Selam Arkadaslar,
Bilindigi gibi bu oyunu yurt disindan özellikle Almanya`dan oynayanimiz cok var. Almanya`dan oynayanlarin IKV ürünlerine ulasmasinda problem yasaniyor Almanya kredi kartlari gecerli degil, Bu soruna cözüm bulmak amaciyla www.uyelikal.com ile anlasma yaparak Yurtdisi satis temsilciligi Aldim, Almanya da Yasayanlar IKV ürünlerini benimle ( uyelikal.com da Kayitli telefon ve mail adresi) kontaga gecerek alabilirler.
Oyun icinde Satis Oyun parasiyla yasaktir Lütfen Teklif etmeyiniz
Savgi ve Selamlar
Ahmetm Köseoglu
Almanya da EPIN Satisi
- Aspirinn
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Almanya da EPIN Satisi
ASPIRINN ASPIRINXSIFA ASPIRINXBÜYÜ
DEVA LONCASI
DEVA LONCASI
- Aspirinn
- İri Fare Avcısı
Re: Almanya da EPIN Satisi
Yuh yani biraz daha acik yazsaydin
DEVA LONCASI
DEVA LONCASI
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Oyunda Epin satışı yasaktır Güldüm acıkcası
O epinler olmasa sen ve senin gibiler oyunda nasıl geçinirler anlayamıyorum hayatını oyuna baglayanlar
YoSuNGöZLüM
O epinler olmasa sen ve senin gibiler oyunda nasıl geçinirler anlayamıyorum hayatını oyuna baglayanlar
YoSuNGöZLüM
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- Aspirinn
- İri Fare Avcısı
Ben ve Benim gibiler derken ne demek istedin anlayamadim, ben bu isi hobi olarak yapiyorum, Allaha sükür halim vaktim yerinde senin gibi amele olanlara et bu lafi ki, biraksinlar oyunu götlerini kurtarsinlar, yada kurtarin. Oyun sizi neyinize o Sizi kurtarmayacak
DEVA LONCASI
DEVA LONCASI
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Sen benim halimin vaktimin yerinde olmadıgını nerden bilebilirsin embesil
Reel hayatta Bişey yapamayan İnsan kılıklı kişiler ne yazzıkki oyunda aslan kesiliyorlar ve kendini oyunda bişeyler sanıyorlar yasının kaç oldugu umrumda bile deil reelde seni adam yerine koyulmadıgın oyunda gördügün saygıyla egonu tatmin ettigin her yönünden belli oluyor
ERKEK ADAMIN PARASINI AVRADINDAN BASKASI BİLEMEZ :
Reel hayatta Bişey yapamayan İnsan kılıklı kişiler ne yazzıkki oyunda aslan kesiliyorlar ve kendini oyunda bişeyler sanıyorlar yasının kaç oldugu umrumda bile deil reelde seni adam yerine koyulmadıgın oyunda gördügün saygıyla egonu tatmin ettigin her yönünden belli oluyor
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
-
- Cin Avcısı
Sen ve senin gibiler derken bu oyundaki yerini e-pin ile illegal yollarla kazananlara diyor.Sen ve Türkxartster gibileri kastediyorAspirinn yazdı:Ben ve Benim gibiler derken ne demek istedin anlayamadim, ben bu isi hobi olarak yapiyorum, Allaha sükür halim vaktim yerinde senin gibi amele olanlara et bu lafi ki, biraksinlar oyunu götlerini kurtarsinlar, yada kurtarin. Oyun sizi neyinize o Sizi kurtarmayacak
- Aspirinn
- İri Fare Avcısı
Bunun Neresi ilegal Sonucta Parayla ürün aliniyor, calmadan, cirpmadan mertce dürüstce, laf atanlar ete uzanamayan uyuz kediler, oyunda kendini aslan sanan uyuzlar
DEVA LONCASI
DEVA LONCASI
- heyyo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Tılsım_DEVA_Anka
lan bebe velet ne diyim sana işe yaramaz insan insan bile demek istemiyorum saygını takınsana lan parazit çekemiyosan yazma hıyar sanane daha fazlada haddini aşma kendini bil! bu yol yol değil.LASTDRAGON yazdı:Sen benim halimin vaktimin yerinde olmadıgını nerden bilebilirsin embesil
ERKEK ADAMIN PARASINI AVRADINDAN BASKASI BİLEMEZ :![]()
TUGİ
MAJEZİK
-
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Sen benim halimin vaktimin yerinde olmadıgını nerden bilebilirsin embesil
Sen Kimsin ki Aspırıne laf edıosun lan daha dün lonca başkanı oldun g*tün mü kalktı #@!?.Adamın reel hayatı seni mi bağlar lan İsterse yatar isterse kalkar #@!? Ama çar soyanlara laf etmezssiniz hırsızlık yapanlara laf etmezsiniz dimi lan daha beter korursunuz.SEN NE OLUCAN SENIN LONCAN NE OLUCAK...
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı