SAÇMALIK

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
barakina12
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

SAÇMALIK

Mesaj gönderen barakina12 »

YAKLAŞIK 2 GÜN ÖNCE OYUNA GIRMISTIM ARKADASLARDA KIMSEYI GORMEYINCE SÖYLE KISMINA OFFF YAZDIM VE OYUNDAN CIKTIM SONRA 1 HAFTA SUSTURLUDUM ÖNÜNZE GELENE BÖYLE SUSTRULMAMI VERECEKSINIZ
EmRReX67
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: SAÇMALIK

Mesaj gönderen EmRReX67 »

millet o kadar fesat olmuş ki dediğin gibi ''offf'' yazmışındır ''offf'' yazısından bişey çıkarmışlardır illa.
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Titxreis le azcık dalga geç küfürsüz gene susturma yersin. Ama o gelip forumda anamıza babamıza sövse sadece mesajı kaldırılır ceza almaz :D

/alkış :)

Merak etmeyin birazdan forum yetkilisinin biri gelir konuyu kilitler. Nede olsa böyle yetkileri var herzaman onlar haklıdır biz haksızdırız.

Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
JoeyJordison
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JoeyJordison »

WHiTexDeWiL yazdı:Titxreis le azcık dalga geç küfürsüz gene susturma yersin. Ama o gelip forumda anamıza babamıza sövse sadece mesajı kaldırılır ceza almaz :D

Merak etmeyin birazdan forum yetkilisinin biri gelir konuyu kilitler. Nede olsa böyle yetkileri var herzaman onlar haklıdır biz haksızdırız.

Keyifli forumlar.
Haklısın :evil:
Resim
Resim
EmRReX67
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen EmRReX67 »

JoeyJordison yazdı:
WHiTexDeWiL yazdı:Titxreis le azcık dalga geç küfürsüz gene susturma yersin. Ama o gelip forumda anamıza babamıza sövse sadece mesajı kaldırılır ceza almaz :D

Keyifli forumlar.
Haklısın :evil:
:D :D :D sonuna kadar haklısın
oyunda yetkılılerın taraf tutması alısılmıs bısey zaten sasırmadım. :evil: :evil:
Kullanıcı avatarı
Bykomando
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Bykomando »

Burası İstanbuL Kıyamet Vakti burda hıcbırseye şaşırma. :idea:
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen bilinmez »

Titxreis küfür etti ben konu açtım emsajı alını yaptım ben 1 gün ban sebeb argo titxreis in mesajı kaldırıldı benim ban aldığımı kimse bilmiyordu mesajdada yazmıyordu tek ben ve ceza veren yönetici biliyor zannediyordum titxreis lan veled 1 gün ban aldın hala uslanmadın dedi titx lere bulaşırken bulaşık makinesi olma dikkatli ol ;)
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Arkadaş tarafsızlık konusuna değinmiş onada bir yorumum olucak Kimileri çemberli taş gelmeden önce bu bölgenin hayallerini kurarken bazıları ise yeni gelecek olan materyallardan haberdardı. Malesef bu bir gerçektir. Bence destek takımında görevli hemde normal sunucuda oynayan bazı kişilerin tekrardan gözden geçirilmesi gerek.
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Yanlış anlaşılmasın Developer veya Game master lardan bir şikayetimiz olmadı. Ancak buradaki en önemli sorun Ar-ge ve denetmen ekibinde olan bazı arkadaşlardadır. Tabi bazı forum yetkililerinide atlamamak lazm. İnsanların bu tür konuları forumda tartışmasının yasak olmasına anlam veremiyorum. Tabi ki yönetimi güzel işler yaptığı zaman nasıl tebrik ediyorsak bence olumsuz gördüğümüz durumlarıda eleştirme hakkımız olsun. Tabi ki bu düzgün bir uslup içerisinde olması gerektiğine bende katılıyorum. Yada bununla alakalı forumda bir soru cevap bölümü olsun.
Kullanıcı avatarı
Kerrmit
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Kerrmit »

Off ingilizcede kapali anlamina gelmekle birlikte sanirim seni banlayan arkadas bunu yazmandaki esas anlami bir anda anlamis :D
Yani sen burada simdi Off yazmakla, sunucuda bulunanlara... Susun uleyn, oraya gelirsem hepinizin agzinizi burnunuzu daaatir hatta ve hatta sülalenize hakaretler ederim demek istemissin... :mrgreen:
Hadi itiraf etde senio banlayan arkadasta hakliligindan dolayi kendisi ile gurur duysun, hatta ve hatta sana ban verdigi için GM lerden saheser alabilsin.
Saka bir yana, sunucumuza bakan arkadas ( benim arkadasim felan degildir kendisi "Allah korusun " )öylesine olur olmaz seyler yüzünden ban veriyorki inanilmaz, sadece ve sadece tek amaci gelen $ikayetleri okumak ve banlamak bu sayedede ilk 3 e girip hediyesini alabilmek....
Artik söylemekten dilimizde tüyler bitti, el insaf ey Yönetim... oyuncuya artik biraz deger verin, egerki siz yönetimdeyseniz bizim oyuna ayirdigimiz zaman ve verdigimiz emeklerin sonucunda oradasiniz.. BIZ olmazsak IKV de olmaz, sokun artik bunu kafaniza !!!
Stilla/Eugen/

“Genel Sohbet” sayfasına dön