ŞAHESER SİLAHLARMIŞ: :D PE

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
eskiya
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

ŞAHESER SİLAHLARMIŞ: :D PE

Mesaj gönderen eskiya »

Arkadaşlar şu silahlara sürekli şaheser silah deyip durmayın kafa koparanlar ve ballozlar gücenecek yani hiç şaheser silah görmesek ecel getireni bize şaheser die yutturacaksınız şimdi ben size soruyorum ecel getirenin urban tora tora titanyum cellat satırından ne kadarlık fazla üstünlüğü var ecel getiren bildiğimiz konili itfaiye baltası başka bişi deil yani olay bu şimdi bi ecel getiren en kötü kafa koparandan bile daha az vuruyosa bunun neresi şaheserdir bu silaha şaheser diye bilmek için benim savaşçım kafa koparanla 3000 vuruyosa ecel getireni elime aldığımda en az 3500 vurmalıki çekilen emeğe deymeli ve anca o zaman şaheser olur onlar süsten başka bişi deil ve eskiye göre kıyaslarsak kafa koparanlar kütük yaran yerine gelmiş ecel getiren ise konili itfaiye baltası gibi bişi bence ben aslında beklerdimki bu silahlar madenleri çoğaltılacağına vuruşları yükseltilsin en az 1000 max versinki herkez üretmek için uraşsın bi amaç olsun zaten ağır vuruş ve ser vuruş yüzünden ws ler sona erdi bari kalite bi silah üretmek için amacımız olsun ben sizden beklerdimki en azından bu silah fazla işe yaramıyo bari bu silahın zırhı ceketi ayakkabısı falan olsun aslında eleştirilecek çok şey var ama susuyorum bişi demiyorum

birde biliyorum siz korkuyonuz nedenmi nedeni şu eyer oyun o silahlar çok güçlü olursa o silahları üretenler oyunda seçili kişiler olursa yani çok güçlü olursa o zaman oyun hileden geçilmiyecek ve sizlerde bunun altından kalkamıyacaksınız siz bundan korkuyonuz :evil: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :x
samert71
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Re: ŞAHESER SİLAHLARMIŞ: :D PE

Mesaj gönderen samert71 »

kardeş bu oyunda hile olamaz buna emin ol ama saçmalık çok bunada emin ol
samert71
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen samert71 »

adamın şaheseri için bütün sunucu kadime koşuyor birlik beraberlik hesabı ama hediyeye gelince bütün sunucuya rest çekiliyor neden sadece en iyi olanlarmış pehh o kadar insanın emeği geçiyor be utanmadan en iyi olanın diyorlar pehh
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Arkadaşlar benim anlamadığım kimse size zorla şahaser silah üretin demiyor dibi sizde inatla konu açıyorsnuz üretmeyin ozaman Aktarmaya karışamam zaten adından belli şahaser silah kim şahaser silahinin çalinmasını ister o yüzden zimmetli olması çok güzel bir uygulama.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön