Günümüzde Gözlük Fiyatları Neyazıkki Rayına Oturmamış Gözlük Sahibi Olan Kişiler Satıp Satmamakta Kararsız Kaldılar Piyasa Oldukça Karışık Birde Şu Yönden Bakalım Fiziksel Korucu Gözlük 30 Bin Klan Parası Harcamaya Sebep Olur 30 Bin Klan Parasını Sawaşarak Kasmamız Uzun Zaman Alabilir Zaten Sawaşarak Kasılmaz Mecburen Karizma Satın Alınmalı 100 Karizmayı 300 Binden Aldığımızı Varsayarsak 30 Bin Kp Kasmak İçin Bize Lazım Olan Nakit Miktarı 16 Milyon 500 Bindir Buna Rağmen Fiziksel Korucunun Piyasa Değeri 6-7-8 Olarak Değişmektedir Bu Rakam Daha Aşağılarada Düşebilmektedir Gözlük Satış Piyasası Alınan Gözlüğün Klan Parası we o Klan Parasına Harcanılan Normal Parayla Eşdeğer Olmalıdır 30 Bin Kp İçin 16 Milyon Küsür Para Oluyorsa Fiziksel Gözlük İçin 1-2-3 de İşçilik Koymayı Düşünürsek Asıl Fiyatının 17-18-19 Olmalıdır Yazılanlar Benim Düşüncemdir.
30 Bin Kp Alabilmek İçin 16 m Nakit Olmalı Bu Parayı Harcdığın Gözlüğü Düşük Fiyata Satmak Enayilik Olsa Gerek.
Diğer Gözlükleride Siz Düşünün
Gözlük Piyasası Normale Gelmeli.
Gözlük Piyasası Nereye Gidiyor
- kackin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Gözlük Piyasası Nereye Gidiyor
Senin görüşün yanlış bence.Klan parasını sadece gözlük almak icin kasmıyolar.Rütbe atlamak icinde KPkasıyorlar.Ben buna 1Taşta 2 kuş denir
Son..
Tabi Rütbede Önemli 50 Bin Kp ile Aldığın Gözlüğü Düşük Mevlalarla Satmak Güzel Olmasa Gerek.kackin yazdı:Senin görüşün yanlış bence.Klan parasını sadece gözlük almak icin kasmıyolar.Rütbe atlamak icinde KPkasıyorlar.Ben buna 1Taşta 2 kuş denir![]()
- sabrizmirksk
- Sahaf Yardımcısı
Evet bu konuda hak veriyorum.Seviye sınırı 39'ken 1 haftada 4-5 rütbe char yapıp kasabiliyorduk.Ama şimdi iş biraz zora girdi Karizma almak daha kolay fakat buda Bayağı masraf oLuyor.3 char alsak Yaklaşık 1m ediyor ki Buda hesaplandığında az bi miktar değil...

''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''
sabrizmirksk / Fianxpatron
Kardeşlik Sözlerde Biten Bir Cümle Değil Kalpte Atan Bir Sevgi Çemberi Olmalıdır.
- VicTorY
- Demirci Çırağı
Düşüncelerine katılmıyorum... Bence fiyatlar düşmeli...
- impedimenta
- FareAdam Düşmanı
hem ztn gözlük almaya ne gerek var ki işe yaramıo hasar vermio değmez
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
Fiyatları düşürmek veya yükseltmek bizim elimizde. Böyle konuların açılmasına gerek yok.
Buradan ne kadar derseniz diyin yüksek veya düşük diye kimsenin umursayacagını sanmıyorum
Buradan ne kadar derseniz diyin yüksek veya düşük diye kimsenin umursayacagını sanmıyorum

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
- KoRkUsUzXOgUz
- FareAdam Düşmanı
fiyatlar çok düşütü herkesde gözlük alabilcek duruma geldi eskiden böyle bir durum yoktu hak edenler alabiliyordu
Korkusuzxoguz
Tayfaxoguz Korksuzuzxkorkak
xXxHeaRTYxXx Lostxödemişlee

Tayfaxoguz Korksuzuzxkorkak
xXxHeaRTYxXx Lostxödemişlee

- hakan9648
- Sahaf Yardımcısı
Güzel bir noktaya denmişin.
Ama 39 lvlken'de böyleydi.
TsKxHxJeLiBoN
Nigtwishx
Astech
Nigtwishx
Astech
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
Önceden hakeden alıyordu ama Gözlükler işe yarıyordu. Şimdi varlığı yoklugu belli olmuyor. Çoz Az bir etkisi var.
Ben şahsen gözlüğü sırf tip bozulmasın dye takıyorum
Ben şahsen gözlüğü sırf tip bozulmasın dye takıyorum

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış