Biz ölmeyi çoktan göze aldıkta, yanımızda kimleri götüreğiz onu düşünüyoruz.
Bare İnternetten Kopyala-Yapıştır Yapmasaydınız, Şuna Bakın En Çok Oy Alan Slogan Yaratıcılık Bir Kenara Dursun ''Çalıntı'' ile Sözde Yaratılmış...Yaratıcılık Çalmak Çırpmaksa Söyleyin Hırsızlara Nobel Ödülü Verelim
Tahmin Etmiştim Daha Düzgün Cümle Kurmaktan Aciz Adamların Seçileceğini,
Hayır Amaç Gençlerin Yolunu Açmak Diyorsanız Bir Daha Haber Verin de Boşuna Katılmayalım !
Konu içeriğini okumadan önce başlığı görürdüğüm de içimden "Eseri seçilmediği için isyan mı var" diye geçirdim.Nitekim konuyu okuduğumda da bunu görmüş oldum.Eserler seçilirken, yazılan sloganı internette aratıp acaba bu slogan msn yazısı mı? Acaba türkü sözü mü? diye düşürenek değil de İKV Dünyasına ve istenilen konuya uygun mu değil mi? Slogan olabilir mi olamaz mı ? şeklinde değerlendirerek seçildi.Burada kimsenin sloganı kötülenmedi.Sloganların herbirinin kendince ayrı bir güzelliği vardı.Gönül isterdi ki tüm sloganları oylamaya koyalım.Ama ne yazık ki böyle birşey mümkün olmadığından dolayı bunu gerçekleştiremedik.Ayrıca şunuda bildirmek isterim oylama sunulan sloganlar birçok görüş alınırak seçilmiştir.Sloganınız seçilmediği için sloganı yayınlanan 20 kişinin emeğini görmezden gelmek o kişiye saygısızlık yapmak demektir.
Ümit ediyorum ki bir dahaki slogan yarışmalarında sizinde eserleriniz oylama sunulur.