1 YıL ArA
- Hakxrazejam
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
1 YıL ArA
:arrow: Arkadaşlar bazı sebeblerden dolayı 1 yıl aranızda olmycam ..Geldıgımde umarım herkesi bıraktıgım gibi bulurum... Herkese İyi oyunlar :!:
Ne KraLına qiDeriM Ne aLaYıNa Bi DuRuM VarSa KraLıda qeLiR aYaqıma aLaYıDa...
ßiZ Bu aLemDe ÇaydanlıĞa KaN KoyaR ßıçakLa KarıştırırıZ DosT DeriZ CaN VeririZ aNcaK DosT uNutunCa öLürüZ
ROWxBaRiKaT RoWxeQuALizEeR
ßiZ Bu aLemDe ÇaydanlıĞa KaN KoyaR ßıçakLa KarıştırırıZ DosT DeriZ CaN VeririZ aNcaK DosT uNutunCa öLürüZ
ROWxBaRiKaT RoWxeQuALizEeR
Re: 1 YıL ArA
Allaha emanet ol güle güle 
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Mrxbaris yazdı:Allaha emanet ol güle güle
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
XxTayfunxX yazdı:Mrxbaris yazdı:Allaha emanet ol güle güle
Hiç gelmesen daha iyi olur geldiğin zaman çünkü oyunun halini düşünemiyorum.Oyuna girmeye çalıştığında şu uyarıyı alabilirsin çünkü "Bağlantınız kesildi çünkü hesabınızda giriş için yeterli akçe yok" .Neyse allaha emanet ol
aynen kardes artık oyun ole bı hâl aldıkı hersey akce ıstıo olducilek yazdı:Hiç gelmesen daha iyi olur geldiğin zaman çünkü oyunun halini düşünemiyorum.Oyuna girmeye çalıştığında şu uyarıyı alabilirsin çünkü "Bağlantınız kesildi çünkü hesabınızda giriş için yeterli akçe yok" .Neyse allaha emanet ol
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
Allaha emanet ol kardeşim..
RoWxAnıL
RoWxSheyTHaN [(^)Ejder Asa]
RowxİsKoRT [(^)Ecel Getiren]
RowxbLanKeSh [(^)Ashab-ı Kehf]
RoWxbLaNk [(^)Ejder Asa ]

RoWxSheyTHaN [(^)Ejder Asa]
RowxİsKoRT [(^)Ecel Getiren]
RowxbLanKeSh [(^)Ashab-ı Kehf]
RoWxbLaNk [(^)Ejder Asa ]

- SpxGreywolf
- Işık Hanım'ın Elemanı
Allah'a Emanet Ol Kardeşim real hayatında başarılar inşallah bizi bıraktığı gibi bulursun..
yNçRxBristoL --- Yeniçerixbristol
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
Allah'a Emanet Ol mehmet Geldiğinde biz burada olacağız.[iSo] İyi Forumlar..
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®
Blank © 2012.
-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum
Blank © 2012.
-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum