Çok güzeldi be eskiden kuklacı en azından insanları dengesiz değildi herkes eşitti çoluk çocuk bastıkça oyunu sunucumuz kirletildikçe Ahmet Istanbulkartalı RoA üyelerinden birkaçı gibi insanların o pislik arasında nasıl yüksekde kaldığı şimdi belli oluyor zaten
Güzel bir fotoğraf Eskiden ne uğraşlar verdiğim Powerxtürk ümü hatırlattın bana
O gün, Kastığım kp nin hattı hesabı yoktu tepe çıkıp çifteyle tek vurup başkasına dönüp onada çifteyle vuruyordm geri muhafılara kalıyordu o günü hatırlıyorum gerçekten güzel bi gündü.He bide dikkatinizi çekmek isterim Sivri adada 3,5 arz var ve kalabalık bi lodos grubu ama o 3,5 arz a dalan 1 kişi yok nerde ahh o günlerr
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Yaslikurt yazdı:O gün, Kastığım kp nin hattı hesabı yoktu tepe çıkıp çifteyle tek vurup başkasına dönüp onada çifteyle vuruyordm geri muhafılara kalıyordu o günü hatırlıyorum gerçekten güzel bi gündü.He bide dikkatinizi çekmek isterim Sivri adada 3,5 arz var ve kalabalık bi lodos grubu ama o 3,5 arz a dalan 1 kişi yok nerde ahh o günlerr
peki ya şimdi yaşlı abim birbirlerine gavur görmüşcesine saldırıyorlar adını anmak istemediğim sağcı solcu kavgasına döndü 1 kişi yakaladınmı 2 3 4 kişi çullanıyor üstüne kimsenin kimseye saygısı kalmadıki :|
O gün, Kastığım kp nin hattı hesabı yoktu tepe çıkıp çifteyle tek vurup başkasına dönüp onada çifteyle vuruyordm geri muhafılara kalıyordu o günü hatırlıyorum gerçekten güzel bi gündü.He bide dikkatinizi çekmek isterim Sivri adada 3,5 arz var ve kalabalık bi lodos grubu ama o 3,5 arz a dalan 1 kişi yok nerde ahh o günlerr