Bir gün yine bayrağın altında duran Jandarma Ali'nin canı çok sıkılmıştır, ben biraz gezeyim diye yola çıkar yolda bankacıyla çay içip sohbet ederlerken bir anda Halime Teyze'nin çantası çalınır.Jandarma Ali hemen koşar hırsızın peşinden hırsız Balıkçı İdris'in oradaki traamvaya binerek Komutan'ın yanına gelir.Ama akıllı Ali telsizden bütün Eminönü ve Bab'ı Ali bölgesine haber salmıştır bile, o arada Komutan hırsızı hemen tanır.Ve bağırır -"Hey sen bakarmısın bir" hırsız herşeyden habersiz Komutan'ın yanına gider ve -"Buyrun" diye karşılık verir. Komutan'da (Sinsi sinsi yaklaşarak) -" Siz neden elinizde kadın çantası taşıyorsunuz" diye sordu, hırsız anladı Komutan'ında bir Jandarma - Polis olduğunu ve kaçmaya başladı. Hırsız herşeyden habersiz çınar altına girdi ama orada onu bekleyen bir pehlivan vardı. Bu pehlivana Hamit Pehlivan derlerdi, hırsız çınar altına girer girmez bir anda Yusuf Ağabey onu yere serdi. Ve Hamit Pehlivan'da -" Aa bu bu Halime'nin değilmi " diye kekeledi bir anda ve hırsızı ayağa kaldırdı ve dediki "Adın ne senin delikanlı" hırsız korkudan bir şey söyleyemedi, ve herşeye meraklı olan Suzan geldi ve dediki -"Aa inanamıyorum sen ha sen" diye bağırınca Arzuhalci koştu ve -"Hey ne oluyor burada böyle, yeni adamlarıma görev veriyordum ve suzanın sesine geldim" dedi. Suzan da " Bu benim eski sevgilim çok fazla hırsızlık yaptığı için onu terk ettim" dedi ve Araya İşportacı girdi " Yahu bak hırsız kardeş o çantayı bana satarsan sana tam 1 milyon veririrm "derken o anda Yusuf Ağabey,İşportacıyı da yere serdi. Suzan da hırsızda olan 20 Latex'ini geri istedi.Ancak hırsız o 20 Latexi Gümüş ve Bronz Akreplere dağıttığını söyleyince Suzan tam o anda Arzuhalciden kendine bir adam göndermesini isteyecekti ki kurnaz Arzuhalci'de Suzanın ondan bir şey isteyeceğini anladığı için J.Ali'yi arayıp Çınar Altına gelmesini istedi, Ali geldiğinde adamın elleri kelepçeli bir şekilde duruyordu,Ali gelir gelmez sordu -" Komutan nerede gelirken onu göremedim " Işık cevap verdi -" Ben onu Kırmızı Örümceklere doğru koşarken gördüm" deyince Ali telsizden Komutana gelmesi için haber verdi Komutanda gelince herkes Bankacının yanında ağlayan Halime Teyzenin yanına toplanıp ,Halime Teyze'nin çantasını verdi. Halime Teyzede göz yaşlarını silip her birine ceviz ve ceviz yaprağı vererek teşekkür etti.
Facebooktaki yarışmaya katıldığım eser işte bu lütfen iyi yada kötü bir yorum yaparmısınız...
İyi yada kötü yorum lütfen
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i Beka
Re: İyi yada kötü yorum lütfen
Zaman hataları ve öyküleme hataları var ama beğendim 
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
VBMaSTeR yazdı:Zaman hataları ve öyküleme hataları var ama beğendim
zaman hatası derken ?

- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Seyr-i Beka
"Hey sen bakarmısın bir" hırsız herşeyden habersiz Komutan'ın yanına gider ve -"Buyrun" diye karşılık verir.
VBMaSTeR - BuRRaQ
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
:mrgreen:
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
- apomario
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
Zaman hataları var evet.VBMaSTeR yazdı:Zaman hataları ve öyküleme hataları var ama beğendim