Eminönünde oynuyorum.Bi sorum var :)Hidra değil :D
Eminönünde oynuyorum.Bi sorum var :)Hidra değil :D
Arkadaşlar ben eminönüde oynuorm.Anka gerçekten dayanışma vb adına çok güzel bi server ama çok az kişi
Siz yöneticilerle konuştunuz mu ttnet li lerde katılabilsn ve bunun için bişeyler yplsn die ? Eğer kişi sayısı fazlalaşırsa gelmeyi çok isterim çünkü şimdi gelsem doğru düzgün görev yapamıycam :mrgreen:
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Eminönünde oynuyorum.Bi sorum var :)Hidra değil :D
Kişinin artması ile avantaj gelirken bazı sorunlarda gelecektir.ama kötü olmazdı 
- Alpaslanx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Gelmek isteyene kapımız her zaman açık.
Görev veya itemler yönünden sıkıntı çekmezsin.Her zaman her türlü yardım yapılır.
Biz böyle halimizden gayet memnunuz.
Anka da fazla kişi olmaz bir avantaj değildir.
Biz böyle az kişi ilede herşeyin altından elhamdülillah kalkarız.
Klan ayrımı yapılmaksızın , her türlü yardım edilir.Görev vs;
Alpaslan

Görev veya itemler yönünden sıkıntı çekmezsin.Her zaman her türlü yardım yapılır.
Biz böyle halimizden gayet memnunuz.
Anka da fazla kişi olmaz bir avantaj değildir.
Biz böyle az kişi ilede herşeyin altından elhamdülillah kalkarız.
Klan ayrımı yapılmaksızın , her türlü yardım edilir.Görev vs;
Alpaslan

Anka ya gelirsen ilk tanışacağın kişi Alparslan olacaktır emin ol.....
Agah ın orda olacaktır..S.a de gerisini ona bırak
Şaka bi yana, cok sabırlısın Alparslan
Byfancy---Mirza
Agah ın orda olacaktır..S.a de gerisini ona bırak
Şaka bi yana, cok sabırlısın Alparslan
Byfancy---Mirza
...irişir menzil-i maksuduna aheste giden,
tiz'i reftar olanın payine taman dolaşır...
Burakkk---Byfancy---Mirza
tiz'i reftar olanın payine taman dolaşır...
Burakkk---Byfancy---Mirza
- turkoxKANPARA
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
İlk başta bende dahil belki çoğu kişi Ankaya bu yönden çok soğuk bakar fakat zamanla görürsn ki anka diğer sunucuların haricnde kasma konusunda çok müsait bir yerdir.Görevler konusundada hiç sıkıntın olmasın birine ulaşa bilirsen oda sana görev konsunda her türlü iyiliği yapar .. Eğer bu aileye katılmak istiyorsan kapımız açık ... Seçimini sen yap. Yoo eğer itm konusunda sıkıntı yaşarım diyorsan.. ki eminim yaşamassın ben ve kanqm
dahil herkes sana yardım eder. (için rahat olsun bence)... 
Kardeş bir de şöyle bir şey olcak.Ben gelcem servera işte lvl kascm fln.Arz olcm.Lodos kescez.Zaten az kişi var millet darılır üzülr yani 
Valla adamına göre değişir kesmek gelirsen bi ws atarız yeri zamanı sen seçersin
Lekerxufuk
Lekerxufuk
Leker Çeteci Loncası
Lekerxselçuk,Surrealistman,Surr,Crayzman
Lekerxfatih,Lekerxfatıh,Lekerxxfatih,Kvtxleker
Lekerxufuk,Lekerll,Leker,Byleker
Lekerxuğur,Lekerxugur,Çetecixuğur,Philotheos
Lekerxselçuk,Surrealistman,Surr,Crayzman
Lekerxfatih,Lekerxfatıh,Lekerxxfatih,Kvtxleker
Lekerxufuk,Lekerll,Leker,Byleker
Lekerxuğur,Lekerxugur,Çetecixuğur,Philotheos
- withoutlove
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
BENİM ANLAMADIĞIM NOKTA ŞU DİYORLARKİ AZ KİŞİ VAR ÇOĞALSIN GELECEM ŞİMDİ BU DOLMUŞ MİNİBÜSLERİNİ HERKES BİLİR ARAÇ DOLDUĞUNDA KALKAR GİDER AMA 15 KİŞİLİK BİR MİNİ BÜSÜ 20 YOLCU DOLDURAMAZ ARKADAŞLAR HERKES ARABA DOLUNCA BİNERİM DİYE GEZİNİP DURUR BENDE BURAYA BU KONUYU AÇA ARKADAŞI O TARZ MÜŞTERİLERE BENZETİYORUM ARACIN İÇİNE GİRİP OTURMAZSAN NASIL DOLMASINI BEKLERSİN ?sitki yazdı:Arkadaşlar ben eminönüde oynuorm.Anka gerçekten dayanışma vb adına çok güzel bi server ama çok az kişiSiz yöneticilerle konuştunuz mu ttnet li lerde katılabilsn ve bunun için bişeyler yplsn die ? Eğer kişi sayısı fazlalaşırsa gelmeyi çok isterim çünkü şimdi gelsem doğru düzgün görev yapamıycam :mrgreen:
ARKADAŞIM SENİN ŞU MANTIĞINI 1,5 YAŞINDA BİR ÇOCUĞA SÖLESEM KIÇIYLA GÜLER AĞZINI BIRALIP SEN VE SENİN MANTIĞINDAKİLERE
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
- Alpaslanx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Anka da oyun içi savaş asla olmaz.sitki yazdı:Kardeş bir de şöyle bir şey olcak.Ben gelcem servera işte lvl kascm fln.Arz olcm.Lodos kescez.Zaten az kişi var millet darılır üzülr yani
Yeter ki kimsenin kalbini kırma , kimseye durup dururken dalma.
İşte o zaman Anka bu şekilde yapanların yaşayammıyacağı bir ortam olur.
Tüm sunucu bunu yapan her kimse toptan onun üzerine yönlenir.
Söylediklerimi sakın yanlış anlama.Bu anka nın en önemli kuralıdır.
Farzı misal oyunda her hangi birine daldın diyelim.
Mesela arz kalnındasın ve lodos a daldın.Önce lodoslar ama tüm lodoslar ;
seni (mesela) kesmeye başlar.Hırsını alamadılarmı.Oyunda arz şifası olan birini çağırırılar.
O şifa kaldırır lodoslar keser.Bu oyunda bir kaç kez gerçekleşti.
Ve o şahıs yani Anka nın en önemli kuralına uymayan , durup duruken dalan şahıs ,
oyunu terketti.Umarım sen böyle bir şey yapmazsın.
Amacın kp ise oyun içinde ki herkes sana yardım eder.Yani kp derdin olmasın.
Sen eğer gelmeyi ve kalıcı olmayı istiyorsan hiç bir şeyi kafana takma.
Görevlerin her halukarda yapılır.İtem derdin olmasın.Aynı şekilde kp derdin de.
Birde şu nokta var.Aşağıda abimiz açıkça anlatmış.Ben gene kısaca anlatayım.
Biz bize yeteriz.15 kişi isek 15 kişi bize fazlasıyla yeter.Akşamları bazen sayımız 30 lara 40 lara ulaşsa da,
oyunda genelde 15 ila 20 kişi görürsün.
BENİM ANLAMADIĞIM NOKTA ŞU DİYORLARKİ AZ KİŞİ VAR ÇOĞALSIN GELECEM ŞİMDİ BU DOLMUŞ MİNİBÜSLERİNİ HERKES BİLİR ARAÇ DOLDUĞUNDA KALKAR GİDER AMA 15 KİŞİLİK BİR MİNİ BÜSÜ 20 YOLCU DOLDURAMAZ ARKADAŞLAR HERKES ARABA DOLUNCA BİNERİM DİYE GEZİNİP DURUR BENDE BURAYA BU KONUYU AÇA ARKADAŞI O TARZ MÜŞTERİLERE BENZETİYORUM ARACIN İÇİNE GİRİP OTURMAZSAN NASIL DOLMASINI BEKLERSİN ?
ARKADAŞIM SENİN ŞU MANTIĞINI 1,5 YAŞINDA BİR ÇOCUĞA SÖLESEM KIÇIYLA GÜLER AĞZINI BIRALIP SEN VE SENİN MANTIĞINDAKİLERE
Alpaslan

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
withoutlove yazdı:BENİM ANLAMADIĞIM NOKTA ŞU DİYORLARKİ AZ KİŞİ VAR ÇOĞALSIN GELECEM ŞİMDİ BU DOLMUŞ MİNİBÜSLERİNİ HERKES BİLİR ARAÇ DOLDUĞUNDA KALKAR GİDER AMA 15 KİŞİLİK BİR MİNİ BÜSÜ 20 YOLCU DOLDURAMAZ ARKADAŞLAR HERKES ARABA DOLUNCA BİNERİM DİYE GEZİNİP DURUR BENDE BURAYA BU KONUYU AÇA ARKADAŞI O TARZ MÜŞTERİLERE BENZETİYORUM ARACIN İÇİNE GİRİP OTURMAZSAN NASIL DOLMASINI BEKLERSİN ?sitki yazdı:Arkadaşlar ben eminönüde oynuorm.Anka gerçekten dayanışma vb adına çok güzel bi server ama çok az kişiSiz yöneticilerle konuştunuz mu ttnet li lerde katılabilsn ve bunun için bişeyler yplsn die ? Eğer kişi sayısı fazlalaşırsa gelmeyi çok isterim çünkü şimdi gelsem doğru düzgün görev yapamıycam :mrgreen:
güzel yazmışsında beni de afetsen diorum:D