Bırakın bu işleri yönetim hergün aynı şey bir kerede olumlu bir cevap verin kardeşim işinizi yapın Allah aşkına ne zaman çarımız çalındı desteğe başvurduk cevap yok desek şunu yazıyolar '' Üyelik bilgilerinin oyuncu hatası nedeni ile yitirilmesi ve sonrasında üyelikten aktarılan karakterlerin eski üyeliklerine iadesi yapılmamaktadır. Bu konu tüm sorumluluğun sizlerde olduğunu tekrardan hatırlatırız.
'' yönetim boş konuşmayı bırakın bir kerede yardımcı olun ..
Destek Ekibi Artık Yeter ! ! !
Re: Destek Ekibi Artık Yeter ! ! !
Şu Gmlerden Birisinin ÇArını ÇAlacan Sonrada Başka Bi hesaba Aktaracan...
Bakayım Yine Aynı Şeyi Söyleyebiliyorlarmı..
Terbiyesizlerya...
Terbiyesizlerya...
Eleminx yazdı:Şu Gmlerden Birisinin ÇArını ÇAlacan Sonrada Başka Bi hesaba Aktaracan...
Terbiyesizlerya...
iyi fikir
Captain in çharı çalmak lazım
Evet bazı şeyler ters işliyor dün foruma girdim 1 günlük ban almışım nedeni ise argoymuş. Mesajlarıma baktım hiç bir silinen mesajım yok işte küfür nedeni ile filan. Sonra gee girdim konuma baktım birisi "Ananı babanı seni altıma alırım..." demişti biri destek uğramıyordu foruma konu açtım o iletiyi kopyalayıp konunda linkini verdim beni BANLAYAN yönetici silmemiş mesajımı SONRASINDA KONUYU KİLİTLEYEN yönetici silmiş bunları lütfen rapor ediniz demiş mesajımdada hiçbir hesap kapatılma gibi bir şey yazmıyordu sadece içerik silinmiştir yazıyordu şimdi orda küfür eden adam suçsuz doğru ben suçluyum çünkü uyardım !
Allah var güzel oyun Mevlüt Dinç ve Diğer Arkadaşlara helal olsun ama oyuncuların derdini anlamıyolar ne desek boş hep aynı şeyleri söylüyolar bu yönden eksik var ilerlemede yok arkadaş millet hergün aynı şy yazıyo ama yinede eksiği kapatamıyolar