Merhaba ;
Benim Fikrim Tamamen Aktarım Konusu Hakkındadır.. Peki Nasıl Mı .. ?
Öncelikle Mısır Çarşısında Bir Genç Bilgenler Makinası Olcak.. Bu Makinaya Tıklayınca KASA Diye Bir Seçenek Olcak Tıklayınca Bizden Hangi Tip Üyelik Kullandığımızı Sorucak (Sobee , Mynet ) , Kullandığımız Hesabı Seçtikten Sonra Üye Adı Ve Şifremizi İsticek .. Kullanıcı Adımızı Ve Şifremizi Yazdıktan Sonra Karşımıza O Hesaptaki Karakterler Çıkıcak Ve O Karakterlerden Herhangi Birini Seçtiğimizde Onun KASA ' Sını Bize Göstercek Ve Aktarımımızı Gayet Uygun Bir Şekilde Kimseyi Yormadan Zamanını Çalmadan Güvenlik Sorunu Yaşamadan Aktarabilceğiz...
NOT = Konuyu Neden Desteğe Göndermedin Derseniz Öncellikle Sizlerin Fikirlerini Alıp Öyle Yolluyacağım..
MUHTEŞEM FİKİR !
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: MUHTEŞEM FİKİR !
Geliştirilip desteğe gönderilmesi gereken bi fikir olarak görüyorum.
Ama yinede düşünüp yazmışsın.
Ellerine sağlık..
Ellerine sağlık..

-
- Salgın Koruyucusu
Görüşünüz İçin Teşekkürler.RoneeY yazdı:Geliştirilip desteğe gönderilmesi gereken bi fikir olarak görüyorum.
Ellerine sağlık..
- Chuckyx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RebeLs
Fikrin Gayet Güzel ve Zekice , İşleme Konulmasını Ben Şahsım Adına İsterdim . Fakat Yönetimin Cevabı Açık ve Net Olucaktır .
Öneriniz İçin Teşekkürler, Öneri Havuzuna Gönderilmiştir. Veya Başka Bir Cevap Verilecektir.İKV Yönetiminin Oyunculardan Gelen Önerileri Kısa Vade İçinde Gerçekleştireceklerini Kimse Düşünüp Kendini Kandırmasın .
İyi Forumlar
Öneriniz İçin Teşekkürler, Öneri Havuzuna Gönderilmiştir. Veya Başka Bir Cevap Verilecektir.İKV Yönetiminin Oyunculardan Gelen Önerileri Kısa Vade İçinde Gerçekleştireceklerini Kimse Düşünüp Kendini Kandırmasın .
İyi Forumlar
> BLoodyREVENGE
> PerfectATTACK
> xDeterjaN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Hay yaşaXdenYyiBuL yazdı:Merhaba ;
Benim Fikrim Tamamen Aktarım Konusu Hakkındadır.. Peki Nasıl Mı .. ?
Öncelikle Mısır Çarşısında Bir Genç Bilgenler Makinası Olcak.. Bu Makinaya Tıklayınca KASA Diye Bir Seçenek Olcak Tıklayınca Bizden Hangi Tip Üyelik Kullandığımızı Sorucak (Sobee , Mynet ) , Kullandığımız Hesabı Seçtikten Sonra Üye Adı Ve Şifremizi İsticek .. Kullanıcı Adımızı Ve Şifremizi Yazdıktan Sonra Karşımıza O Hesaptaki Karakterler Çıkıcak Ve O Karakterlerden Herhangi Birini Seçtiğimizde Onun KASA ' Sını Bize Göstercek Ve Aktarımımızı Gayet Uygun Bir Şekilde Kimseyi Yormadan Zamanını Çalmadan Güvenlik Sorunu Yaşamadan Aktarabilceğiz...
NOT = Konuyu Neden Desteğe Göndermedin Derseniz Öncellikle Sizlerin Fikirlerini Alıp Öyle Yolluyacağım..
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
-
- Salgın Koruyucusu
Chuckyx yazdı:Fikrin Gayet Güzel ve Zekice , İşleme Konulmasını Ben Şahsım Adına İsterdim . Fakat Yönetimin Cevabı Açık ve Net Olucaktır .
İyi Forumlar
Görüşünüz İçin Teşekkürler.
- FarEastMovement
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
:!:RoneeY yazdı:Geliştirilip desteğe gönderilmesi gereken bi fikir olarak görüyorum.
Ellerine sağlık..
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Kesinlikle süper fikir ama uygularlarmı bilemem 2 pc ile uraşmaktan yoruldum aktarım için 
Atladığın bir yer var. ''Bu işlem 100 bin + 40'dan sonraki her seviye için 50 bin Lira'dır. Sobee'ye geçen TTNet üyelerine 3/1, Plus üyelerine 2/1, Çemberlitaş Kutu alanlara ücretsiz.''