büyücü için meteorit mi elektrik mi
büyücü için meteorit mi elektrik mi
arkadaşlar ben 40 seviyeyim büyücümü meteorit mi elektrik mi yapmalayım tavsiyeniz nedir meteoritin ve elektriğin avantajları dezavantajları nedir
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: büyücü için meteorit mi elektrik mi
karakterinin seviyesini arttırmak için elektrik daha avantajlıdır.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
melodrama44 yazdı: karakterinin seviyesini arttırmak için elektrik daha avantajlıdır.
Tam tersine, biz büyücü olduğumuz direncimiz az. Bildiğin gibi elektrik sıçrıyor. Bu yüzden kasarken fiziksel kp kasarsen elektrik önerilir.
İnsan neyse o dur. Bir gün insan uzaylıya dönüşemez.
Teşkilatın, [Fakir ama Gururlu Genci Lestat (= ]
Ilxlestatxll [49]
Ilxlestatxll [49]
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
lütfen okumadan mesaj sayısını arttırmak için yorum yapmayın adam 40 level. 40 level adam kp kasamaz herkez 49 kimi kesecekde kp kasacak?LeSTaT yazdı:melodrama44 yazdı: karakterinin seviyesini arttırmak için elektrik daha avantajlıdır.
Tam tersine, biz büyücü olduğumuz direncimiz az. Bildiğin gibi elektrik sıçrıyor. Bu yüzden kasarken fiziksel kp kasarsen elektrik önerilir.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
Ne alaka Saçmalama lütfen.kasmak için meteorit yazmışım oraya ve adamında 40 level olduğunu biliyorum. Asıl sen yorumumu tam okumamışsın?melodrama44 yazdı:lütfen okumadan mesaj sayısını arttırmak için yorum yapmayın adam 40 level. 40 level adam kp kasamaz herkez 49 kimi kesecekde kp kasacak?LeSTaT yazdı:melodrama44 yazdı: karakterinin seviyesini arttırmak için elektrik daha avantajlıdır.
Ilxlestatxll [49]
Ilxlestatxll [49]
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
direnç kırma elektrk kasarken meteorit den her zaman iyidir.LeSTaT yazdı:Ne alaka Saçmalama lütfen.kasmak için meteorit yazmışım oraya ve adamında 40 level olduğunu biliyorum. Asıl sen yorumumu tam okumamışsın?melodrama44 yazdı:lütfen okumadan mesaj sayısını arttırmak için yorum yapmayın adam 40 level. 40 level adam kp kasamaz herkez 49 kimi kesecekde kp kasacak?LeSTaT yazdı:melodrama44 yazdı: karakterinin seviyesini arttırmak için elektrik daha avantajlıdır.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- 25can25
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
44 e kadar meteorit buz git sonrasında meran bölgesine girmeye başladıgında direnç kırma 15 elektirik ve bilgisi 15 buz ve bilgisi 15 olursa iyi olur

:arrow: :idea:25can25 yazdı:44 e kadar meteorit buz git sonrasında meran bölgesine girmeye başladıgında direnç kırma 15 elektirik ve bilgisi 15 buz ve bilgisi 15 olursa iyi olur
Ilxlestatxll [49]
Ilxlestatxll [49]
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
Bu iş kişinin oyun stiline göre değişir bence.
benım oyun stilim meteorit,elektirik,bilgileri,konsantrasyon budur ben geçerim solucana solucanın yanındakı butun bombacı karacin hepsini temizlerim tabi temizlerken sanıyede tutarım kestiğim ilk bombacı için.
ben nıye elektiriğe veriyorum 39-44 arası çünkü bombacı denilen bi yaratık var bazen oyle durumlar oluyorki yanına gelmene 2 sanıye uzaklıkta canlanabılıyor ve elektırık anında etkı ettiği için hemen öldürüyorum sanada bunu tavsiye ederim.
itemlerine gelirsem full komet merlin yap bulamazsan sadece komet yap ama full olsun.
benım oyun stilim meteorit,elektirik,bilgileri,konsantrasyon budur ben geçerim solucana solucanın yanındakı butun bombacı karacin hepsini temizlerim tabi temizlerken sanıyede tutarım kestiğim ilk bombacı için.
ben nıye elektiriğe veriyorum 39-44 arası çünkü bombacı denilen bi yaratık var bazen oyle durumlar oluyorki yanına gelmene 2 sanıye uzaklıkta canlanabılıyor ve elektırık anında etkı ettiği için hemen öldürüyorum sanada bunu tavsiye ederim.
itemlerine gelirsem full komet merlin yap bulamazsan sadece komet yap ama full olsun.
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
- PANORA
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
Yıldırım ve Meteorit Kombinasyonu ile Merana Girene Kadar Rahat Rahat Kasarsın.
15 Meteorit
15 Fiziksel Bilgi
15 Yıldırım
15 Elektrik Bilgisi
15 Tesla Küresi (Gözcü Yaparsan İyi Olur)
Açıklama
Karacinlerin Zırhı Düşük Olduğundan Meteoritten Maksimum Şekilde Faydalanırız.
Karacinlerin Elektrik Dirençleri Düşük Olduğundan Maksimum Şekilde Faydalanırız.
Kasmana Yardımcı Olması ve Seni Bombacılara Karşı Koruması Açısından Tesla Bence Gerekli.
...ve Aynı Zamanda Kont'un da Belirttiği Gibi Bombacılara Karşı Yıldırım En Etkili Silahtır. Gerek Etki Süresi Gerekse Menzili Bakımından
[/size]15 Meteorit
15 Fiziksel Bilgi
15 Yıldırım
15 Elektrik Bilgisi
15 Tesla Küresi (Gözcü Yaparsan İyi Olur)
Açıklama
Karacinlerin Zırhı Düşük Olduğundan Meteoritten Maksimum Şekilde Faydalanırız.
Karacinlerin Elektrik Dirençleri Düşük Olduğundan Maksimum Şekilde Faydalanırız.
Kasmana Yardımcı Olması ve Seni Bombacılara Karşı Koruması Açısından Tesla Bence Gerekli.
...ve Aynı Zamanda Kont'un da Belirttiği Gibi Bombacılara Karşı Yıldırım En Etkili Silahtır. Gerek Etki Süresi Gerekse Menzili Bakımından