Bu oyunda barınamaycağım galiba .. artık eskisi gibi güçlü ve saygı gören biri olmadığımı ve olamayacağımı anladım .. herşey o kadar çok değişmiş ki Beta ve Modern İKV diye iki'ye ayırmak lazım galiba .. neyse artık süresiz bırakma zamanı geldi artık İKV de ;
YOKUM ...
Saygılarımla ..
Herşeye Rağmen KankaX
KankaXUAsman || IxHoLYGaNxYsFxI
RauF MusaVViR ALLAH bİRSİN ;
Azze Ve Cellesin ;
bİLİYORUM Sen Herkeslesin
Ama En Güzeli Benlesin ..
Artık YOKUM ..
-
- İskele Babası
-
- İskele Babası
Re: Artık YOKUM ..
Ha bu arada Forum'da bulunacağım ..
Saygılarımla ..
Herşeye Rağmen KankaX
Azze Ve Cellesin ;
Saygılarımla ..
Herşeye Rağmen KankaX
Azze Ve Cellesin ;
4 yıl önce 2007'de KankaX lerin Efsane Kurucusu KankaXUAsman'ın oyunu bırakması kuklacı için büyük bir kayıp oldu...
Oyunda Önemli bir yerin var.Zaten Eskiler Denilince Akla Gelen İlk İsimlerdensin.Oyun Eskisi Gibi Değil O Sohbet,Arkadaşlık,Aile Ortamı Yok Denilecek Kadar Vasat...Eskilerden Kalanlar Elle Sayılır Hale Geldi...NE yazık ki çok feci bi durum...İkv O eski ve İhtişamlı Günlerine Bu Saatten Sonra Dönemez...Uasman arada Uğrardın Şiir Patlatırdın
O günleri çok arıyoruz ama artık oyun ticarete döküldü diğer online oyunlar gibi.Oyundan Tanışıpta Reel de Görüştüğüm Birçok Arkadaşım Var Ve Bu İkv Sayesinde OLdu ama 4 yıl önceydi bunlar şimdi tüm arkadaşlarım oyunu bıraktı ve oyundan eskisi kadar tat alamadıklarını söylüyorlar.Oysa Biz İkv yi bu yönüyle sevmiştik...
Oyunda Önemli bir yerin var.Zaten Eskiler Denilince Akla Gelen İlk İsimlerdensin.Oyun Eskisi Gibi Değil O Sohbet,Arkadaşlık,Aile Ortamı Yok Denilecek Kadar Vasat...Eskilerden Kalanlar Elle Sayılır Hale Geldi...NE yazık ki çok feci bi durum...İkv O eski ve İhtişamlı Günlerine Bu Saatten Sonra Dönemez...Uasman arada Uğrardın Şiir Patlatırdın
O günleri çok arıyoruz ama artık oyun ticarete döküldü diğer online oyunlar gibi.Oyundan Tanışıpta Reel de Görüştüğüm Birçok Arkadaşım Var Ve Bu İkv Sayesinde OLdu ama 4 yıl önceydi bunlar şimdi tüm arkadaşlarım oyunu bıraktı ve oyundan eskisi kadar tat alamadıklarını söylüyorlar.Oysa Biz İkv yi bu yönüyle sevmiştik...
Ah O Eski Günler...29 lwl zamanlarını o kadar özledim ki...
jungle11 yazdı:Oyundan Tanışıpta Reel de Görüştüğüm Birçok Arkadaşım Var Ve Bu İkv Sayesinde OLdu.Biz İkv yi bu yönüyle sevmiştik...
biz ikv yı bu yönuyle sevmiştik......

Hayırlısı olsun burada zaman öldürmektense arada bir foruma uğramak herkes için daha iyi olur iyi akşamlar
waaaay KankaXUAsman ben seni çok eskilerden bilirim. 4 yıl önceden yani. sen kuklacının efsane oyuncularından biriydin. senin de oyunu bırakman büyük bir kayıp oldu sunucu için. beni hatırlar mısın bilmem ama eski charlarım CYRAXX ve MINER.
güle güle arkadaşım. yolun açık olsun. yakında ben de geleceğim arkandan..
güle güle arkadaşım. yolun açık olsun. yakında ben de geleceğim arkandan..
- delikanliyiz
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Benimde oyunu bırakmamın sebeplerinden birisi
Güçlü olana saygı duyulmuyor bu oyunda.Bir şey başarmışsan insanlar tebrik etmek yerine kıskançlıktan çatlıyolar
Bencede bırakman iyi olur.Ben 7 aydır oynamıyorm ve çok rahatım hergün gir item kas eşya yap sat tekrardan yap
Şimdi düşünüyorumda gerçekten acıyorum pc başında harcadığm vakitlere Ufuk 
Bu arada ben ronaldinhokan/Kankaxronaldinho eskiler tanır
Bu arada ben ronaldinhokan/Kankaxronaldinho eskiler tanır
ronaldinhokan-delikanlıyız-xXKıLıÇUsTaSıXx-Sarılarınsülo-Sarılarınpert-Sarılarınreis (Eski Sahipleri)
Kankaxcarizma EfsaneLer unutuLmaz. Bizde unutmayız seni.
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
-
- İskele Babası
Teşekkür ederim arkadaşlar .. Sıkmaya başladı oyun artık .. IxHoLYGaNxYsFxI adlı karakterimi eskilerden tanıdığım ve çok sevdiğim , en az benm kadar güçlü olupta kendini tanıtmayı pek fazla sevmeyen ve bu karakteri bana hediye eden bi arkadaşıma bırakıyorum .. Beta adı Stingg ve Xxestebannxx olan bu arkadaşıma saygı göstermeniz dileğiyle ..
Saygılarımla ..
Herşeye Rağmen KankaX
KankaXUAsman
Azze Ve Cellesin ;
Saygılarımla ..
Herşeye Rağmen KankaX
KankaXUAsman
Azze Ve Cellesin ;