Oyunda alman ceket hariç alman set satılır
alman kurt kürkü eldiven 37
alman pamuklu ayakkabı 36
alman ok platin zırh 37
alman conk pant 34
urban yüzük - kolye 40
ayrıca hedef net. lodos gözlügü
almak isteyenlerin oyunda /f Gkhan yapmaları yeterlidir...
ALMAN SET SATILIR
- gkhnsckn
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ALMAN SET SATILIR
JacksoN [(^)Ejder Asa]
Re: ALMAN SET SATILIR
Ben Setine Talibim Oyundan Ulaşamadım Sen Buraya Bir Bakarsan Sevinirim Oyundada Lovexkahraman---Enesxkahraman---Blackxxeagle Diye Yazman Yeter
Kralını Sileceksinki Alayı İbret Alacak...
Blackxxeagle
Saygılarımla
Blackxxeagle
Saygılarımla
kardeş blackxxeagle benim çarım inanmazsan msn mi verem resimlerini gösterem nıcksız blackxxeagle yi çaldı eneskalfa-97@hotmail.com bunu ekle gösterem gerçeği

ThEbEsToFxAdİdAs
Kardeş Nicksiz Efe Abi Ben Ondan 25 YTL ye Çarı Aldım Ben Bişi Yapamam Kusura Baqma Çarı Geri Almak İstiyorsan Onunla Konuş 25 YTL Verdm Bn Valla
Kralını Sileceksinki Alayı İbret Alacak...
Blackxxeagle
Saygılarımla
Blackxxeagle
Saygılarımla
- gkhnsckn
- Sahaf Yardımcısı
oyunda görüşelim kardesim fiyatta anlasırız ben sana pm atarım.mehmet12 yazdı:Ben Setine Talibim Oyundan Ulaşamadım Sen Buraya Bir Bakarsan Sevinirim Oyundada Lovexkahraman---Enesxkahraman---Blackxxeagle Diye Yazman Yeter
JacksoN [(^)Ejder Asa]
sen bana ver al üstünü istemem valla ne olur kardeş ya ne olur hırsızlık yaptı o lütfen ver bana valla üsütünüde al mama büyücünü üstünü alma ne olur kardeş

ThEbEsToFxAdİdAs
- gkhnsckn
- Sahaf Yardımcısı
kardesim bu konunun tartışma yeri burası değil lütfen.Çarınızı çaldıysa ilgili yerlere bildirin.lotussss yazdı:sen bana ver al üstünü istemem valla ne olur kardeş ya ne olur hırsızlık yaptı o lütfen ver bana valla üsütünüde al mama büyücünü üstünü alma ne olur kardeş
JacksoN [(^)Ejder Asa]