Bloklanma süresi ile ilgili bilgi verilebilir mi?
Bloklanma süresi ile ilgili bilgi verilebilir mi?
Hesap blok süresinin tam olarak zamanı ne kadardır? Destek yoluyla iletişme geç diyenler olabilir 1 haftayı geçti hala gelen bir mail yok kaldıkı bir yanlışlık olduğundan eminim..Ceza hakkındada bir mail gelmedi bana desteğe 2 kere uzun bir yazı yazdım hala geri dönüş olmuyor bu aşamada ne yapmak gerekir ?
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bedr-in Aslanları
Re: Bloklanma süresi ile ilgili bilgi verilebilir mi?
Silence veya ban gibi cezaların bildirimleri size ulaşmadıgı durumlarda
Ceza uygulanmış hesaptaki bir karakteri başka bir üyelik hesabına aktarma işlemi sırasında aldıgınız cezanın bitiş süresini sistem tarafından ögrenebilirsiniz
Ceza uygulanmış hesaptaki bir karakteri başka bir üyelik hesabına aktarma işlemi sırasında aldıgınız cezanın bitiş süresini sistem tarafından ögrenebilirsiniz

leones non capit muscas
Peki normalde bloklanma süreleri ne kadardır bir yanlışlık olduğunu desteğe bildirdik ama maillere bakmıyorlar yada geri dönemeye tenezzül etmiyorlar.Bu şekilde öğrenmek saçma değilmi?CIZIK yazdı:Silence veya ban gibi cezaların bildirimleri size ulaşmadıgı durumlarda
Ceza uygulanmış hesaptaki bir karakteri başka bir üyelik hesabına aktarma işlemi sırasında aldıgınız cezanın bitiş süresini sistem tarafından ögrenebilirsiniz![]()
Ceza süresi, aldığınız cezaya göre farklılıklar gösterebilir.
Arkadaşım onu bende biliyorum belirli bir ceza zamanları yokmu bloklanmayla ilgilii?aNaRcHy yazdı:Ceza süresi, aldığınız cezaya göre farklılıklar gösterebilir.
7 GÜN
14 gün 1 sene vs..bahsediyorum
1 günden başlayarak 999 güne kadar bloklanma süresi var bildiğim kadarı ile. Net bir bilgim yok. Ama CaptainATX'n eline düşersen 999 günden kaçamazsın. :lol:Nebula yazdı:Arkadaşım onu bende biliyorum belirli bir ceza amanları yokmu bloklanmayla ilgilii?aNaRcHy yazdı:Ceza süresi, aldığınız cezaya göre farklılıklar gösterebilir.
7 GÜN
14 gün 1 sene vs..bahsediyorum
Merhaba,
Sizlere forum üzerinden bu gibi konular için destek veremeyeceğimizi belirtiriz. Destek/İletişim Formu'na göndermiş olduğunuz halihazırda başvurunuz bulunuyorsa, lütfen tarafınıza gönderilecek cevabı bekleyiniz.
Anlayışınız için teşekkürler.
Sizlere forum üzerinden bu gibi konular için destek veremeyeceğimizi belirtiriz. Destek/İletişim Formu'na göndermiş olduğunuz halihazırda başvurunuz bulunuyorsa, lütfen tarafınıza gönderilecek cevabı bekleyiniz.
Anlayışınız için teşekkürler.
Alper ÇİÇEK
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]