Saygılar...
Ejderliler Ejdersizleri eziyor...
-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Ejderliler Ejdersizleri eziyor...
Artık Ejderli arkadaşlarımız Ejdersiz arkadaşlarımızı dışlıyorolar gibi
Sığınak gibi grup bölgelirnde Ejderli arkadaşlar Ejdersiz arkadaşlara şans tanımıyolar. Ejdersiz arkadaşlarımızın çoğu oyundan sıkılmaya başladı. İtemleri tam olan Ve sadece oyunu eğlenmek için oynyan büyücülerimiz Ejdersiz kardeşlerimize yardım etsin. Lütfen grup bölgelirinde Ejdersiz arkadaşları dışlamayalım. Bir loncaya üye olan birbirine yardım ediyoda, neden hiç kimse lonca dışı birisine yardım etmiyo ki. Biz TÜRK evladıyız hepimiz birbirimize yardım edelim ki, herkez güçlü,mutlu olsun. Sadece loncalar birbirine yardım etmesin herkez etsin. Bilmiyorum bu yazıya kaç kişi kulak verir. Ama ejdersizler perişan
Herkez birbirine yardım etsin Mutlu olalım
Saygılar...
Saygılar...
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Re: Ejderliler Ejdersizleri eziyor...
sen ejdersizsin galiba XD
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Haklısın fakat buna ezilme diyemeyiz lonca konusu hakkındaki fikirlerine. İnsan herkesi almak ister fakat loncasına öncelık vermelidir..Şöyle bir örnek vermek istiyorum. Sen önceliği ailene mi verırsin , yoldan geçen bir insanoğluna mı ?
Bu bir oyun ezilme söz konusu olamaz ejdersiz , ecelsiz kesemiyecek diye bir laf yoktur . Ejdersiz , ecelsiz bir çok arkadaşımız belkı böyle şaheserli kişileri perişan edebilir . Uygun yetenekler ve ayarlanabilecek kadar itemler ; nasıl olsa artık görev ıtemlerı üstümüzü şahane yaptı nerede ise ( Fevzi cev pant , Bigle cev ayak , Nitro ruh ceket , Azat bilge cev eld , azat fevzi pantolonlar ) gözlüğümüzü de gerek karizma satarak gerek maden çekerek alabiliriz. Şaheserimizi de cektıgımız değerli maden ( menekse , gano ) bunlarla üretip size göre güçlenebilirsiniz . Fakat dediğin gibi şahesersiz bir çok arkadas şaheserliyi perişan ediyor ..
İyi forumlar
Bu bir oyun ezilme söz konusu olamaz ejdersiz , ecelsiz kesemiyecek diye bir laf yoktur . Ejdersiz , ecelsiz bir çok arkadaşımız belkı böyle şaheserli kişileri perişan edebilir . Uygun yetenekler ve ayarlanabilecek kadar itemler ; nasıl olsa artık görev ıtemlerı üstümüzü şahane yaptı nerede ise ( Fevzi cev pant , Bigle cev ayak , Nitro ruh ceket , Azat bilge cev eld , azat fevzi pantolonlar ) gözlüğümüzü de gerek karizma satarak gerek maden çekerek alabiliriz. Şaheserimizi de cektıgımız değerli maden ( menekse , gano ) bunlarla üretip size göre güçlenebilirsiniz . Fakat dediğin gibi şahesersiz bir çok arkadas şaheserliyi perişan ediyor ..
İyi forumlar
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Death
Olay birini ezmek veya dışlamak değildir, olamaz. Ben sığınaklara 2 ejderli 3 normal büyücü alınması taraftarıyım her şekilde iş görülür ve çevirenler arası kudret rejenere problem edilmez. Ama oyunu oynayan diğer ejder sahibi arkadaşlar popi gereği 5 ejderli 1 ashablı grup toplama telaşında. Ejderi anlarım peki ya ashab? Kenanda şifacıya iksir mi içireceksin bre insafsız? Dediğim gibi 2 ejderliden sonra diğer arkadaşlara fırsat tanıyalım sığınaklarda.
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
tek sorun zaman dostum zaman.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

dostm ben de senin gibi düşünüyordum ancak ilk defa doğru dürüst maden çekmeye başladım 4 5 gündür
ve ejdersiz arkadaşlar biraz emek harcarsa ejderlerini üretecekleri kanaatine vardım.
ashab üretmeye çalışmama rağmen 4 günde ashab madenleri dışında 14 tane mavi topaz çektim ki bugün de bir 4 tane çekerim.
arkadaşlar size tavsiyem alın şans artırıcıları ayırın 4 5 saatinizi ejder 2 3 haftaya elinizde olur.
ve ejdersiz arkadaşlar biraz emek harcarsa ejderlerini üretecekleri kanaatine vardım.
ashab üretmeye çalışmama rağmen 4 günde ashab madenleri dışında 14 tane mavi topaz çektim ki bugün de bir 4 tane çekerim.
arkadaşlar size tavsiyem alın şans artırıcıları ayırın 4 5 saatinizi ejder 2 3 haftaya elinizde olur.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Adamlar çabalamadan elde etmek istiyor; ilk çekişte saf istiyorlar hangi oyunda böyle bir özellik var ?
Emin olun üretenlerde az emek harcamamıştır. :!:
[VuSTuLaT]
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
VuSTuLaT yazdı:Adamlar çabalamadan elde etmek istiyor; ilk çekişte saf istiyorlar hangi oyunda böyle bir özellik var ?
3 ay desem çok uğraştım ama değid diyicemde şu an oyunda değilim
Ottomanxölümsüz anısına
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
efsaneottoman yazdı:VuSTuLaT yazdı:Adamlar çabalamadan elde etmek istiyor; ilk çekişte saf istiyorlar hangi oyunda böyle bir özellik var ?
3 ay desem çok uğraştım ama değid diyicemde şu an oyunda değilim
ahaha

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

EjderLiLer EjdersizLeri Eziyorsa Tek Çözüm :
:arrow: Sen de Bir Ejder Üret Bu Kadar Basit Yani Konu Açmaya Gerek Yok Bunun İçin :lol:
:arrow: Sen de Bir Ejder Üret Bu Kadar Basit Yani Konu Açmaya Gerek Yok Bunun İçin :lol:
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...