ZamanxYİNGG 5 * 2 SHooT ( Emin )

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
burhanabi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

ZamanxYİNGG 5 * 2 SHooT ( Emin )

Mesaj gönderen burhanabi »

Forumda hakkımda ileri geri konuştu ve ws teklif etti kendileri ne demişler ;
El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanar arlanmaz...
Üstelik ws atarken buz olduğunu söyledi ve buz dırencını 240 yaptım birde ne göreyim elektrık vuruyor direnç elektiriğim 0 iken 5 * 2 kestim işte fotolar ;)

Resim

Resim

Resim

Resim

Ben parayı vermeden kaçar sanıyodum çunki ws esnasında çok kıvırdı kendileri parayı verdiği için teşekür ederim :roll:

Ne yazık ki son fotoyu alamadım onuda wsyi izleyen arkadaşlarım temin ederler kendisini tebrik ederim zorladı biraz :)

Resim

Merandaki tüm büyücülere meydan okuyorum istediği miktara :)
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Resim
Resim

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Re: ZamanxYİNGG 5 * 2 SHooT ( Emin )

Mesaj gönderen FaunTLeRoy »

Son 1 ay ;)
Resim

ResimResim
Kullanıcı avatarı
burhanabi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Bir ws daha istedi emin kardeşim oda 5 * 4 benim üstünlüğümle bitti foto koymaya gerek duymadım :)
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

Yendin çünkü ortaklıktan ayrıldığımızda emin ws itemlerini almıştı ve shoot benim olmuştu sonrada gidip itemlerin hepsini satmış şimdi ise tekrar ortak olduk hiç vs itemi olmadan senden 2 el alması bile yeter. :!:

Paranı almışsın forumda senin hakkında ileri geri konuşan da olmadı sen şu fotoları niye koydun adam gibi doğruyu söylesene :?:

:arrow: Ben söyliyim :roll: kimsenin kolay kolay ws de karşısına çıkmaya cesaret edemeyeceği bi adamı yenmişsin ve bu şekilde kendi egonu tatmin ediyorsun... millete hava atmaya çalışıyorsun... sakin ol şampiyon :!: kral sensin :arrow: Sen yeter ki mutlu ol :)

Zamanında bizde parasını aldığımız vslerin fotosunu alıp koyardık ama bu işleri bırakalı çok oldu geliştik olgunlaştık senin gibi çiğ kalmadık sen bu yollardan giderken biz dönüyorduk koçum ;)

Abdullah...
Kullanıcı avatarı
burhanabi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

SHooT yazdı:Yendin çünkü ortaklıktan ayrıldığımızda emin ws itemlerini almıştı ve shoot benim olmuştu sonrada gidip itemlerin hepsini satmış şimdi ise tekrar ortak olduk hiç vs itemi olmadan senden 2 el alması bile yeter. :!:

Paranı almışsın forumda senin hakkında ileri geri konuşan da olmadı sen şu fotoları niye koydun adam gibi doğruyu söylesene :?:

:arrow: Ben söyliyim :roll: kimsenin kolay kolay ws de karşısına çıkmaya cesaret edemeyeceği bi adamı yenmişsin ve bu şekilde kendi egonu tatmin ediyorsun... millete hava atmaya çalışıyorsun... sakin ol şampiyon :!: kral sensin :arrow: Sen yeter ki mutlu ol :)

Zamanında bizde parasını aldığımız vslerin fotosunu alıp koyardık ama bu işleri bırakalı çok oldu geliştik olgunlaştık senin gibi çiğ kalmadık sen bu yollardan giderken biz dönüyorduk koçum ;)

Abdullah...

şayet sen beni yensen forum ws konularından geçilmezdi abdullah ws atanda emindi ilk ws de yenilince dırenc ıtemlerını yere attığını söyledı yukarda Allahım şahid dir Sen önce abidini yen sonra benim karşıma gel ;)

yerinde olsam tebrik et geç derim Direncım 0 dı cunki 240 olsa dusunemıyorummm :D
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
Cengaverx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Cengaverx »

Yahu azcık delikanlı olupta. gururunuzu dinleyin. onurlu olun.eze eze almış burhanım daha ne istiyorsunuz. yok ws itemi falan filan. atmasaydın?
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
Kullanıcı avatarı
Kristalxsuveyda
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kristalxsuveyda »

SHooT yazdı:Yendin çünkü ortaklıktan ayrıldığımızda emin ws itemlerini almıştı ve shoot benim olmuştu sonrada gidip itemlerin hepsini satmış şimdi ise tekrar ortak olduk hiç vs itemi olmadan senden 2 el alması bile yeter. :!:

Abdullah...
Öncelikle tebrikler Burhan , ne kadar adada tartışsakta söz konusu Emin Abdullah ikilisi olunca şeytana dahi desteğimi esirgemem ;)

Şimdi, Abdullaha iki çift lafım var .
Madem vs itemin yoktu neden vs attın
Nedense yenilen vslerin hiçbirinde çarda Emin yok, kazananlarda Emin var.

Son olarak , arz klanından onlarca kişinin nefretini kazandın , daha sonra lodos oldun ve iuan baktığımda lodoslarda senden nefret etmeye basladılar :)

Tek kelimeyle sahtekarlığına HAYRANIM !!!

Süveyda : Neden bölgeden küfrediosun .
Electropower : Ben eziğim sen beni kesebilirsin ama benim 10 hesabım var her gün sana küfür edicem :D

İyi forumlar ;)
Meyve ekşi bile olsa, olmadıkça ona ham derler

numberone
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen numberone »

TeBRKler BurhHaN'Im HaD BİLMeZ HeRifİn TeKine HaDDini BildirdiqiN İçin :D
[code]Çinoxxx[/code][/b][/i][/color]

Resim
Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen FaunTLeRoy »

numberone yazdı:TeBRKler BurhHaN'Im HaD BİLMeZ HeRifİn TeKine HaDDini BildirdiqiN İçin :D
Sanada konuşmayı öğretse ;)
Resim

ResimResim
Kullanıcı avatarı
Abidix
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Abidix »

Burhan bende buza 240 vermiştim bir yerde elektrik vermiş adam Meranda Onu kesen Yokmuş Adam king :D Neyse Boşwer burhan tebrikler tekrardan SHooT sana Not Olsun bu Bir daha bana vs teklif etme Yenilen pehlivan güreşe doymazmış :D :D ;)
ZamanxMONEYY**ZamanxMoNeY**Abidinx
[(^)Ejder Asa] [(^)Ashab-ı Kehf][(^)Ecel Getiren]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön