Geri Geliyorum.!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Meransaydies
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Geri Geliyorum.!

Mesaj gönderen Meransaydies »

Arkadaşlar Beni Bagzıları Sevmez Yalanım Yoktur Hırsızlıkda Yaptım Yaptıklarımdanda Çok Özür Diliyorum..!

2 Yıl Ara vermiştim Oyuna Şimdi Tekrar Başladım Baktımki Çarım Soyulmuş..! [Benimde Başıma Geldi] Saydım Sövdüm 1 Hafta Susturdular Az Bile..! Her Neyse Çarımın Adı Thebroken [39 Sınırında Broken] [Betada xxxbrokenxxx] Her Neyse..!
Tekrar Başladım Ama Thebroken i Oynamayacagım 1. Soyuk 2. Yeni Bir Sayfa Yazıcam Hatıra Olarak Hesabımda Kalıcak Sadece..! Bıdıqxyardımcı Adlı Büyücüm Var Bıdıq Die Bir Arkadaşımdan 20 Lew Ken Almıştım Tabi Kendi Rızası İle Şuan 43 Lewel Allahın İzniyle Daha Güzel Günler Olucak Benim İçin [İ]stanbul [K]ıyamet [V]akti'nde En Kısa Sürede Bıdıqxyardımcı Adlı Büyücümün Adını "MeranSaydieS" Yapıcagım Herkese İyi Oyunlar..!

Heee Unutmadan 1-2-3-4 İtemim Eksik :mrgreen: Kolye-Ayak-Pant-Ceket Nitrojen Alıyorum Satan Varmı ? Aman Dikkat :D Eskisi Gibi Olmıcam ;)
ResimResim
ResimResim

Alttaki Adrese Girip Konu Kasın Adam Çekin ve Forumda Kariyer Sahibi Olun Degeriniz Artsın..!

Kod: Tümünü seç

http://bit.ly/l1jOxX
Gizlenmiş İçerikGöster
Kullanıcı avatarı
Meransaydies
İskele Babası
İskele Babası

Re: Geri Geliyorum.!

Mesaj gönderen Meransaydies »

Şu Thebroken Yazısının Ordaki Color u Silsin Yetkililer Düzenleyemyorum :lol:
ResimResim
ResimResim

Alttaki Adrese Girip Konu Kasın Adam Çekin ve Forumda Kariyer Sahibi Olun Degeriniz Artsın..!

Kod: Tümünü seç

http://bit.ly/l1jOxX
Gizlenmiş İçerikGöster
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: Geri Geliyorum.!

Mesaj gönderen Lestrange »

:arrow:
Meransaydies yazdı:Arkadaşlar Beni Bagzıları Sevmez Yalanım Yoktur Hırsızlıkda Yaptım Yaptıklarımdanda Çok Özür Diliyorum..!

2 Yıl Ara vermiştim Oyuna Şimdi Tekrar Başladım Baktımki Çarım Soyulmuş..! [Benimde Başıma Geldi] Saydım Sövdüm 1 Hafta Susturdular Az Bile..! Her Neyse Çarımın Adı Thebroken [39 Sınırında Broken] [Betada xxxbrokenxxx]
Her Neyse..!
Tekrar Başladım Ama Thebroken i Oynamayacagım 1. Soyuk 2. Yeni Bir Sayfa Yazıcam Hatıra Olarak Hesabımda Kalıcak Sadece..! Bıdıqxyardımcı Adlı Büyücüm Var Bıdıq Die Bir Arkadaşımdan 20 Lew Ken Almıştım Tabi Kendi Rızası İle Şuan 43 Lewel.
Allahın İzniyle Daha Güzel Günler Olucak Benim İçin [İ]stanbul [K]ıyamet [V]akti'nde En Kısa Sürede Bıdıqxyardımcı Adlı Büyücümün Adını "MeranSaydieS'' Yapıcagım Herkese İyi Oyunlar..!

Heee Unutmadan 1-2-3-4 İtemim Eksik :mrgreen: Kolye-Ayak-Pant-Ceket Nitrojen Alıyorum Satan Varmı ? Aman Dikkat :D Eskisi Gibi Olmıcam ;)
:idea:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz

“Genel Sohbet” sayfasına dön