Başlamadan BitiRdiğim gibi göRünen İkv Oyununa biR son veRmek İstedim. Bunu Daha Öncede düşündüm. Sunucu değiştiRdim, oRtam değiştiRdim. Yine yetmedi. YapıLanLaRdan oLan biTenden Sadece Ben değiL Tüm aRkadaşLaRım MahaLLedeki, oyundaki heRkes Tüm aRkadaş Listem oyunu bıRakmış duRumda. Peki Benim İşim ne ? Benim İşim yok. Yaptığım Tek şey 3 ay Gece GÜndüz yatmadan kastığım KpLeRdiR. ''TRaLF'' MaResaLa 2 m kp kaLan KaRekteRİmi SiLmiş buLunmaktayım Neyse Çok Söze Hacet yok. SağLıcakLa KaLın.
Siz vaRya Siz... Kendinizi biLiyoRsunuz..
BekLenen gün geLdi ! Bu Defa biz oRtaLıkta Yokuz.
RaLf /// RaLfJoNeS
> TRaLF < ***
FıRsaTLaRdan yaRaRLanmak DeğİL, DoğRu oLanı yapmaktıR önemLi oLan!
SizLeRi Çok özLicem, Ama eLden geLen biRşey oLsa
Yapacak biRşeyin oLacağını sanmıyoRum. biR ay boyunca oyuna paRa yatıR. o emekLeR SonRa böyLe 7 saat boyunca giTsin.
ÇembeRLİTaş'ı 7 Saat Yapan GM aRkadaşa soRuyoRum. Siz hiç Düşünmezmisiniz ? onLine oyunmuş Peh çok tıRstım.
Sabah 8 de İşyeRine gidiyoRUm Akşam 8 de geLiyoRUm. GeRiye ne kaLıyo ? Ben oyuna giRİp zamanı oRdamı geçiReyim ? Yoksa SağLığım İçin uyuyayimmi ? ... Yoksa SevdikLeRİm İçin kaTLanayımmi ? ...
RaLf /// RaLfJoNeS
> TRaLF < ***
FıRsaTLaRdan yaRaRLanmak DeğİL, DoğRu oLanı yapmaktıR önemLi oLan!
VatanXLydeR yazdı: Kendin için en iyisi yapmışsındır inşallah. Bu veda konularını görmeye çok alıştık gercekten :? Saglıcakla Kal Allaha emanet ol.. :|