IxPeRSeuSxI ( IIxStayWithMexII Gercek Kimligi )

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
IxPeRSeuSxI
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

IxPeRSeuSxI ( IIxStayWithMexII Gercek Kimligi )

Mesaj gönderen IxPeRSeuSxI »

IIxStayWithMexII Kiminin Bildigi Mutlu Benim Bir Zamanlar Cok Yakın Arkadasımdı Bir Keresinde Onunla Ortak Olmustuk Ve Aksamına Carım Soyuldu 3 Carımın Üstüde Yoktu Ertesi Gün Beni Arkadaslarımın Karsısında Kücük Düsürmek İçin Yalan Söyledi Ben Calmadım Ben Yapmadım SEn Yaptın Ve Bende Bunu Hiç Takmadım Olur Böyle Şeyler Diyip Arkadaslıgımı Devam Ettirdim Ama Baktimki İş Zıvanadan Cıkmıs Sınıf Arkadasımız Olan Keserbeselenay Yani Bekir'in Bir Carı Vardı Carı 49 oLdu ve Tank Yaptılar Car İlk Kenanında Işık Yüzük İlk Migosunda Işık Zırh Düşürdü. Mutlu Oynuyordu Bu İtemler Düşerken Mutludan Kacarmı Mutlu Bekire Gel Ortak oLalım Dedi Ve Ortak oLdular Sonra Carın Şifresi Deişmiş Bana Bunu Ümit Söyledi ( Kankarepçi ) Mutludan Böyle Bİr Şey BEklemezdim Ne MaL oLdugunu anLadım Bekirin İSe Bundan Haberi Yok Sizin Ve Onların Tek Bildigi Şey Mutlu İyidir Mutlu Güzeldir Mutlu Şöyledir Böyledir anLadınızmı Şimdi IIxStayWithMexII ' İN 1 Çar İçin Arkadaslarına Yaptıklarını Her Şeyi Yaparım Baska İnsanlara Soyarım Söverim Fakat Arkadaslarıma Ve Kankalarıma Asla Ama asLa Yapacagım En Büyük Hatadır Smdiye Kadar Yapmadım Ve Yapmıycagım Bana İnanmıyanlar Oyuna ( Freedombir veya Kankarepçi ) ye Sorabilirler Bu Yazıyı Okuduysanız IIxStayWithmexII Nın Gercek Kimligini Ögrenmssnzdr Basklarını Ve arkadaslarına İlk Önce Kendini Güvendirir Sonra İSe Bir Anda O Kisiyi Yok EDer Anlamıssınzdır Artık Ne Oldugunu

“Genel Sohbet” sayfasına dön