Arkadaslar kendı sunucumdada dıger sunuculardada bu yaratıkları kesmekte zorlanıldıgını /kesılmedıgını gördum ve kısaca kesımlerını anlatıcam ,
BB Kalfa ve GBM 70 yanyanalar ikisininde menzılı var , ancak bız kafamızı calıstıracagız ,
Teslayı kuruyoruz , GBM 70 e yönlendiriyoruz , sıfacı arkadasımız kolun basında duruyor tank gıdıyor kalfaya nara atıyor , ve tum grup gerı cekılıyor sıfacı arkadas kolu kapatıyor , kalfayı en genniş yer olan ilk çıraklara kadar götürüyoruz ve orada grubumuz ( 2 tank 3 buyu 1 sıfa ) 2 tank buyuclerı saptırıyor , buyuculer dalıyor savascı arada narayla kendısıne cekıyor , kalfa zıhın etkısı yapınca buyucu buyu bozmasıyla bozuyor kalfa yıne '' Si vis pacem , PARABELLUM '' dedıgınde buyucu kutup acıyor , bu 6 kez tekrarlanıyor ve yavaş yavaş kalfa yerde ,
sırada GBM 70 ,
GBM 70 e genelde ofansıf olarak gıdıyorlar fakat ofansıf GBM 70 harıcınde bir işe yaramıyor yanı o yolu zorlanarak gıdıyorsunuz sırf bı yaratık ıcınde 1 saat vakıt uzatmaya degmez .. GBM 70 de 2 tankımız Max hasar ıtemlerını gıyıyor Nara atarak saldırıyorlar , sıfacı arkads fazla hıddet yarattıgı ıcın tanklardan bırısı sıfacıyı dıgerı hasarı yuksek olan buyucuyu saptırıyor , Ve agır agır kesılıyor GBM ellerını yere vurunca kutup acılıyor , bu kadar
kesmenın turlu turlu yollarını denedık fakat en kolay yöntemler bunlardır ,
taktikler tamamen bana aittir ,
SoNxNeFeR İkv ılk GBM ve Kalfa kesımı
B.B Kalfa ve GBM 70 Kesimi
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
B.B Kalfa ve GBM 70 Kesimi
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN
Re: B.B Kalfa ve GBM 70 Kesimi
Açıklama bekleyenler için güzel bir konu teşekkürler ( Daha oralara gitmek nasip olmadı gidersek bakıcaz
)
Nothing
- Tonyukukxx
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Onların Zaten Çok Bi Zorluğu Yok Önemli Olan GBM X.Takıldığımız Nokta Şuan GBM X 

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT
Biz girdik Taaruz robotu kaldı
Tebrikler ve teşekkürler çok yararlı ve güzel bilgiler...
Cennet cennet dedikleri,
Birkaç köşkle birkaç huri,
İsteyene ver onları,
Bana seni gerek seni.
Yunus Emre
Ey Türk Titre ve Kendine Gel
Üstte Mavi Gök Çökmedikçe Altta Yağız Yer Yarılmadıkça Senin İlini ve Töreni Kim Bozabilir !
Birkaç köşkle birkaç huri,
İsteyene ver onları,
Bana seni gerek seni.
Yunus Emre
Ey Türk Titre ve Kendine Gel
Üstte Mavi Gök Çökmedikçe Altta Yağız Yer Yarılmadıkça Senin İlini ve Töreni Kim Bozabilir !
- seagle
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
2 sindede kısaca şifacının görevini söyle ytr
bnm için önem li olan o 
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
:arrow: GBM 70 için ofansif ve sert'e 1'er puan vererek hem tanklık vede ofansiflik yapabiliriz 1 tank o an için yeterli olacaktır + şifacıda max takarsa iyi oluryaLnizadam66 yazdı:Arkadaslar kendı sunucumdada dıger sunuculardada bu yaratıkları kesmekte zorlanıldıgını /kesılmedıgını gördum ve kısaca kesımlerını anlatıcam ,
BB Kalfa ve GBM 70 yanyanalar ikisininde menzılı var , ancak bız kafamızı calıstıracagız ,
Teslayı kuruyoruz , GBM 70 e yönlendiriyoruz , sıfacı arkadasımız kolun basında duruyor tank gıdıyor kalfaya nara atıyor , ve tum grup gerı cekılıyor sıfacı arkadas kolu kapatıyor , kalfayı en genniş yer olan ilk çıraklara kadar götürüyoruz ve orada grubumuz ( 2 tank 3 buyu 1 sıfa ) 2 tank buyuclerı saptırıyor , buyuculer dalıyor savascı arada narayla kendısıne cekıyor , kalfa zıhın etkısı yapınca buyucu buyu bozmasıyla bozuyor kalfa yıne '' Si vis pacem , PARABELLUM '' dedıgınde buyucu kutup acıyor , bu 6 kez tekrarlanıyor ve yavaş yavaş kalfa yerde ,
sırada GBM 70 ,
GBM 70 e genelde ofansıf olarak gıdıyorlar fakat ofansıf GBM 70 harıcınde bir işe yaramıyor yanı o yolu zorlanarak gıdıyorsunuz sırf bı yaratık ıcınde 1 saat vakıt uzatmaya degmez .. GBM 70 de 2 tankımız Max hasar ıtemlerını gıyıyor Nara atarak saldırıyorlar , sıfacı arkads fazla hıddet yarattıgı ıcın tanklardan bırısı sıfacıyı dıgerı hasarı yuksek olan buyucuyu saptırıyor , Ve agır agır kesılıyor GBM ellerını yere vurunca kutup acılıyor , bu kadar
kesmenın turlu turlu yollarını denedık fakat en kolay yöntemler bunlardır ,
taktikler tamamen bana aittir ,
SoNxNeFeR İkv ılk GBM ve Kalfa kesımı
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz