Forumda hakkımda ileri geri konuştu ve ws teklif etti kendileri ne demişler ;
El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanar arlanmaz...
Üstelik ws atarken buz olduğunu söyledi ve buz dırencını 240 yaptım birde ne göreyim elektrık vuruyor direnç elektiriğim 0 iken 5 * 2 kestim işte fotolar
Ben parayı vermeden kaçar sanıyodum çunki ws esnasında çok kıvırdı kendileri parayı verdiği için teşekür ederim :roll:
Ne yazık ki son fotoyu alamadım onuda wsyi izleyen arkadaşlarım temin ederler kendisini tebrik ederim zorladı biraz
Merandaki tüm büyücülere meydan okuyorum istediği miktara
Yendin çünkü ortaklıktan ayrıldığımızda emin ws itemlerini almıştı ve shoot benim olmuştu sonrada gidip itemlerin hepsini satmış şimdi ise tekrar ortak olduk hiç vs itemi olmadan senden 2 el alması bile yeter. :!:
Paranı almışsın forumda senin hakkında ileri geri konuşan da olmadı sen şu fotoları niye koydun adam gibi doğruyu söylesene :?:
:arrow: Ben söyliyim :roll: kimsenin kolay kolay ws de karşısına çıkmaya cesaret edemeyeceği bi adamı yenmişsin ve bu şekilde kendi egonu tatmin ediyorsun... millete hava atmaya çalışıyorsun... sakin ol şampiyon :!: kral sensin :arrow: Sen yeter ki mutlu ol
Zamanında bizde parasını aldığımız vslerin fotosunu alıp koyardık ama bu işleri bırakalı çok oldu geliştik olgunlaştık senin gibi çiğ kalmadık sen bu yollardan giderken biz dönüyorduk koçum
SHooT yazdı:Yendin çünkü ortaklıktan ayrıldığımızda emin ws itemlerini almıştı ve shoot benim olmuştu sonrada gidip itemlerin hepsini satmış şimdi ise tekrar ortak olduk hiç vs itemi olmadan senden 2 el alması bile yeter. :!:
Paranı almışsın forumda senin hakkında ileri geri konuşan da olmadı sen şu fotoları niye koydun adam gibi doğruyu söylesene :?:
:arrow: Ben söyliyim :roll: kimsenin kolay kolay ws de karşısına çıkmaya cesaret edemeyeceği bi adamı yenmişsin ve bu şekilde kendi egonu tatmin ediyorsun... millete hava atmaya çalışıyorsun... sakin ol şampiyon :!: kral sensin :arrow: Sen yeter ki mutlu ol
Zamanında bizde parasını aldığımız vslerin fotosunu alıp koyardık ama bu işleri bırakalı çok oldu geliştik olgunlaştık senin gibi çiğ kalmadık sen bu yollardan giderken biz dönüyorduk koçum
Abdullah...
şayet sen beni yensen forum ws konularından geçilmezdi abdullah ws atanda emindi ilk ws de yenilince dırenc ıtemlerını yere attığını söyledı yukarda Allahım şahid dir Sen önce abidini yen sonra benim karşıma gel
yerinde olsam tebrik et geç derim Direncım 0 dı cunki 240 olsa dusunemıyorummm
SHooT yazdı:Yendin çünkü ortaklıktan ayrıldığımızda emin ws itemlerini almıştı ve shoot benim olmuştu sonrada gidip itemlerin hepsini satmış şimdi ise tekrar ortak olduk hiç vs itemi olmadan senden 2 el alması bile yeter. :!:
Abdullah...
Öncelikle tebrikler Burhan , ne kadar adada tartışsakta söz konusu Emin Abdullah ikilisi olunca şeytana dahi desteğimi esirgemem
Şimdi, Abdullaha iki çift lafım var .
Madem vs itemin yoktu neden vs attın
Nedense yenilen vslerin hiçbirinde çarda Emin yok, kazananlarda Emin var.
Son olarak , arz klanından onlarca kişinin nefretini kazandın , daha sonra lodos oldun ve iuan baktığımda lodoslarda senden nefret etmeye basladılar
Tek kelimeyle sahtekarlığına HAYRANIM !!!
Süveyda : Neden bölgeden küfrediosun .
Electropower : Ben eziğim sen beni kesebilirsin ama benim 10 hesabım var her gün sana küfür edicem
Burhan bende buza 240 vermiştim bir yerde elektrik vermiş adam Meranda Onu kesen Yokmuş Adam king Neyse Boşwer burhan tebrikler tekrardan SHooT sana Not Olsun bu Bir daha bana vs teklif etme Yenilen pehlivan güreşe doymazmış