta bile zaman problemi yaşıyorduk kaldı ki bununlada bitmeyecek biz çemberliden tam itemleri düşürüp üstümüzü düzdükten sonra 59 lar gelecek onlar çöp olacak ve öyle görevler getireceklerki 10 saat sürecek peki nereye kadar buna ayırdığım zamanın onda biriyle kitap okusam birileriyle konuşurken en azından bi fikrim bi görüşüm olurdu sesim tutukluluk yapmazdı ders çalışsam çok daha iyi yerlerdeydim neymiş efendim zevk veriyormuş ne zevki be :!: evet oyun dediğin zevk vermeli ama bu stresten başka hiçbirşey vermiyor giriyosun gb bişey düşmüyor stres biri bi aptallık yyapıyor stres göreve giderken biri seni kesiyor stres peki bütün bunlar niye en iyi olabilmek için mi varsın olmasın kardeşim sanal bi alemde en iyi olmak için verdiğim zamanı öss ye harcasam türkiye birincisi olurdum :!:
Bu oyuna verdiğimiz para aylık ortalama en az 30-40 lira bu parayla hafta da bir arkadaşlarınızla sinemaya gidebilir beyninizi bunlarla yoracağınıza dinlendirmiş olursunuz ayrıca bu asosyal hayattan kurtulup sosyalleşirsiniz bir oyunun amacı eğlence olmalı stres ve katı rekabet değil :!:
:arrow: /Elveda
AbduLLaH.
VeDa ÜstüNe VeDa
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: VeDa ÜstüNe VeDa
Çok haklısın ben geri dönmeyi planlıodm vazgeçtm saçmalıkları görünce.Bunu Genel Etkileşime taşısan fena olmaz 
Ağzına sağlık be kardeşim. Bir solukta okudum muhteşem açıklamışsın.!

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
ABDULLAH KARDŞİM BELKİ SNN SEVMEDİKLERİN SEVDİKLERİN WS DE KAVGALI OLDUKLARIN OLABİLİR AMA ŞAHİT Kİ SENDE İNSANSIN KARDEŞİM BIRAKMANA ÜZÜLDÜK SENİ GERÇEKTEN WS ATISINI İZLERDİM AMA BİRAZ YALAN OLSADA SENİ ÇOK EWERİM HAKKIM HELAL OLSUN BU ARADA SEN DE HELAL ET OYUN İÇİN SÖLEDİKLERİNİN NOKTASINA KADAR KATILIYOUM
>>>__N£xTxR£İS__<<<
__N£xTx__
__N£xTx__
- essperanza
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Çok haklısın bende bunların geçde olsa farkına vardım vede oyunu bıraktım 

Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
Tek Kelimeyle Mükemmel , Ve Oyunu Bırakmış Biri Olarak İYİ Kİ BIRAKMIŞIM BÖYLE ÇOK ÇOK DAHA MUTLUYUM DİYORUM ! SİZ DE DENEYİN EMİN OLUN GÖRECEKSİNİZ !!
HeLaL Olsun !
HeLaL Olsun !
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Oyunda ki saygın kişiler tek tek azalıyor mu ne ? Evet galiba öyle oluyor oyun eski tadı vermiyor artık insana; en doğrusunu yaptın oyunu bırakarak; reele dönün arkadaşlar reele :!:
[VuSTuLaT]
-
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Haklısın kardeşim Bir Akçe çıkmış bi Şahreser çıkmış Ejder çıkmış la bn bunlarda her gün 4-5 saatimi Ders yapark geçirseydim profesör olmuştum.
- HasanAslan
- Sahaf Yardımcısı
Günün Stresini atmak İçin Sessizce 1 migrat 1sıgınak Klan Savaşlarına Gir tamam ''Bu oyunda Senden Kralı Yoktur'',Vandervaart yazdı:Çok haklısın ben geri dönmeyi planlıodm vazgeçtm saçmalıkları görünce.Bunu Genel Etkileşime taşısan fena olmaz
Yazdıklarımın Aynısını Yapıyorum cıkıyorum Sorun yok
Cenkoğlu
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
"Doğru söze ne hacet" Yani bir oyun için bu kadar emek vereceğimize daha çok geleceğimiz için emek versek ? Bu sayede sadece biz değil TÜM TÜRKİYE DAHA İYİ BİR NESİL ELDE EDEBİLİR !!!
Ottomanxölümsüz anısına