Arkadaşlar bu yeni Şikayet Sistemi güzel işe yarıorda bi konuda kötü oldu..Mesela
Adam yerde ölü ROL YAP yazısından küfür edior bunu biz nasıl şikayet edicez.
Adam mesela Yeraltında bölgede çok yoğun ve o yoğun bölgede sürekli bir itemi yansıtıor onuda şikayet edemioruz.
BUNLARA BİR ÇÖZÜM GELİRSE ŞAHSIM ADINA SEVİNİRİM.
Ufak Bir Sorun..
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Ufak Bir Sorun..
Eğer yansıtma özelliği varsa ve adamında satılcak itemi varsa yansıtmasını kimse engelleyemez.Bu özelliği ortadan kaldırarak çözüm bulunur.Rol yapa gelince çok haklsın bir çözüm bulurlarsa iyi olurVandervaart yazdı:Arkadaşlar bu yeni Şikayet Sistemi güzel işe yarıorda bi konuda kötü oldu..Mesela
Adam yerde ölü ROL YAP yazısından küfür edior bunu biz nasıl şikayet edicez.
Adam mesela Yeraltında bölgede çok yoğun ve o yoğun bölgede sürekli bir itemi yansıtıor onuda şikayet edemioruz.
BUNLARA BİR ÇÖZÜM GELİRSE ŞAHSIM ADINA SEVİNİRİM.
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Rol kanalı ile yazılanları zaten şikayet edebiliyorsun diye biliyorum.
Bölge olayına gelince kişi sürekli aynı eşyayı üst üste yansıtmıyorsa flood'a girmez ceza uygulanmaz diye biliyorum.
Bence bu tür konuları buraya açacağınıza öneri olarka bildirseniz daha iyi olur.
Bölge olayına gelince kişi sürekli aynı eşyayı üst üste yansıtmıyorsa flood'a girmez ceza uygulanmaz diye biliyorum.
Bence bu tür konuları buraya açacağınıza öneri olarka bildirseniz daha iyi olur.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Bölge kanalında SÜREKLİ AYNI EŞYAYI YANSITMASI olayını sölemek istedim=)
-
- Kadim 999
Merhaba,
Rol yap kanalındaki rahatsız edici herhangi bir konuşmayı şikayet edebiliyorsunuz bilginize....
Rol yap kanalındaki rahatsız edici herhangi bir konuşmayı şikayet edebiliyorsunuz bilginize....
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/