Sebepsiz yere hesap bloklanabiliyor mu?
Sebepsiz yere hesap bloklanabiliyor mu?
15,06,2011 tarihinde oyundan düştükten sonra bir daha gremedim hesabınız bloklanmıştır gibi bir ibareyle karşılaştım bir anlam veremedi..Yıllardır en ufak cezai bir işleme tabii tutulmamış biri olarak be yapmış olabilirimde hesabım bloklanabilir? İnsanların ailevi kutsal değerlerine kadar küfür eden insanlara 3 günlük susturma uygulanırken ben ne yapmış olabilirimde hesabım bloklanmış olabilir kaldıkı en ufak ağzımdan kötü bir söz çıkmamıştır ki susturmayı geçtim hesap bloklanıyor akıl alır gibi değil şaşırdık kaldık..DESTEĞEmail attık büyük ihtimal 3-5 gün sonra açacaklar bir yanlıslık olduğunu söyleyerek ama yine bir açıklama yapılmayacagından eminim
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sebepsiz yere hesap bloklanabiliyor mu?
Burası İKV
burda şaka yok herşey gerçekKaraXHayalet yazdı:Burası İKV
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:W0IkaN yazdı:burda şaka yok herşey gerçekKaraXHayalet yazdı:Burası İKV
Hesap bloklanmasının nedeni nedir arkdaşlar bilen birisi cevaplayabilir mi? Plus dahi olmayan hesapta tek küfür dahi edilmeyen hesapta işi bloklanmaya kadar götürecek nedeni birisi yazabilir mi çok merak ediyoruz
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Ben 'lan' kelimesi yüzünden 1 hafta susturulmuştum,ana avrat söven insanlarla aynı sürede ceza almak beni bayağı sıkmıştı şikayet sistemine adaletin gelmesi şart
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
Kardeşim susturulsak yine iyi adamlar resmen hesabı bloklamışlar dediğin gibi insnaların anasına,bacısına söven insanlar 3-5 gün ceza alıyorken biz ne yapmıs olabilirizde hesap bloklanabilir anlamadığımız konu bu..wonka yazdı:Ben 'lan' kelimesi yüzünden 1 hafta susturulmuştum,ana avrat söven insanlarla aynı sürede ceza almak beni bayağı sıkmıştı şikayet sistemine adaletin gelmesi şart