KIZILBEY

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

KIZILBEY

Mesaj gönderen Vandervaart »

Arkadaşlar S.Aleyküm

Bu konuyu affınıza sığınarak açıorm ama KIZILBEY adlı arkadaşımıza ulaşamıorm benden ona selam sölermisiniz =)

TŞK ler.. =)
IISehrazatII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: KIZILBEY

Mesaj gönderen IISehrazatII »

Selamını ilettim onun da sana çok selamı var bi ara uğrasın sobee ye bi çayımı içsin dedi. Akşam yemeğe çıkarmadan da bırakmazmış. Töbe töbe ne zeki insanlar var.
IISeHRaZaTII
Montecarlo

"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

IISehrazatII yazdı:Selamını ilettim onun da sana çok selamı var bi ara uğrasın sobee ye bi çayımı içsin dedi. Akşam yemeğe çıkarmadan da bırakmazmış. Töbe töbe ne zeki insanlar var.

Bu kadar sinir stres yapma =)) Seni ilgilendirmiosa konuyada girme arkadaşım =)) Kabarmana gerek yoktu =)) Kalbimi çok kırdın =))
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PROF »

IISehrazatII yazdı:Selamını ilettim onun da sana çok selamı var bi ara uğrasın sobee ye bi çayımı içsin dedi. Akşam yemeğe çıkarmadan da bırakmazmış. Töbe töbe ne zeki insanlar var.
kızılbey 'in şu anda zannediyorum ki forum yetkilisi olmak dışında sobee ile her hangi bir bağlantısı yoktur. Kendisi eskiden online görebildiğimiz teşkilat oyuncularındandır. Çoğu kişi kızılbey 'i tanır o da çoğu kişiyi tanır :) Saygıyla selamlıyoruz :)
bir varmış bir yokmuşum

“Genel Sohbet” sayfasına dön