Merhabalar ;
İKV-Çemberlitaş Mp3 Player Çalışmamla Karşınızdayım. Mp3 Playerimiz Göze Hitap Eden Çok Hoş Bir Tasarıma Sahiptir Sizleri Fazla Sıkmadan Konu Detayına Girmek İstiyorum.
+ Winamp'ın yerini doldurabilecek sağlam bir müzik oynatıcı olan İKV-Çemberlitaş Mp3 Player ufak boyutuyla hem sistemi yormuyor ve hızlı çalışıyor hem de bilgisayar başında size sorunsuz, rahat bir ortam oynatıcısı olarak eşlik ediyor. +Mp3'lerinizi Listeye Eklemek Yeterli Olucaktır.
+Listeye Eklenilen Mp3'ü Sorunsuz Seçip Çalma.(Mp3'ler Arasında Hızlı Geçiş)
+İleri / Geri Sarma.
+Başlat / Durdur .
+Butonların Üzerine Gelince Ses Efekti.
+Butonların Üzerine Gelince Bilgi Kutucuğu.
+Simge Durumuna Getir.
+Mp3 Arama.
+Kurulum Derdi Yok / Tak / Çalıştır.
Boyut: 5.11 Mb
Sıkıştırma: Rar
Tarama: ESET Smart Sec. / Durum Temiz
Platform: Windows Xp / Vista / 7 - x86 & x64
Not : Programımızda Bir Hata İle Karşılaşırsanız Yorum Yaparak Belirtebilirsiniz.
Yeni Program İsteklerinde Bulunabirsiniz Hoşçakalın Görüşmek Üzere ...
İndirecek arkadaşlara öneri kesinlikle virüs programlarını güncelledikten sonra indirsinler Kimseyi zan altında bırakmıyorum yanlış anlaşılmasın ama zamanında böyle çok şifre çalındı
TeknoBYraM yazdı:İndirecek arkadaşlara öneri kesinlikle virüs programlarını güncelledikten sonra indirsinler Kimseyi zan altında bırakmıyorum yanlış anlaşılmasın ama zamanında böyle çok şifre çalındı
güvenilir olmayan birisi değil merak etme. bi sorun yok bende
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
TeknoBYraM yazdı:İndirecek arkadaşlara öneri kesinlikle virüs programlarını güncelledikten sonra indirsinler Kimseyi zan altında bırakmıyorum yanlış anlaşılmasın ama zamanında böyle çok şifre çalındı
İndirip İndirmeme Sana Kalmış Birşey Kardeş Zaten Kimsenin çarını çalacak kadar düşmedik Eminönü Sunucusunda Tanıyan Tanır Bilen Bİlir Zaten