Yönetim ?
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Yönetim ?
Arkadaşlar foruma yabancı isimlerle girerek sapık sapık şeyler açan insanlar var . Evli olan var çocuğu olan var . Yönetim Bunları Neden Engellemiyor ? . Farz edin ki o konuya girdik yanımızda tanıdıklar var ne olucak ? Yönetim bunlara bir çözüm bulmalı .

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
Re: Yönetim ?
genelde hergün benzer konular ya gece yada sabaha karşı açılıyor. Bencede artık bir önlem alınması gerekir.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
- xsWiTxBANNED
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
ben nerdeyse bütün gün online olabiliyorum yetki versinler ben kapatırım o konuları beaaa 
Tokerx 
konu kapanmakla bitmiyo konuyu açan reklam botuna ban atmıyolar tekrar açıyo aynı konuları 
Arkadaşlar bu BOT denen illet öyle birşey ki birini engellersin bir başkası çıkar (Sakal gibi kes kes bitmez
). Önüne geçilmesi gerçekten çok güç bir durum. Ben sitemde (moderatörlerimle beraber) sırf BOT konularını temizlemek için uğraşıyorum. Gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Bunun önüne geçilmesi için siteye kayıt olunurken şu tarz bir soru sorulabilir;
"Türkiye'nin başkenti ?"
Yukardaki soruyu yanıtlamayan siteye üye olamaz. BOT'lardan kurtulmak için genelde bu tarz yöntemler kullanılır. Kesin bir yöntem midir birşey diyemem ama denenmesinde fayda var bence.
"Türkiye'nin başkenti ?"
Yukardaki soruyu yanıtlamayan siteye üye olamaz. BOT'lardan kurtulmak için genelde bu tarz yöntemler kullanılır. Kesin bir yöntem midir birşey diyemem ama denenmesinde fayda var bence.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
forum.istanbuloyun.com sitesine otomatik atılan yorumlardan bahsetmiyor . Aksine bazı kişiliksiz kişilerin reelde yapamayacağı şeyleri burada bizi rahatsız ederek atıp tutan kişilerden bahsediyor.W0IkaN yazdı:konu kapanmakla bitmiyo konuyu açan reklam botuna ban atmıyolar tekrar açıyo aynı konuları
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
Merhaba;
Arkadaşlar bu tarz rahatsız edici konuları açan kişileri raporlamanız yeterli olacaktır kısa süre sonra modarasyon uygulanır.
İyi Forumlar.
Arkadaşlar bu tarz rahatsız edici konuları açan kişileri raporlamanız yeterli olacaktır kısa süre sonra modarasyon uygulanır.
İyi Forumlar.
Koray YAR