Teşekkürler Koray.
Buradan tüm ekibime bir kez daha teşekkürlerimi iletirken, ellerinize sağlık demek istiyorum.. ) Kadirim sana 2 defa teşekkür ediyorum, gece gece senin yaptığını kim yapardı bilmiyorum :lol:
Reçete Aktarılabiliyor Arkadaşlar Bu Sebepten Ötürüde Her Türlü Nakit Tekliflerinize Açıktır. Oyundan Bana Ulaşmanız Yeterli Olacaktır..
*HanedanxDeLiKurT*
*Hanedanxkurt*
*HanedanxAyKıRı
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli ! @SezerADATEPE Meran
tebrik ederim arkadaşlar ! duyduğuma göre gbm x kesilmemiş , bugün yol savaşçısı ve gbm x aynı anda kesilcek bizler tarafından allah ' ın izniyle, iyi olan kazansın ) ( Tekrar tebrik ederim )
sonxdelii yazdı:tebrik ederim arkadaşlar ! duyduğuma göre gbm x kesilmemiş , bugün yol savaşçısı ve gbm x aynı anda kesilcek bizler tarafından allah ' ın izniyle, iyi olan kazansın ) ( Tekrar tebrik ederim )
Tebrikleriniz için teşekkürlerimi belirtmek isterim. Allah kolaylık versin. Umarım kesebilirsiniz. Ama şunu belirtmek isterim ki ; Önemli olan siz biz veya bir başkasının kesmesi değildir. Bu tip başarıların erken tarihlerde Meran'dan çıkmasıdır.
İyi Forumlar, Tekrar Teşekkürler.
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli ! @SezerADATEPE Meran
Öncelikle gruptaki birbirinden değerli arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum .Dün gece unutulmayacak bir deneyim daha yaşadık Meran Sunucusu'nda şuana kadar kimsenin kesitiğini görmediğimiz YoL Savaşçısı adlı BoSS'u kestik.Bu grupla GBM X'ide rahat kesiceğimize inancımız tamdı ama daha yeni deneyim olduğundan biraz geç gittik ve bölgeden attı :lol: .Yol Savaşçısı yüzünden gece 12,30'da bankamatiğe gidip kontör aldım o saatte ne işim varsa dışarıda ama değdi.Bugün inşallah 2. Bölge'ye girmek nasip olucak.Yeni zaferlere Meran