EFSANE Loncası'nın açılışı siz değerli Eminönü sunucusu sakinlerine duyurulur.
Bu yeni yapılandırma sürecinde, lonca alımları için lonca içerisinde bulunan en az 1 üyenin referans göstermesi zorunludur.
EFSANE Loncası katılımlarında yaş sınırlaması YOKTUR,oyun bilgisi yeterlidir.
Loncaya katılmak isteyenlerin başka bir loncaya üye olmaması gereklidir.
Henüz web sitesi tasarlanmadığından başvurular için oyun içinde yöneticilere ulaşılmaılır.
LONCA KURALLARI:
1- EFSANE Loncası üyesi Olabilmek İçin LODOS Klan Üyesi Olması Zorunludur.
2- Oyun içerisinde ve forum sitesinde loncamızın yapısına ve genel toplum ahlakına aykırı,rahatsız edici,küçük düşürücü, kaba, ırkçı ve etnik-siyasi içerikli mesajlar yazmak ve bu yönde davranışlar sergilemek kesinlikle YASAKTIR.
3- Oyunun işleyişine yönelik suç teşkil etmek,herhangi bir şekilde haksız yoldan kazanç sağlamak YASAKTIR.
4- Üyeler tarafından lonca faaliyetleri gizli tutulmalıdır.Aksi halde Yönetimin vermiş olduğu cezayı kabullenmiş olcaktır.
5- Üyelerimizin söyle,bölge ve klan kanallarından lonca içi kararları hakkında konuşmaları kesinlikle YASAKTIR.Aksi taktirde ceza uygulanacaktır.
6- Üyeler arasında çıkabilecek her tür anlaşmazlık durumunda yönetime başvurulmalıdır.
8-Lonca üyesi olabilmek İçin Lonca İçinden bir yada bir kaç kişiyi referans olarak gösterilmeyen oyuncular loncaya alınmayacaktır.
YÖNETİM
İronbreaker - SKULLBREAKER
Şifalıece
xSeRGeYx
Beastly
ÜYELERİMİZ
Loncamız yeni kurulduğu için şuanda üyelerimiz bulunmamaktadır.En kısa zamanda üyelik alımları BAŞLAYACAKTIR.
Lonca EFSANE Kuruldu...
- galatamunker
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Re: Lonca EFSANE Kuruldu...
Ayıp yav azcık emeğe saygı.Kural ve ilke oluşturamayıp başka lonca sayfalarından kopyala yapıştır yapacak kadar acizsen neden lonca açıyorsun ki
viewtopic.php?f=4&t=47083
viewtopic.php?f=4&t=47083
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
- galatamunker
- Salgın Koruyucusu
Kardeşim kurallar senin loncandan çalınmadı.Konular aynı olabilir fakat senin loncan daki adamlar ile benim loncamdaki adamlar aynısı deil.O yüzden kendi loncanın sayfasıyla meşkul ol sen arz sın biliyorum.O yüzden kendi klanının lonsıyla meşkul ol.Bu arada burda emeğe saygı var.Bunu bil.
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: BeTa
Hayırlı olsun loncanız.
Ama LoncaEFSANELER İle karıstırmasın kimse. Başarılar...
Ama LoncaEFSANELER İle karıstırmasın kimse. Başarılar...
- xxkralbuffxx
- Sahaf Yardımcısı
Hahaha
Harbı hakan başkan Dogru Soluosun
GencLer Lonca Acıonuz az yaratıcı OLun LONCA EFSANELERden CAlıntı Yapmaya Ne ruzum var bana OzeLden SoyLeseNız Sıze ıstedıhınız Kadar yaratıcı Lonca ısmı yazardım
:)
GencLer Lonca Acıonuz az yaratıcı OLun LONCA EFSANELERden CAlıntı Yapmaya Ne ruzum var bana OzeLden SoyLeseNız Sıze ıstedıhınız Kadar yaratıcı Lonca ısmı yazardım
Eskiye Dönmek CesaReT İsTeR.
xKraLBuFFx
xKraLBuFFx

- galatamunker
- Salgın Koruyucusu
BÖLYE BİR LONCA ADI OYUNDA MEVCUT OLDUĞUNDAN LONCA KAPANMIŞTIR....
- xxkralbuffxx
- Sahaf Yardımcısı
galatamunker yazdı:BÖLYE BİR LONCA ADI OYUNDA MEVCUT OLDUĞUNDAN LONCA KAPANMIŞTIR....
HayırLı OLsuN
Eskiye Dönmek CesaReT İsTeR.
xKraLBuFFx
xKraLBuFFx

- sultanorhan
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Merhaba
Bukadar Çok sevilen bir İsmimizin olması Bizlere sevindirmekte Gördüğüm kadarıyla Lonca ismimiz Farklı Kişiler tarafından gasp edilmiş. LoncaEFSANELER ismi yaklaşık 2 buçuk yıldır faliyetde Sessiz bir şekilde birbirme kenetlenmiş emin adımlarla ilerlemekte lonca sistemi aktif olana kadar lonca ile alkalı form üzerinden konu açmama kararı almış bulunmaktayız. Lütfen Daha araştırmacı olmanızı ve açacak olduğunuz lonca ismini dikkatli seçmenizi ister sizlere başarılar dilerim..
LoncaEFSANELER
Kurucu Başkan
DADAŞORHAN
Bukadar Çok sevilen bir İsmimizin olması Bizlere sevindirmekte Gördüğüm kadarıyla Lonca ismimiz Farklı Kişiler tarafından gasp edilmiş. LoncaEFSANELER ismi yaklaşık 2 buçuk yıldır faliyetde Sessiz bir şekilde birbirme kenetlenmiş emin adımlarla ilerlemekte lonca sistemi aktif olana kadar lonca ile alkalı form üzerinden konu açmama kararı almış bulunmaktayız. Lütfen Daha araştırmacı olmanızı ve açacak olduğunuz lonca ismini dikkatli seçmenizi ister sizlere başarılar dilerim..
LoncaEFSANELER
Kurucu Başkan
DADAŞORHAN

nan açılmadan kapandıxxkralbuffxx yazdı:galatamunker yazdı:BÖLYE BİR LONCA ADI OYUNDA MEVCUT OLDUĞUNDAN LONCA KAPANMIŞTIR....
HayırLı OLsuN