Çemberlitaş'a dair

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Gorgar
Legendary Developer

Çemberlitaş'a dair

Mesaj gönderen Gorgar »

Güçlü kuvvetli kıyamet kardeşlerini selamlıyorum.

Öncelikle yeni eklenti paketi Çemberlitaş'ı beğenerek oynayacağınızı tahmin ediyoruz. Bizim bir yılımızı harcayarak ortaya koyduğumuz dehşetengiz düşmanlarımızı, yakın zamanda talan edeceğinize inancımız tam:)

Yeni gelen GB ile birlikte, İKV'nin çeşitli bölgelerinde de, küçük büyük yenilikler göreceksiniz. Özellikle, yeraltı ve sivri ada bölgelerindeki yaratıklardan bir kısım önemli materyal seyrek de olsa düşebiliyor. Bu bölgelerde çarpışmayı seven yalnız neferlerin ilgisini çekeceğini tahmin ediyoruz. Hatta İKV'yi ilk dönemlerden takip eden arkadaşlar için eklediğimiz taşkanat derisi, eminim onlara hoş bir sürpriz olmuştur.
Gene Çemberlitaş harici, bazı ilginç ve eğlenceli görevleri de oyuna ekledik.

Ayrıca, İKV'nin tecrubeli oyuncularının zorlanmadığı seviye kasma hadisesi, yeni başlayan arkadaşlarımız için bazı bölümlerde oldukça zorlu oluyordu(Özellikle 40 seviye sonrası) İKV ekibi olarak, her daim oyuncumuzu sıkmadan, dolu dolu bir oyun deneyimi sunmayı hedeflediğimizden, 40 seviye sonrasının zengin içeriğini de gözeterek, deneyim puanı gereksinimlerini, düşürdük. Artık seviye kasmak daha hızlı ve eğlenceli. Görevleri kaçırmamanızı bir kez daha hatırlatalım.

Çemberlitaş ise, tabii ki bu yeni eklentinin merkezinde duruyor. Her bir parçasına özendiğimiz mekanlar, şefler, eşyalar, görevler, sizlere kaliteli bir oyun deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

Reçeteler ile ilgili olarak da; Çemberlitaş'da, şaheser eşyalar, tıpkı migrat ve sığınaklardaki gibi, şef düşmanlardan düşebiliyor.
Ayrıca, GB'lere pek fazla girme olanağı bulamayan, uzun süre GB'leri yaptığı halde istediği eşya setinde eksikleri bulunan oyuncularımız için, üretimin de canlanması adına, bütün şaheser silahların reçeteleri de oyuna eklendi (Bu reçeteler, Şef'lerden düşebiliyor)

Daha önce, Ejder Asa, Ecel Getiren, Ashab-ı Kehf gibi, önemli şaheserleri üretmiş olan arkadaşlar düşünülerek, yeni silahların materyal gereksinimleri de, eski şaheser silah materyallerin önemli bölümlerini de içerecek şekilde ayarlandı.

Ayrıca, sizlerin, oyun piyasasına ayak uydurabilmeniz amacı ile, reçete gereksinimleri, reçetelerin pek çoğu daha ortaya çıkmadan yayınlandı.

Gene de, yeni GB'lerdeki eşyaları üretmenin kolay olduğu düşünülmesin. Çok sayıda zorlu reçete, üretim severleri bekliyorlar.

Her eklenti paketinde olduğu gibi, devasa bir bölgenin oyuna yerleştirilmesi aşamasında, kısa süreliğine de olsa bir takım aksaklıkların yaşanması doğaldır. Bunlara ilişkin göstereceğiniz sabır için şimdiden teşekkür ediyoruz.

Oyun içerisinde bu süre zarfında tespit ettiğiniz hataları, http://www.istanbuloyun.com/support.aspx sayfa üzerinden bizlere bildirmenizi önemle rica ediyoruz. Herhangi bir hatadan fayda sağlamaya çalışanlar ise, uzun vadede zararlı çıkacağını hatırlatalım:)

Burada saymakla bitmeyecek pek çok detay Çemberlitaş'da sizleri bekliyor. Herkese iyi oyunlar...

Kürşad "Gorgar" Karamahmutoğlu
Kullanıcı avatarı
merandanx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Çemberlitaş'a dair

Mesaj gönderen merandanx »

bende okuyorum bilgi vericek diye ne kadar boş gereksiz cümle varsa toplamışsın :)
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

merandanx yazdı:bende okuyorum bilgi vericek diye ne kadar boş gereksiz cümle varsa toplamışsın :)
Gayet güzel anlatmış , size burda çemberlitaş kesimlerini anlatsa ne kadar zevkli olurdu ? Gidip keserek kendin öğren .
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
merandanx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen merandanx »

neyi anlatmışsın söyliyebilirmsin yeni olan bir bilgi göstersene ?
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

merandanx yazdı:neyi anlatmışsın söyliyebilirmsin yeni olan bir bilgi göstersene ?
Biraz kompozisyon şeklinde anlatmış , Tabi anlayana . Şahsen Sende galiba çemberlitaş Taktiklerini vermesini bekliyordun, Onu Çemberlitaşa girip kendin deneyip , taktiği bul !
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen olcaytoo »

Sayın Gorgar okadar madalya düşürdük o madalyalar ne işe yarayacak arkadaşım bunları akçe yerine kullanılması uygun olmazmı herşeyi para olarak düşünüyorsunuz birazdan oyundan madalya yoluyla akçe toplayalım...

Peki yeni silahlarda yeniden Kadim Hidra pençesi Meran Mücevheri Liderlik sembolünün yeninden istenmesi hangi akla mantığa sığar üç şaheser ürettim tam 4 karekterin kadimini yaptım vede ikisini de aldım buna rağmen yine önümüze bunları çıkarsıyorsunuz yinemi çar kasıp bunları düşürelim neden böyle yapıyorsunuz zaten tonla para harcadık paramız madenimiz kalmadı birde bunlar için uğraş dur ecel ejder ve asap ları olanlara daha iyi bi yardım yapılmasını gözden geçiriniz...

Etkinlikten verilen iksirlerimizi sildiniz hakkımız olan iksirlerin yerine kudret iksiri verseydiniz daha iyi olmazmıydı yine mağdur ettiniz bizleri...

Eski grup bölgelerinden düşen şaheser ve nadidilerin aktarımı artık neden açılmıyor okadar girdik düşremedik
bari bunların transferini açında paramızla alalım setlerimizi böyle tamamlayalım haa diyeceksiniz oralara giriş azalır bende diyorumki migra ve sığınaktaki hayvanların enerji ve hasarlarını düşürün yine giren olur item arayan olur lütfen şu migrat ve sığınaktan düşen itemlerin transferlerinin önünü açın biraz oyuncudan yana olun...
En son olcaytoo tarafından 07 Haz 2011 15:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Güzel bir açıklama.. Çemberlitaş gerek görsellik gerekse zorluk derecesi açısından mükemmel bir grup bölgesi olmuş. Özellikle çok zorlandığımız zamanlar oluyor. Ve bence bu zamanlarda yılmadan tekrar tekrar denemekde ayrı bir zevk katıyor oyuna. Emeği geçen tüm arkadaşlara tekrardan teşekkürler. :)

Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Çok güzel bir açıklama olmuş.
Çemberlitaş gerçek Grup bölgesi olmuş ellerinize sağlık.
Heyecanla beklediğimiz bu bölge tahminlerimizin üzerinde oldu.
Emeği geçen herkese çok Teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
ReDsKuLL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ReDsKuLL »

Birde Gb 'deki eşyalar satılabilse daha güzel olacak..
İt Ulur Birbirini Bulur..

Resim
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen eseslisemi »

:arrow:
merandanx yazdı:bende okuyorum bilgi vericek diye ne kadar boş gereksiz cümle varsa toplamışsın :)
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön