Öncelikle Konuyu Okuyan Herkese Selamlar Olsun.Olayı Kısa Ve Öz Bi Şekilde Anlatıp Sonra Gerekli Kanıt Fotoyuda Atacam. 26 oCak 2o10 Saat 01:30 Ancyraxburak Adlı Karakterden 23 m Karşılıgında Büyük Sahra Ardenneler Ayakkabı Aldım.Ancyrax Loncasını Güvenilir Bi Lonca Olarak Tanıdıgım İçin Ayakkabıyı Yan Carıma Aktarmak İçin Tekrar Geri Verdim.Yan Cara Geçtigimde Ancyraxburak Oyunda Değildi Ve Dünden Beri Haber Alamıyorum.Anlıcagınız Ayakkabı Yalan Oldu.Alış-verişi Kesip Böylelerine Kanmayın Lütfen.Ancyrax Loncası Haddime Değil Ama Böylelerini Loncanızda Barındırmazsanız Daha İyi Olur. Buyrun Foto
Ayakkabı 41 Level Oldugu İçin Kırmızı Görünüyor Parayı Verdigim Carın Leveli 39 Oldugu İçin Kırmızı
Tekrar Geçmiş Olsun Kardeşim...Burak'tan Böyle Bişey Yapmasını Hiç Beklemezdim Ama Olan Oldu Bütün Güvenimi Sarstı...Tekrar ANCYRA Loncası Olarak Kusurumuza Bakma...
Raider yazdı:Tekrar Geçmiş Olsun Kardeşim...Burak'tan Böyle Bişey Yapmasını Hiç Beklemezdim Ama Olan Oldu Bütün Güvenimi Sarstı...Tekrar ANCYRA Loncası Olarak Kusurumuza Bakma...
eyw Tşkler Kendisiyle Konuştum Başka Bi Carla Geldi Dediki Arkadaşım Girmiş Ancyraxburak Karakterine O Yapmış Haberi Yokmuş Pazar Gününe Kadar Teslim Edecekmis Ayakkabı Veya Parayı Ancyrax Loncası Gözümde Hâla Güvenilirdir.Öyle Olmasaydı Olayı İlk Siz Yönetime Bildirmezdim Tekrar Tşkler İnş Pazar Günü Geri İade Edilir.
Raider yazdı:Tekrar Geçmiş Olsun Kardeşim...Burak'tan Böyle Bişey Yapmasını Hiç Beklemezdim Ama Olan Oldu Bütün Güvenimi Sarstı...Tekrar ANCYRA Loncası Olarak Kusurumuza Bakma...
eyw Tşkler Kendisiyle Konuştum Başka Bi Carla Geldi Dediki Arkadaşım Girmiş Ancyraxburak Karakterine O Yapmış Haberi Yokmuş Pazar Gününe Kadar Teslim Edecekmis Ayakkabı Veya Parayı Ancyrax Loncası Gözümde Hâla Güvenilirdir.Öyle Olmasaydı Olayı İlk Siz Yönetime Bildirmezdim Tekrar Tşkler İnş Pazar Günü Geri İade Edilir.
Quarismaa
Suikastxlider
İnşallah Burak Kendine Yakışanı Yapıcaktır...Biz Teşekkür Ederiz Kardeşim...Anlayışın İçin...