VAKİT...
- FarEastMovement
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
VAKİT...
Arkadaşlar bilmiyorum bana katılacakmsınız ama çemberlitaşa giriyoruz 7 saat süre vermısler en kısa boss yol savaşcısı en az 2 saatte gıdılıyor şimdi bu ınsanlar gaffara gıtmek ıstıyor ve gıdemıyor gitmek ıstesede 7 saat te atılıyor bence bu grup bolgelerının yaratıklarının gucu azaltılmalı yada yaratıklar azaltılmalı çünkü vakit çok önemli bir şeydir 1 gün 24 saatir 7 saatı boyle saçma bir şekilde kimse geçirmek istemez :!: :!: :!:
Re: VAKİT...
FarEastMovement yazdı:Arkadaşlar bilmiyorum bana katılacakmsınız ama çemberlitaşa giriyoruz 7 saat süre vermısler en kısa boss yol savaşcısı en az 2 saatte gıdılıyor şimdi bu ınsanlar gaffara gıtmek ıstıyor ve gıdemıyor gitmek ıstesede 7 saat te atılıyor bence bu grup bolgelerının yaratıklarının gucu azaltılmalı yada yaratıklar azaltılmalı çünkü vakit çok önemli bir şeydir 1 gün 24 saatir 7 saatı boyle saçma bir şekilde kimse geçirmek istemez :!: :!: :!:
haklısın mal gibi 7 saat bi oyun için bilgisayar başında kalmak insanın psikolojisini bozar
Tamamiyle katılıyorum..Yaratıkların gücü azaltılmalı veya içerde kalma süresi artırılmalı..
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
7 saatt boyunca pc basında oturanlaırn halıne gerçekten acıyorum DEĞMEZ
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Oyundayken bile 2 saat olunca "2 saattir oyundasınız sağlığınız için ara verin" diyor.

***EMİNÖNÜ***
Merteins
Merstein
Godfather
İşin kötü yanı 7 saat duruyosun çemberlide sonucunda "Madalya" düşüncede yazık oluyo ..
- FarEastMovement
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
Yönetime göre adelet buLeoxonur yazdı:İşin kötü yanı 7 saat duruyosun çemberlide sonucunda "Madalya" düşüncede yazık oluyo ..
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Maksimum kalma süresi arttırılırsa daha iyi olur en azından mola vermeye vakit olur.Şimdi mola vermesek bile 7 saat yetmiyor.
Merhabalar,
Grub Bölgeleri zorlu bölgelerdir.Bu bölgelerin zor olmasıda oyuna heyecan katıyor.
Taktikler öğrenildikçe daha kısa sürede bitirebiliriz.
Grub Bölgeleri zorlu bölgelerdir.Bu bölgelerin zor olmasıda oyuna heyecan katıyor.
Taktikler öğrenildikçe daha kısa sürede bitirebiliriz.
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
FarEastMovement yazdı:Yönetime göre adelet buLeoxonur yazdı:İşin kötü yanı 7 saat duruyosun çemberlide sonucunda "Madalya" düşüncede yazık oluyo ..