DESTEK demi ???
DESTEK demi ???
destege attıgım mesajlardan hicbirisinden cevap gelmedi. 3 ayrı gunde olmak kaydıyda 3 mesaj attım susturulmam ıle alakalı hicbirine cevap verılmedı artık destekdemı bızı sallamıyor ??
Mcmertol[49] Thegodfadhers[49] Cxronaldo[49]
Zodiackiller[49] XPRoMeTHeuSX[49] Mceyup[49]
Mxckarhan[49] Mcxkarhan[49] Punisherk[49]
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: DESTEK demi ???
Az daha sabır kardeş 2 günün kalmışmertol yazdı:destege attıgım mesajlardan hicbirisinden cevap gelmedi. 3 ayrı gunde olmak kaydıyda 3 mesaj attım susturulmam ıle alakalı hicbirine cevap verılmedı artık destekdemı bızı sallamıyor ??
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
destekte bir sorun var bu yüzden cevap gelmiyor ya destektekiler işi bıraktı ya da artık sallamıolar 

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
x0xKaaNx0x yazdı:Az daha sabır kardeş 2 günün kalmışmertol yazdı:destege attıgım mesajlardan hicbirisinden cevap gelmedi. 3 ayrı gunde olmak kaydıyda 3 mesaj attım susturulmam ıle alakalı hicbirine cevap verılmedı artık destekdemı bızı sallamıyor ??)
hehe
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Özelden niye sövüyon bölgeden söv ki herkese gitsin :idea:mertol yazdı:x0xKaaNx0x yazdı:Az daha sabır kardeş 2 günün kalmışmertol yazdı:destege attıgım mesajlardan hicbirisinden cevap gelmedi. 3 ayrı gunde olmak kaydıyda 3 mesaj attım susturulmam ıle alakalı hicbirine cevap verılmedı artık destekdemı bızı sallamıyor ??)
heheyoq bugun 22:30 da acılıor ama buyuk bır sorun olusturur bu ılerıde benden soylemesi !!!
2 gün fazla yersin ama değer :twisted:
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
la Destek Kimseyi Takmıyo Ben Bi Mesaj Yolladım Allah Sizi İnandırsın Neredeyse 1 Ay Oldu Cevap Vermiyolar.....
bencede arkadaslar destek takımı gorevını ıyı yapıormu cok buyuk bır sorun
Gerek yonetıcıler gerekse ve ozellıkle destek ekıbı ve forum yonetıcelerı kopyala yapıstır taktıgı uygulamaktan bıkmıslar en ıyısı cvp vermeyelım nasıl olsa susarlar susmassalar bız onları susturmasını bılırız dıyorlar (kaynak fısıltı gazetesı) :twisted: bırde bızler bu tıp konularda organıze olabılsek bakalım haklarmızı gasp edebılıyorlarmı.........
Bizimde Desteğe atılan maillere cevap gelmiyor yalnız değilsiniz..mertol yazdı:destege attıgım mesajlardan hicbirisinden cevap gelmedi. 3 ayrı gunde olmak kaydıyda 3 mesaj attım susturulmam ıle alakalı hicbirine cevap verılmedı artık destekdemı bızı sallamıyor ??
- citroenn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Gods Ofthe Game
bende çarımın şifresini unuttum 1 hafta önce destek takımına e mail yolladım ilk ben msn şifremi unuttum ve çarımın şifresinide unuttum daha gelmedi cevap