Uzun uzun yazmışsın ama okudum. Ankada varolmanın kurallarını kimseye yazmadım ama sana madde madde yazıcam belki başkalarıda okur ona göre gelir.
1) Burada devamlı surette plus olmadan dolayı genelde orta yaş üstü oyuncular vardır.
2) Genelde küfürden bıkmış bu orta yaş üstü insanlar ailesi e eşleriyle oynar
3) Genç olan arkadaşlarımızda çok edepli ve saygılı çocuklardır (ki böyle olmasa barınamazlar. Barınamayanların çoğu bırakıp gitti)
4) Burada oynayan arkadaşların çoğu birbirini reel de de tanır.(Bundan dolayı eğer reelde tanıdığın biri yoksa yalnızlık çeker ve gidersin)
5) Oyunda belli başlı orta yaş üstü lafı dinlenen 5-6 arkadaş genelde çevresindeki insanlarla burada ekibini oluşturmuştur. (Bunlardan biri de benim)
6) Kabadayılık la burada kalan en fazla 2 ay kalıyor. Bunun için klavye erkekliği burada pek sökmez.
Sana tavsiyem burada reel tanışıp kaynaştığın bir ekip bulamayacağına inanmayacaksan çarların hepsini aktarma 1 tane aktar dene anlaşabilirsen devam edersin (orta yaşlardaysan şansın yüksektir.)
Umarım verdiğim bilgiler yardımcı olmuştur.
Yeni Bir Başlangıç [Sunucu Hakkında Sorularım]
- Hunxalparslan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni Bir Başlangıç [Sunucu Hakkında Sorularım]
Selamün aleyküm.
Öncelikle eski bir ankalı olarak Zacos 'u tanımıyorum.
Sanırım karakter transferi çıktıktan sonra Anka ya geldi.
Ama yazdıkları tamamen doğru.
Yani arkadaşım , Anka ya gelmek istiyorsan , kendi ekibini kurup gel , yada burada kalıcı olmak için sabırlı ol.
O zaman isteklerine kavuşursun.
İyi Forumlar...
Öncelikle eski bir ankalı olarak Zacos 'u tanımıyorum.
Sanırım karakter transferi çıktıktan sonra Anka ya geldi.
Ama yazdıkları tamamen doğru.
Yani arkadaşım , Anka ya gelmek istiyorsan , kendi ekibini kurup gel , yada burada kalıcı olmak için sabırlı ol.
O zaman isteklerine kavuşursun.
İyi Forumlar...

Öncelikle selam ,
Bende anka'nın her ay plus alan ve hertürlü uyumsuzluktan korumaya çalışan bir bireyiyim.. Ben aslında pek yazmam ancak sabah saati , yapacak hiçbirşeyim olmadığı için yazma gereksinimi duydum..Sanırım anka'nın en eski bir iki kullanıcısından biriyim ve emin ol o kadar insan tanıdımki.. Malum , sunucuda 6 kişi olduğumuz zamanlar 7. kendini ortaya çıkartıyor , ister istemez tanışıyorsun. Şuana kadar benim fikrim sunucunun sahip olduğu kitle ile yola devam etmesidir , ancak bu benim yada bir başkasının elinde olan birşey değil. Ancak bu tezim herzaman tutmuyor , farklı sunuculardan daha sonradan gelip şuanda sürekli konuştuğumuz , birlikte Grup Bölgelerine girdiğimiz insan sayısı baya fazla.
Anka'ya her çeşit insanı geldi.. Bazı zamanlar uyumsuzluk gösteren arkadaşlarla kendimiz ilgileniyorduk ve 5-6 ay sunucuyu terketmesi için elimden geleni şahsen yaptığıma inanıyorum ve şuana kadar hiç başarısızlığa uğramadım. Ancak benim anlattığım hep olumsuz insanlardı.. Birde gayet uyumlu , sunucuya hemen adapte olan , sunucuda ki bireyler ile hiçbir sorunu olmadan oyununu oynayan arkadaşlarımız var..
Aslında Anka'nın diğer sunuculardan tek farkı sadece özel üyelerin girebildiği biryer olması..Yoksa ; heryerde var uyumlu/uyumsuz insanlar.. Sunucuya gelecek insanların , uyum sağlama yeteneğinin olması taraftarıyım. Sen şimdi sunucuya bir karakterini aktarmayı ve anka da devam etmeyi planlıyorsun. Senden tek ricam, (sanırım bütün sunucu bu söyleyeceğimde hemfikirdir) karakterini aktarmadan önce kesinlikle uyum sağlayabileceğin bir ortam olup olmadığını görmen. Umarım senin için aydınlatıcı bilgiler vermişimdir...
Tarky/ Yağız
Bende anka'nın her ay plus alan ve hertürlü uyumsuzluktan korumaya çalışan bir bireyiyim.. Ben aslında pek yazmam ancak sabah saati , yapacak hiçbirşeyim olmadığı için yazma gereksinimi duydum..Sanırım anka'nın en eski bir iki kullanıcısından biriyim ve emin ol o kadar insan tanıdımki.. Malum , sunucuda 6 kişi olduğumuz zamanlar 7. kendini ortaya çıkartıyor , ister istemez tanışıyorsun. Şuana kadar benim fikrim sunucunun sahip olduğu kitle ile yola devam etmesidir , ancak bu benim yada bir başkasının elinde olan birşey değil. Ancak bu tezim herzaman tutmuyor , farklı sunuculardan daha sonradan gelip şuanda sürekli konuştuğumuz , birlikte Grup Bölgelerine girdiğimiz insan sayısı baya fazla.
Anka'ya her çeşit insanı geldi.. Bazı zamanlar uyumsuzluk gösteren arkadaşlarla kendimiz ilgileniyorduk ve 5-6 ay sunucuyu terketmesi için elimden geleni şahsen yaptığıma inanıyorum ve şuana kadar hiç başarısızlığa uğramadım. Ancak benim anlattığım hep olumsuz insanlardı.. Birde gayet uyumlu , sunucuya hemen adapte olan , sunucuda ki bireyler ile hiçbir sorunu olmadan oyununu oynayan arkadaşlarımız var..
Aslında Anka'nın diğer sunuculardan tek farkı sadece özel üyelerin girebildiği biryer olması..Yoksa ; heryerde var uyumlu/uyumsuz insanlar.. Sunucuya gelecek insanların , uyum sağlama yeteneğinin olması taraftarıyım. Sen şimdi sunucuya bir karakterini aktarmayı ve anka da devam etmeyi planlıyorsun. Senden tek ricam, (sanırım bütün sunucu bu söyleyeceğimde hemfikirdir) karakterini aktarmadan önce kesinlikle uyum sağlayabileceğin bir ortam olup olmadığını görmen. Umarım senin için aydınlatıcı bilgiler vermişimdir...
Tarky/ Yağız
N’oublie pas d'ou tu viens..
Hakkımda ki yanlış olduğuna inandığım bir düşünceyi düzletmek için tekrar foruma yorum yapmak istedim. Zacos çarım başka sunucudan aktarma diildir. Yaklaşık 1,5 yıldır bu sunucudayım. Beni bilen biliyo zaten ama birde burada yapılmış olan yorumu düzeltmek istedim. Benim başka sunucudan çar aktadığımı düşünen oyuncular sanırım bukadar süredir ankaya pek uğramamış uğramış olsaydı benim hakkımda mutlaka kulak dolgunluğu olurdu.
Saygılarımla...
Saygılarımla...