BU kadım hıdra görevini 2 gurub yapmaya gittik kadımın canı 1 satten fazla süren uğraşlarla 13 lere düşdü sonra Rapstrike denen anti şerefli , beyni 2 aylık sincap yavrusu kadar olan , dengesiz ötesi bi organizma tarafından sabotaja uğramısdır bilerek isteyerek kasıtlı bi şekilde gelip uyardığımız halde kadimin yanında ölüp canını yükseltmısdır sımdı suç kımde Böle adamların olucağını bilerek önlem almayan yönetımde mı bizde mi ? su kadım için size sayısız önerı :
1 ) Kadım hidranın yanına sadece gurub halınde en fazla 4 gurub girilsin
2 ) birisi öldüğü zaman sadece o kısının Enerjisi kadar can bassın
3) neden Bosslara büyü kritikler yawaslatmalar işlemıyor daha ne anladık ıtem dızmekden Full fevzi cevriye olmakdan ?
suana kadar kadım E.ö sunucusnda sadece bi kere kesılebildi onda da 6 -7 gurub vardı bu nasıl bi zihniyettir ki bu kadar zor bi yaratık yapmıssınız bu oyunu sayısız çocuk oynuyor yas lımıtı 20 üstü değil 40-50 tane yetişkin laf dinleyen guruba uyan adamı sız bulun sayın yönetım gelın 1 49 level karakterle yapın hıdrayı görelım kıme nasıl söz dinleticeksınız ?
4 ) gurub sayısı artabilir 20 kısı gurub olabilelim mesela kımın ne yaptığı bellı olsun su gurub sayısı artsa iş çözülür.
hidra eklentısı bizi oyundan soğutmakdan baska bi işe yaramıyor
BU Baslığı 1 Kere okuyun Sonrada Silin YÖnetım
BU Baslığı 1 Kere okuyun Sonrada Silin YÖnetım

SPARTACUS
-
- Kadim 999
Re: BU Baslığı 1 Kere okuyun Sonrada Silin YÖnetım
Merhaba,
Oyun ile ilgili önerilerinizi iletme adresi forum değil www.istanbuloyun.com/ikvdestek dir. Ayrıca açtığınız hakaret içerlikli konu sebebiyle forumdan 1 gün uzaklaştırıldınız bilginize...
Oyun ile ilgili önerilerinizi iletme adresi forum değil www.istanbuloyun.com/ikvdestek dir. Ayrıca açtığınız hakaret içerlikli konu sebebiyle forumdan 1 gün uzaklaştırıldınız bilginize...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/