==>>İÇERİ==>>>

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
TaTanGa
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

==>>İÇERİ==>>>

Mesaj gönderen TaTanGa »

Öncelikle Merhabalar;
Bugün bu saatlerde oyuna girmeye çalışıyorum Kullanıcı adı ve şifreyi yazdıktan sonra enterleyıp oyuna girmek istediğim de şöyle bir hatayla karşılaşıyorum Bu neyın nesıdır Bilen varsa Yrdmcı olaBiLiRmi?

Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

Validation of viewstate MAC failed. If this application is hosted by a Web Farm or cluster, ensure that <machineKey> configuration specifies the same validationKey and validation algorithm. AutoGenerate cannot be used in a cluster.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.Web.HttpException: Validation of viewstate MAC failed. If this application is hosted by a Web Farm or cluster, ensure that <machineKey> configuration specifies the same validationKey and validation algorithm. AutoGenerate cannot be used in a cluster.

Source Error:

An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

Stack Trace:

[ViewStateException: Invalid viewstate.
Client IP: 88.244.89.83
Port: 1482
Referer: http://www.istanbuloyun.com/logingame.aspx
Path: /logingame.aspx
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.1; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; InfoPath.2; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0)
ViewState: /wEPDwUKLTY1OTM4ODE5Ng9kFgICAQ9kFgRmDw9kFgQeB29uRm9jdXMFI1R4dEZvY3VzKHRoaXMsJ0NlcCBObyB2ZXlhIEVtYWlsJyk7HgZvbkJsdXIFIlR4dEJsdXIodGhpcywnQ2VwIE5vIHZleWEgRW1haWwnKTtkAgEPD2QWBh8ABRhUeHRGb2N1cyh0aGlzLCfFnmlmcmUnKTsfAQUXVHh0Qmx1cih0aGlzLCfFnmlmcmUnKTseBXZhbHVlBQbFnmlmcmVkZLz9g97/qKm0h4ZfqmFuLGKDlDyJ+d5LWXg7qzC6v//c]

[HttpException (0x80004005): Validation of viewstate MAC failed. If this application is hosted by a Web Farm or cluster, ensure that <machineKey> configuration specifies the same validationKey and validation algorithm. AutoGenerate cannot be used in a cluster.]
System.Web.UI.ViewStateException.ThrowMacValidationError(Exception inner, String persistedState) +11197460
System.Web.UI.ObjectStateFormatter.Deserialize(String inputString) +11197905
System.Web.UI.Util.DeserializeWithAssert(IStateFormatter formatter, String serializedState) +60
System.Web.UI.HiddenFieldPageStatePersister.Load() +11198183
System.Web.UI.Page.LoadPageStateFromPersistenceMedium() +11275831
System.Web.UI.Page.LoadAllState() +52
System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +11270399
System.Web.UI.Page.ProcessRequest(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +11269918
System.Web.UI.Page.ProcessRequest() +119
System.Web.UI.Page.ProcessRequest(HttpContext context) +167
System.Web.CallHandlerExecutionStep.System.Web.HttpApplication.IExecutionStep.Execute() +597
System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously) +266

--------------------------------------------------------------------------------
Yardım pLs!
.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*

Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.Alphonse Karr
Azrailxbüyücü
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Re: ==>>İÇERİ==>>>

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

SirOnur yazdı:Server Error in'/'Application hata mesajı nedir?
Genellikle Sobee ve Mynet üyelik kullanıcılarının sunucu seçmelerinden sonra karşılaştığı hata mesajıdır. Sobee ve Mynet üyelikleri, bu hata nedeniyle oyuna giriş için üyelik bilgileri sayfalarını görüntüleyememektedir.

İlgili hata mesajının görünümü:
Resim

İnternet Explorer tarayıcısını kullananlar internet geçmişlerini/çerezlerini nasıl temizler?
Hata mesajı ile karşılaşırsanız internet geçmişlerini/çerezlerini temizlemelisiniz.

Adım 1:
Masaüstünde bulunan İnternet Explorer kısa yoluna, sağ tıklama yaparak "Özellikler" seçmelisiniz.
Resim

Adım 2:
Açılan "İnternet Özellikleri" sayfasından "Genel" bölümünde bulunan "Sil" butonuna tıklayınız.
Resim

Adım 3:
Hangi verilerin silinmesi gerektiğini gösteren sayfada bütün bilgilerinizi temizleyebilirsiniz.
Sorununuzun bu işlemin akabinde düzeldiğini görebileceksiniz.

Resim

Mozilla Firefox tarayıcısını kullananlar geçmişlerini/çerezlerini nasıl temizler?
Hata mesajı ile karşılaşırsanız internet geçmişlerini/çerezlerini temizlemelisiniz.

Adım 1:
Mozilla Firefox tarayıcınızı başlatınız. Tarayıcının üst bölümünde bulunan "Araçlar" sekmesinden "Yakın geçmişi temizle" seçmelisiniz.(CTRL + SHİFT + DELETE)
Açılan sayfada, resimde belirtilen verileri seçerek "Sil" butonuna tıklayınız.

Resim

Google Chrome tarayıcısını kullananlar internet geçmişlerini/çerezlerini nasıl temizler?

Adım 1:
Google Chrome tarayıcınızı başlatınız.Tarayıcının üst bölümünde bulunan "Google Chrome ürününü özelleştir ve denetle" sekmesini tıklayınız.
Resim

Adım 2:
Açılan sayfadan "Seçenekler" seçiniz.
Resim

Karşımıza "Google Chrome Seçenekleri" sayfası gelecektir. İlgili sayfada "Gelişmiş Seçenekler" seçiniz.
Resim

Adım 3:
"Gelişmiş Seçenekler" sayfasında bulunan "Tarama verilerini temizle" butonuna tıklayınız.
Resim

Adım 4:
"Tarama verilerini temizle" sayfasında "Her şey" seçerek "Tarama verilerini temizle" butonuna tıklayınız.

Resim

Opera tarayıcısını kullananlar internet geçmişlerini/çerezlerini nasıl temizler?

Adım 1:
Opera tarayıcınızı başlatınız. Tarayıcınızın üst bölümünde bulunan "Menü" den Ayarlar > Kişisel verileri sil seçiniz.
Resim

Adım 2:
Açılan sayfada ki verileri resimde de belirtildiği gibi seçerek "Sil" butonuna tıklayınız.

Resim
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön