YÖNETİCİ GM HERNEYSE Bİ BAK DERİM
- LotusGNS
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
YÖNETİCİ GM HERNEYSE Bİ BAK DERİM
5 DK ÖNCE [ETKİNLİK] Zahit GELDİ 2 TUR YAPILAN SANCAK SAVAŞI UZUN SÜRÜNCE 2. TURUN ORTASINDA HERKESİ SALONDAN ATTI BUNA ETKİNLİK DİYOSANIZ YAPMAYIN ARKADAŞ İKSİRLERİ DE VERMEDİ
Lonca LOTUS
MeCNuuN
LeeYLa
MeCNuuN
LeeYLa
-
Sultanahmet
- Sahaf Yardımcısı

Re: YÖNETİCİ GM HERNEYSE Bİ BAK DERİM
katılıyorum savaşmıyorsunuz diye dışarı atmak ta ne oluyor.. ? Herşey kurallarla sınırlı olan bu oyunda Etkinliğin kurallarına böyle bir madde yok .. Ki savaşıyorduk da..

ÇOK ÇOK AYIĞP SAVAŞMIYORUZ DİYE ADAM OYUNDAN ATTI ASIL YENİŞEMEDİK İLK TURDA DA BÖYLE OLDU ARADA DİNLENME NORMAL DEĞİL Mİ 10 SANİYE ZAHİT İN YAPTIĞINI ÇOK KINIYORUM. BÖYLELERİNİ ALIYOSUNUZ YÖNETİME VAKTİN YOKSA VAKTİNİ AYARLARSIN.

*******Turagarvsturagar**********Troyaxxturagar*******

*******Turagarveşehit**********
- FarEastMovement
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
Yoldan geçen adamları yönetici yaparlarsa olacağı bu olur :!:
- LotusGNS
- Şarapçı'nın Sırdaşı

BOŞA ZAMAN HARCADIK KARDEŞ YA O KADARDA İKSİR İÇTİK BOŞA GİTTİ
Lonca LOTUS
MeCNuuN
LeeYLa
MeCNuuN
LeeYLa
- ottomanxwarrior
- Teşkilat Neferi

- Klan: Lodos
1.tur çok güzeldi 10-15 dakika sürdü lodoslar kazandı.2.tura yine AYNI grupları aldı . 2.turda arzlar sürekli barış olsun bir ilk olsun herkese iksir dagıtılsın muhabbetindeydi 5-10 dakika biz yani lodoslar saldırdık onlar oldukları yerde sadece savunma yaptılar. Önce arzları sonra lodosları attı evet yanlıştı ama koskoca ikvde sadece meran sunucusu yok o yönetici şimdi şuanda başka bir sunucuda yine görevini yapıyor. O sunucudakilerinde hakkı var.LotusGNS yazdı:5 DK ÖNCE [ETKİNLİK] Zahit GELDİ 2 TUR YAPILAN SANCAK SAVAŞI UZUN SÜRÜNCE 2. TURUN ORTASINDA HERKESİ SALONDAN ATTI BUNA ETKİNLİK DİYOSANIZ YAPMAYIN ARKADAŞ İKSİRLERİ DE VERMEDİ
Şimdi birileri gelip al bir yönetici yalakası daha çıktı diyecektir biliyorum
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
- LotusGNS
- Şarapçı'nın Sırdaşı

KARDEŞ BENDE DÜŞÜNDÜM DE BAŞKA SUNUCU İŞİNİ FAZLA ZAMAN AYARLICAK YANİ BU BÖYLE OLMAZ SAVAŞI YARIDA KESİP ATMAKLA MUTLAKA Bİ GALİP ÇIKACAKTI
Lonca LOTUS
MeCNuuN
LeeYLa
MeCNuuN
LeeYLa
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Lotus
Lodos oldugun belli arkadaşta saldıran bizdik siz anca dip dibe duryordunuz duryordunuz arada bir savaşçılarınız geliyordu o kadar neticede savaşıldıgı halde bizi bölgeden atmaya hakkı yoktu. Birinin ilgilnmesini rica ediyorum.ottomanxwarrior yazdı:1.tur çok güzeldi 10-15 dakika sürdü lodoslar kazandı.2.tura yine AYNI grupları aldı . 2.turda arzlar sürekli barış olsun bir ilk olsun herkese iksir dagıtılsın muhabbetindeydi 5-10 dakika biz yani lodoslar saldırdık onlar oldukları yerde sadece savunma yaptılar. Önce arzları sonra lodosları attı evet yanlıştı ama koskoca ikvde sadece meran sunucusu yok o yönetici şimdi şuanda başka bir sunucuda yine görevini yapıyor. O sunucudakilerinde hakkı var.LotusGNS yazdı:5 DK ÖNCE [ETKİNLİK] Zahit GELDİ 2 TUR YAPILAN SANCAK SAVAŞI UZUN SÜRÜNCE 2. TURUN ORTASINDA HERKESİ SALONDAN ATTI BUNA ETKİNLİK DİYOSANIZ YAPMAYIN ARKADAŞ İKSİRLERİ DE VERMEDİ
BOŞA SAVUNMUYCAN OTTOMAN. BAK ŞİMDİ O AKLINCA SAVAŞ 5 DAKİKA SÜRER DİYE PLAN YAPTI. İKİ TARAFTRA EŞİT GÜÇTE ÇIKINCA İŞLER KARIŞTI. HER ZAMAN TEDBİRİNİ ALACAKSIN. O KADAR YÖNETİCİ VAR DİĞER SUNUCULARA DA ONLAR GİTSİN BOŞUNA YÖNETİCİ DEĞİLLER DİMİ.

*******Turagarvsturagar**********Troyaxxturagar*******

*******Turagarveşehit**********
- ottomanxwarrior
- Teşkilat Neferi

- Klan: Lodos
afedersinde madem savasmaya çok meraklıydınız neden sürekli barış olsun diye yazı yazıyordunuz . Zahit 2-3 kez uyardı böyle devam ederseniz atılıcaksınız diye.mirkan1453 yazdı:Lodos oldugun belli arkadaşta saldıran bizdik siz anca dip dibe duryordunuz duryordunuz arada bir savaşçılarınız geliyordu o kadar neticede savaşıldıgı halde bizi bölgeden atmaya hakkı yoktu. Birinin ilgilnmesini rica ediyorum.ottomanxwarrior yazdı:1.tur çok güzeldi 10-15 dakika sürdü lodoslar kazandı.2.tura yine AYNI grupları aldı . 2.turda arzlar sürekli barış olsun bir ilk olsun herkese iksir dagıtılsın muhabbetindeydi 5-10 dakika biz yani lodoslar saldırdık onlar oldukları yerde sadece savunma yaptılar. Önce arzları sonra lodosları attı evet yanlıştı ama koskoca ikvde sadece meran sunucusu yok o yönetici şimdi şuanda başka bir sunucuda yine görevini yapıyor. O sunucudakilerinde hakkı var.LotusGNS yazdı:5 DK ÖNCE [ETKİNLİK] Zahit GELDİ 2 TUR YAPILAN SANCAK SAVAŞI UZUN SÜRÜNCE 2. TURUN ORTASINDA HERKESİ SALONDAN ATTI BUNA ETKİNLİK DİYOSANIZ YAPMAYIN ARKADAŞ İKSİRLERİ DE VERMEDİ
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
Anti Beşiktaş
Anti PAOK